Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

6

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Geçmişle Bağ Kesme ve Şifa Duası!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Yeni Aydan önceki bu gecede yeni başlangıçlar yapmadan ve bunlara niyet etmeden önce eski ile kapanış yaşamaya ne dersiniz?

Geçmişte acı tatlı bir sürü şey yaşadım ve bu yaşadıklarım beni üzdü, kırdı ve kendimle ilgili bazı şeyleri sorgulamama sebep oldu. Bildiğim ya da bilmediğim, içime attığım veya bilinçaltına attığım ve benim kendimi sorgulamama veya güvenmememe neden olan herşeyi geçmişte bırakmaya niyet ediyorum. Bu olaylara sebep olan veya dahil olan kişileri affetmeye niyet ediyorum (affetmek yaptıklarını unutmak demek değildir, sadece bu olayları içinizde yük olarak taşımayı bırakmaktır.) Ben bu yeni ay öncesinde geçmişimle kapanış yapıyorum ve o günlerden bu günlere gelen negatif enerji bağları varsa onları enerji bedenimden kesiyorum, kesiyorum, kesiyorum. Korkularımın, üzüntülerimin ve sevgisizliklerimin şifalanmasına niyet ediyorum. Ben kendimi seviyorum, gelecekte beni güzel günlerin beklediğini biliyorum ama gelecek için üzülmek, endişelenmek yerine anda kalmaya ve şu anımda mutlu olmaya niyet ediyorum.

Eğer kırdığım birileri varsa da ben onlardan da özür diliyorum, hem onların hem de benim yaptığım haksızlıkların şifalanmasına niyet ediyorum. Bu gece uykumda meleklerin beni şifalandırmasını istiyorum. Bu gece yatmadan önce hayatımda olmasını istediğim değişikliklere ve dileklerime odaklanıyorum, bu gelişmelerin kolaylıkla, güzellikle ve mutlukla olması için neler mümkün?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir