Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

20

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Venüs Başak burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Venüs Başak burcunda!

Aşkın, sevginin gezegeni Venüs, detaycı, hiçbirşeyi beğenmeyen ama neşeli Başak burcuna 21 Ağustosta geçiyor! Gezegenler geçtikleri burcun doğasına bürünürler, Aslan burcundaki hareketli, hızlı ama bir o kadar da egolu duruşundan sonra Venüs Başak burcuna geçmesi ile birlikte değişiyor ve ilişkilerde mantık ön plana çıkıyor.

Kalpten uzaklaşıp, mantıkla düşüneceğimiz, kişileri kriter listesinden geçirip ondan sonra ilerleyeceğimiz günlere başlıyoruz. Meslekler, para durumu v.b birçok dünyevi kriter ulvi bir durum olan aşkın önüne geçebilecek bu dönemde. Venüs aynı zamanda para konularını da anlattığından bu dönemde para konularında ise hesap – kitap, planlama ve yatırımlarla ilgilenme dönemi. Tam anlamı ile bir bütçe yapma dönemi diyebilirim.

Dikkat etmek gereken ilişkilerde Başak burcu doğası yüzünden eleştirel olmak ve bu eleştirileri dik bir şekilde kişiye söylemek, birilerini ya da birşeyleri beğenmekte zorlanmak. Yapılması gereken ise eleştirileri daha yapıcı söylemek ve kalp ile mantığı dengelemek olacak. Parasal konular için daha iyi bir dönem olabilecekken cimri davranışlara bu dönemde dikkat etmek daha iyi olacak. Venüs’ün bu hareketi 14 Eylüle kadar sürecek daha sonra ise çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçecek ve aşkta çok daha güzel bir dönem başlayacak!

#Venüs Başak burcunda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir