Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

29

Aralık 2018

0

YORUMLAR

2019 nasıl bir yıl olacak?

Yazar , Kategori Astroloji

2019 yılı hepimiz için unutulmaz bir yıl olmaya aday! 2018 yılında çeşitli olaylar yaşadık bir ileri, bir geri gittik, eski konulara, geçmişe, eski sevgililere, eşlere, takıntılarımıza, çocukluğumuzdan gelen travmalara odaklandık ya da bunları tetikleyecek olaylar oldu. Burada hep bir niyet sınavı vardı, iyi niyetle yapılanlar, kötü niyetler v.b. 2019 yılı ise hızı yüksek, değişim enerjisi yüksek bir yıl olacak, sınırlarımız, kurallarımız yıkılabilir kendinizi yapmam dediğimiz şeyleri yaparken, yıkılmaz dediğiniz şeylerin yıkıldığını görürken bulabilirsiniz. Hayat değişimden ibarettir ama insanoğlu sevmez pek değişimi bu yüzden de bulunduğunuz durumlara tutunmak isteyebilirsiniz ama yapmayın, çünkü zamanı gelen bir değişimi durdurmak mümkün değildir tutundukça canınız acır, daha zorlanırsınız o yüzden akış, değişimi karşılamak mottosunda olmalı bu yılın.

Bu hızın ve değişimin ilk sebeplerinden birisi Yılın ilk gününde Mars’ın Koç burcuna geçmesi olacak, yönettiği burca giren Mars hem bizi yüksek bir hıza çıkaracak hem de bir o kadar bizi aceleci ve agresif yapacak. O yüzden bu etkinin olumlu yanlarını kullanmak önemli olacak. 6 ocakta Oğlak burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise hayatlarımızda birçok şeyi temelinden sarsmak konusunda kararlı, ev değişimi, yer değişimi, iş alanında bitiş ve başlangıçlar, ilişkilerde ani gelişmeler, bitişler ve başlangıçlar bu dönemde söz konusu olacak. Tutulmaların etkisi 3-6 ay arasında yayılır ama bu tutulmanın etkilerini ilk 15 günde anlıyor olacağız. Hayatınızda etkilenen alanın oturması ve tam rayına girmesi ise zaman alacak.

2019 yılında geri giden gezegen sayısı az, en klasik olan Merkür 3 kez, Jüpiter 1 kez ve Satürn gerilemesi yaşayacağız. Onun dışında geçen yıl hiç ardı kesilmeyen gerilemeler gibi olmayacak bu yıl o yüzden ilerlemek daha kolay olacak. Mesela Venüs gerilemesi yok bu yıl.

Tutulmalar Oğlak – Yengeç aksında olacağından Yengeçler ve Oğlaklar için unutlmaz bir yıl olacak tabiiki bu tutulmaya göre ana akslarda kalan Terazi ve Koçlar içinde önemli bir yıl olacak. Boğalar zaten uzun vadeli değişimin gündeminde Mart ayından sonra Boğalar içinde zorunlu değişim süreci başlayacak, eğer yaşadığınızı hissetmek, biraz daha hayattan payınızı almak istiyorsanız sevgili Boğalar değişime biraz ayak uydurmaya çalışın, korkmayın bu kadar düzeninizin bozulmasından.

Yılın en şanslıları ise Yaylar onların arkasında ise İkizler ve daha düşük oranda da olsa Balık ve Başaklar olacak. Tabiiki en doğru senaryo sizin haritanızdan çıkacak çünkü önce doğum haritanızdan ne gibi bir senaryo ile buraya geldiğinizi bulmak lazım. Hikayenizi görünce değişimin ana temaları ve onu nasıl yönetebileceğiniz ortaya çıkıyor!

Yılın daha önceki yazılarımda da anlattığım gibi en önemli ayları Ocak, Mart, Temmuz ve Aralık olacak. Tutulmalar bu yıl herşeye damgasını vuracak. Tutulmalar yer sarsıntıları, depremler, toprak kaymaları ve volkanik patlamaları da etkiliyor olacak. Ayrıca ekonomik sistemlerde bir yıkılma ve birşeylerin yeniden yapılandırılması zorunluluğunu da getirecek. O yüzden de hayatlarımızda da değişim ve dönüşüm oranı yüksek olacak bu yılın. UMuyorum gelen herşeyi sevgi ve farkındalıkla karşılarsınız ve hayatın size kötü birşey yapmaya çalışmadığını sadece sizden daha güzel bir siz yaratmaya çalıştığını anlarsınız. İç sesinizi dinlemenin, hayatta olan olumsuzluklarda kendine dönmenin, önce iç, kalp iyiliğinin önemli olduğunu bilmenin değerli olacağı bri yıla giriyoruz. Güzel bir yıl olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir