Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Jüpiter düze döndü!

Yazar , Kategori Astroloji

sagittarius e1563634996316

Jüpiter düz hareketine döndü etkileri nelermiş bakalım?

Şansın bolluğun ve bereketin gezegeni Jüpiter uzunca bir süredir yapmakta olduğu geri hareketine son verdi ve düz ilerlemeye başladı. Şansı, genişlemeyi ve ilahi bilgiyi, adaleti anlatan Jüpiterin düze dönmesi nasıl etkiler yapacak?

Öncelikle Jüpiter Yay burcunda hareket ediyor yani yönettiği burçta o yüzden de etkisi bu yıl son derece yüksek, geri hareketi doğum haritasında geri harekette Jüpiteri olanlar için çok sıkıntılı olmadı belki ama birçok kişinin işlerinin ilerlemesini biraz yavaşlattı, eski konuları gündeme getirdi. Yenice düze dönen Jüpiter ile şimdi şanslı gelişmeler elde etmeye, bolluklu ve bereketli kazançlar elde etmeye açığız. Jüpiter her zaman niyet sınavı yapar bizleri, iyi niyette olmak ve kalmak onun için en önemlisidir aslında. Yani her yaptığınız işte iyi niyetli olmak, “kimse görmüyorken de doğruyu yapmak” Jüpiterin en önemli mottosu. Benim etrafımda çok farkettiğim bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın olayı, kendilerine dokunmaya başlayınca birşeyler feryat figan başlaması. Bunu şöyle anlatayım, evden çıktınız bir komşunuz karşınızdan geldi merhaba dediniz veya kapıda karşılaştı iseniz kapıyı tutup girmesi için beklediniz, sonra yürürken yolda aç bir kedi gördünüz içinize sinmedi ona yiyecek aldınız ve verdiniz, yolda gördüğünüz bir yaşlıya yardım ettiniz veya yolda gördüğünüz bir pet şişeyi alıp çöpe attınız. Bunlar çok ufak şeyler gibi duruyor ama sizin hayata nasıl yaklaştığınızı gösteren birçok ipucu içeriyor, iyilik, saygı, merhamet, doğaya ve hayvanlara duyarlılık hepsi var ki bunlar aslında insan olmanın özünde var. Özümüzü unutmamak, iyi bir insan olmak ve hatta iyiliğimizle örnek olmak çok önemli, çünkü bütün bunları yapan merhametli bir insan başkalarına kötülük yapmayı da pek beceremez. Bugün birisi bana başka birisi hakkında hırsızlık yaparmış diyorlar dedi, benim sorum şu: gözünüzle gördünüz mü ki görseniz bile sormadan anlamadan inanmayın, eğer görmedi iseniz şu anda çok büyük bir kul hakkına giriyorsunuz. Bunu söyleyen görmedim dedi ve sustu! Çok basit gibi görünen şeyler aslında sizin veya insanların hakkında çok şey anlatıyor. İşte hep derim ya kalbinizi ve ruhunuzu temiz tutun diye, işte bu temizlik bizim niyetlerimizin olması için bize yardım eden şey eğer niyetimiz olmuyorsa da vardır onda da bir hayır ya da daha ilahi bir zamanlama. İşte iyi niyet ve şans gezegeni Jüpiter bizi son 4 aydır bu niyet testindenn geçiriyordu, sınavları geçenler şimdi ödüllerini alacaklar, geçemeyenler ise bir başka sınava kadar bekleyecekler. Jüpiterin sizin haritanızda hangi alanı etkilediğini anlamak için önceden yazdığım bu yazıyı okuyabilirsiniz. Yazımı yine mevlananın şu sözleri ile bitirmek istiyorum:

1- Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol,
2- Şefkat ve merhamette güneş gibi ol,
3- Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol,
4- Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol,
5- Tevazu ve alçakgönüllülükte toprak gibi ol,
6- Hoşgörülükte deniz gibi ol,
7- Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir