Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

6

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – İkizler

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

İkizler & Yükselen İkizler Aralık Ayı Yorumu!

İkizler burcu için Aralık ayında ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları son derece ön planda olacak. 2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs sizin için iş ve çalışma ortamı ile ilgili konuları da aktif hale getirecek. Kariyer konularında yaptığınız girişimlerde, konuşmalarda ve sözleşmelerde ise yanlış anlaşmaya ve aldatılmaya açık etkiler var özellikle 7-8 Aralık civarında dikkatli olun. İş konularında Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür sizin burç yöneticiniz olduğundan hayatınızda ilerlemeyen, sizi engelleyen birçok konu bu tarihten sonra akmaya başlayacak. Özellikle ev, aile ve gayrimenkul konuları ile ilgili yaşadığınız sorunlar ortadan kalkabilir.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularınızı etkileyecek ve bu konularda güzel, şanslı gelişmelere sizi açacak. Hep söylediğim gibi bu yeni ay, takip eden 15 günlük süreç ve hatta yıllık genel etkiler ikili ilişkiler alanında size çeşitli şanslar getirebilir. Evlilik için önünüze birçok aday çıkartabilir, bir evlilik gerçekleştirebilirsiniz. Yine evli ve mutsuz olanlar ise kolay ve mutlu şekilde bir ayrılık yapabilirler, hatta sonrasında hayatlarına hep istedikleri gibi birileri de girebilir.

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin para alanınızı hareketlendirecek ve parasal konularla ilgili bazı haberler alabileceksiniz ve gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yine bazı eski borçlar ve ödemeler ile ilgili haberlerde gelebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim…  Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir