Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

4

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Başak

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Başak & Yükselen Başak Aralık Ayı Yorumu!

Başaklar için Aralık ayında ev, aile, gayrimenkuller ve yatırımlar konuları aktif olacak, dikkat etmek gereken alan ise ikili ilişkiler ve ortak yapılan işler olacak.  2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs ile sözleşmeler, anlaşmalar, kısa seyahatler ve akrabalarla ilgili konular gündeminizde olacak fakat ani ve hızlı gelişmelerden kaçınmak ve bilmediğiniz alanlara atılırken dikkatli olmak lazım. Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir. Yapılacak işlerde ve sözleşmelerde eğer birisi ile ortak bir iş yapacaksanız çok dikkatli olun çünkü şu aralar girişimlerde önümüzü görmediğimiz bir dönemdeyiz bu konular için ayın ikinci yarısı daha iyi olacak.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür burç yöneticiniz de olduğundan sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek ve bu hareket sizin hayatınızın her alanında yaşanan gecikme ve aksaklıkları ortadan kaldıracak ve ilerlemeniz için iyi bir zemin hazırlayacak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin aile, eviniz, gayrimenkuller ve bunların alım – satımı ile ilgili alanda olduğundan bu alanda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu dönemde alacağınız bir mülkü iyi bir fiyata almanız, daha sonrasında ise güzel kazançlar elde etmeniz mümkün. Yine de birşeyi almadan önce size söylenmeyen birşey var mı diye iyice soruşturun. Bu etki 1 yıl boyunca yaşayacağınız güzel gelişmelerin başlangıcı olacak. Jüpiter Yay geçişinin size yıllık etkilerini daha önce yayınladığım yazımdan okuyabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı aydınlatacak. Hep hayaliniz olan bir konu ile ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yine sosyal çevrenizden de güzel haberler ve destekler almanız söz konusu. Harika bir  ay geçirmenizi dilerim. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir