Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Mayıs 2019

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları – Başak Burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayına İkizler burcunda yaşayacağımız yeni ay ile başlıyoruz. 3 Haziran öğlen saatlerinde yaşanacak yeni ay yöneticisi Merkür’ün de bu alanda olacağını düşünürsek önemli bir yeni ay olacak. Bu yeni ay Başak burçlarının kariyer alanında olacak, kariyer alanında yeni bir başlangıç veya bir yenilenme bu dönemde mümkün. Yeni bir iş fırsatı veya farklı alanda işlere yönelme bu dönemde mümkün.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu hareket sizin sosyal çevrenizde aktif bir dönemi başlatacak. Yeni kişilerle tanışma, kulüpler dernekler içinde yer alma ve birçok arkadaşınızdan alacağını haber bu dönemde söz konusu. Hep hayaliniz olan birşeyi yapmak için bir destek gelebilir bu özellikle sosyal çevrenizde olan birilerinden olabilir.

12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık sosyal çevre ve aşk – çocuklar alanında olacak. Bu alandaki dengeyi tutturmak bu dönemde önemli. Yine sosyal çevrenizden birisi ile biraz çatışmalı bir dönem olabilir, karşı karşıya gelme ve rekabette söz konusu.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay oldukça enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızın aile, ev ve gayrimenkul alanında olacak. Ailenizle ilgili konular bu dönemde gündeme gelebilir. Yine bir alım – satım konusu da gerçekleşebilir. Ayrıca bir arazi alımı v.b konularda güzel gelişmeler ve fırsatlar önünüze gelebilir. Ailenizden veya köklerinizden bugüne gelen bir konu ile ilgili bazı bilgilerde yolunuza gelebilir bu dolunay döneminde…

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, Haziran ayını Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile bitiriyoruz ki bu hareket sizin bilinçaltınızı, sizden saklanan bilgileri ve arkanızdan çevrilen olayları anlatan alanınızda olacak. Bu dönemde bazı konulara takıntılı olabilirsiniz ama bu etki en çok sizi korkutan ve ilerlemenizi engelleyen konuları açığa çıkarmada size yardımcı olabilir. Bu etkinin devam edeceği dönemde yapacağınız işlere dikkat edin, burç yöneticiniz olduğundan sizden saklanan bazı konular olabilir. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için sevgili Başaklar!



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir