Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

19

Şubat 2019

0

YORUMLAR

Dolunay Ritüeli!

Yazar , Kategori Astroloji

Bu akşam Başak burcunda bir dolunay gerçekleşti, dolunayın yüksek enerjisi hepimizin hayatını hareketlendirecek. Bildiğiniz üzere dolunayda bilinçaltına itilen konular son derece aktif olur, korkular uyanır, rüyalar hareketlenir. Bu zamanlar hayatınızdan çıkarmak istediğiniz konuları, kişileri ve düşünce sistemlerini irdelemek ve karar vermek için iyidir. Hatta bazı durumları sistem otomatik olarak hayatınızdan çıkarır. Bu akşam yatmadan önce bırakmak istediklerimize odaklanalım. Diyete başlamak, sigara ve alkol gibi bağımlılık yapıcı şeyleri bırakmakta bu dolunayda yapılabilecekler arasındadır.

Konu Başak burcu olunca en ön plana çıkan şey düşüncelerimizdir, ne düşündüğümüz ve hayatımıza ne çektiğimiz son derece önemlidir. O yüzden negatiflere odaklanmak yerine ‘hayatıma güzel düşünceleri sokmaya niyet ediyorum deyip sonrasında da ‘Güzel gelişmeleri hak ediyorum’ Hakettiğim mutluluk ve para bana kolaylıkla gelir. İyi düşündüğümde iyi olayları hayatıma çekerim gibi olumlamalar yapabilirsiniz.

Sağlıklı bir yaşama niyet etmek için iyi bir zamandayız, iyilik hem zihinsel hem de bedensel olmalıdır. O yüzden hem kendiniz hem de başkaları için iyi şeyler düşünün, söyleyin, gelecekten umutlu olun ve bedeninizi de iyi gıdalarla besleyin. Güzel dua ve niyetlerle bu gece yatın….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir