Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları! YAY

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Yay & Yükselen Yay Aralık Ayı Yorumu!

Sevgili Yaylar bu ay sizin ayınız! Harika gelişmeler içeren bir aya giriyorsunuz! Yılın en şanslı burcu olarak hayatınızda yaşayacağınız önemli gelişmelerin ilk tetikleri bu ay atılıyor olacak.  Ay boyunca 2 Aralıkta Akrep burcuna geçecek Venüs ile ikili ilişkiler ve aşk konularında dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir. Sizin için karanlık bir alanda ilerleyen Venüs ilişkilerde hem tutkuyu artırırken, kapalı kapılar ardında dönen olaylar ve konuşmalarda söz konusu olabilecek.

Bir süredir geri hareket etmekte olan Merkür, yine sizin sağlık, kapalı kapılar ardında yapılan işler ve bilinçaltı alanınızda ilerliyor. Bu günlerde sizi engelleyen durum ve konuları fark etmiş olabilirsiniz.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile birlikte hem kariyer hem de ikili ilişkiler alanında güzel gelişmeler sizi bekleyecek.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta burcunuzda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin şanslı döneminizin başlangıcını da sembolize ediyor olacak. Jüpiter’in eşliğinde gerçekleşecek bu yeni ay hayalleriniz doğrultusunda harekete geçmek ve ileriye dönük planlarınıza, isteklerinizer odaklanmak için harika etkiler içerecek. Sınır tanımadan, olur mu olmaz mı diye sorgulamadan istemenin ve hayal etmenin zamanı sevgili Yaylar! Yükseliş yılındasınız ve bu şans 12 yılda bir geliyor bilmem anlatabildim mi önemini! O yüzden lütfen sınır tanımayın, ilerleyin, korkmayın ama fazla da uçup kaçmayın. Hayal ederken sadece kendinize odaklanın ve başkalarının da dahil olduğu isteklerde onlar adına karar vermediğinizden emin olun! Jüpiter’in burcunzua ilerlemesinin etkilerini bu linkten okuyarak hatırlayabilirsiniz!

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin ortak para alanınızı aktive edecek, bu alan sadece sizin değil başkalarının da dahil olduğu parasal konuları içerir. Bu ailenin, eşin parası olabilir, yine şans oyunları ve bankalar ile ilgili konularda bu alandadır. O yüzden bu dolunay size bu konularda güzel habeler ve gelişmeler getirebilecek. Harika gelişmelerin olduğu, mucizelerin arka arkaya geldiği bir ay dilerim…  Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir