Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

17

Şubat 2019

0

YORUMLAR

Başak burcunda dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

19 Şubat salı günü akşamüzeri 18:00 civarında Başak burcunun ilk derecesinde (Güneş Balık burcunun ilk derecesinde) bir dolunay meydana gelecek. Dolunay Güneş ile Ayın karşı karşıya gelme durumudur ve bir karşıtlık enerjisi içerir. Ayın gecenin karanlığını aydınlattığı bu zamanlarda hem bilinçaltımız hem de saklanan olaylar yüzeye çıkar, bunu aynı dolunay olan bir gecede dışarıya çıktığınızda önünüzü ve etrafı rahatça görmenize benzetebilirsiniz. Yani hem duygularınız, hem beklentileriniz hem de korkularınız bu dönemde su yüzüne çıkar. Yine bu karşıtlık enerjisi de bizi daha gergin ve tahammülsüz hale getirir.

Bu dolunay zamanında Başak burcu yükselecek ve bu dolunayın konusu maddiyat ile maneviyat arasında bulunacak bir dengeyi anlatacak. Yine duygularımız ile mantığımızı da dengeye getirerek alınacak kararlar ve hayatımızda dengesi bozulmuş alanlar gündeme gelecek. Bu günlerde kendimizi biraz eleştirel bulabiliriz bu hem kendimize hem de etrafımıza karşı olabilir. Maddiyat peşinde koşarken, duygularımızla, maneviyatla olan dengemizi kaybetti isek bu bize hatırlatılabilir. Yine fazla verici hatta fazla hayalci olduğumuz alanlarda gündeme gelebilir. Birisi için kendinizi fazlaca feda ettiğinizde o ilişkinin dengesini bozarsınız ve artık değer görmez olursunuz sonra da ben onun için saçımı süpürge ettim herşeyi yaptım ama o beni bıraktı dersiniz, burada önemli olan kendinizi ihmal etmeden, kendinizden vericilik yapmadan karşı tarafa yardım etmek ve el uzatmaktır. Oğlak burcunda Satürn ile Plüton arasında sıkışmış Venüs, bizi biraz el açmaz durumlarına itip iki arada bir derede bırakabilir. Bazen bazı durumlardan kurtulmak ve özgürleşmek için kangren olmuş durumları kesip atmak gerekir, tabiiki içinde saklı dersleri alarak, dersini anlamadığınız olayların birinden çıksanız bile benzeri çıkar gelir sizi bulur ve bir sarmala girersiniz.

Bu dolunayda sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir, diyete başlamak, sağlıklı beslenme konuları ve check up yatırmak için ideal zamanlardayız. Yine kötü alışkanlıkları bırakmak için de harika bir dönem. Kötü alışkanlıklar kadar kötü düşüncelerde hayatımızı yer bitirir, kişi ne düşünürse o olurmuş, o yüzden yüzümüzü pozitif düşünmeye çevirmek, düşüncelerimizi kontrol altında tutmak ve negatife döndüğünü bulduğumuzda pozitif düşünceler içine girmek bu dönemde önemli. Unutmayın düşündüğünüz, konuştuğunuz ve başkalarına dilediğiniz şeyleri yaşarsınız o zaman söz büyüdür lafına inanın ve iyi konuşmaya ve düşünmeye dikkat edin! Dolunay dönemi için bir olumlama ve burçlara etkisini ayrıca yazacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir