Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

31

Temmuz 2019

2

YORUMLAR

Aslan Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

door2

Kalbi sevgiye açma vakti!

1 Ağustos sabahı 06.11 sularında Aslan burcunda, Venüs katkılı bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sırasında da Aslan burcu yükselecek ve sırasıyla venüs, Güneş, Ay ve Mars bu burçta ilerliyor olacak. Yani Aslan burcu temalarının yoğun olacağı bir dönem başlıyor. Aslan burcu BEN demekle alakalıdır ama egoya kaçmadan yani bencil olmadan bir ben demeyi anlatır aslında. Ben demenin BİRİZ demek olduğunu bilmeyi gerektirir ki yeni aya eşlik eden Venüste evrensel sevgiyi, ilahi aşkı ve saf kalple sevmeyi anlatır. Hal böyle olunca aslında bu yeni ayın kısaca anlatımı “Ne yaparsan yap aşk ile yap” gibi bir durum oluyor. Yani severek yapın yaptıklarınızı, herkese sevgi dolu gözlerle bakın, sevginin başkasına yararı olmasından çok size yararı fazladır. Sevgi dolu bir kalp sizi yumuşatır, daha merhametli yapar, hayata daha güzdl bakmanızı sağlar ve otomatik olarakta güzel olayları ve kişileri çekersiniz etrafınıza! O yüzden de bu yeni ayda en önemli olan şey kendinizi olduğunuz gibi sevmektir, huyunuzu, vücudunuzu, saçınızı, başınızı olduğunuz gibi sevin, kendisi ile kavgası bitenin hayata bakışı bir anda değişir. Bu yeni ay esnasında en önemli soru yine “BEN NE İSTİYORUM” olacak, geçen ay yaşadığımız tutulmalar ve geri giden Merkür bize yeterince düşünme süresi verdi, şimdi de istekleri sıralama ve harekete geçme vakti! Önemli bir konuda; bana son zamanlarda planlarını anlatan çok oluyor sonra takip ettiğimde harekete geçmek için kişinin birşey yapmadığını fark ediyorum, sonra yine o planları konuşuyoruz yine birşey yapılmıyor ve öyle gidiyor sonrada ben hayatımdan memnun değilim ama birşeyde değişmiyor diyorlar. Eğer siz adım atmazsanız, işleri zorlamazsanız, gerekli eforu göstermezseniz birisi de gelip sihirli değnek değdirecek ve herşey olacak değil. O yüzden de bu yeni ay ile birlikte sınır tanımadan isteklerinizi sıralayın ve sonra hareket geçin. Şimdi cesurca girişim yapma ve risk alma vakti!

Yeni ay sırasında 8 derecede bulunan Güneş ve Ayın, Yay burcunda ilerleyen Jüpiter ile de güzel bir teması var, yani sanki sen korkmazsan, seni geri çeken, durduran içindeki korkularla yüzleşirsen karşında açılacak kapılara sen bile inanamazsın der gibi. Korkmadan istekleri yolunda ilerleyenlerin şans yanında olacak. Kiron ile Venüs arasındaki açı da sanki seni yaralayan, üzen ve kalbini kırmış konuları en güzel sevgi şifalandırır, kalbinden sevgi gönderki o olaylara ve durumlara hayatın şifalansın der gibi! Enerjisi çok yüksek bir yeni ay ve yaptırım gücü de çok fazla, bu dönemde hem hareket halinde olacağız hem de daha umutlu, daha sıcak kanlı olmaya ve sevmeye odaklı olacağız. Venüs ile Uranüs arasındaki gergin açı ise hem yeni ay sırasında aktif olacak hem de takip eden günlerde, bu yüzdende size gerçekten sevgi getirmeyen, üzen, sıkan ve yolunuzdan alıkoyan ilişkilerin kopabileceğini gösteriyor sanki. Bu yeni ay geçmişi sevgiyle arkada bırakmak, kalbini sevgiye açmak ve limit tanımadan güzel dileklerde bulunmak için harika etkiler içeriyor. Ama ayağa kalkmak ve adım atmakta şart, unutmayın evren adımı alkışlar! Dünya üzerinde sevgiyi ve birliği en güzel anlatan kişi olduğuna inandığım Mevlana’nın sözleri ile bitiriyorum yazımı:

Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel 
Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş! 
Dünle beraber gitti cancağzım, 
Ne kadar söz varsa düne ait 
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…

2 Yorumlar

  1. Aysun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir