Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

6

Ekim 2019

0

YORUMLAR

Merkür – Uranüs karşıtlığı – Uyanış Vakti!

Yazar , Kategori Astroloji

2016 transformation

Zihnimizi, iletişimimizi anlatan Merkür, yenice Akrep burcuna geçti ve bu burçta ilerlemesine devam ediyor. Pazartesi ve Salı günlerinde yoğun olarak aktif olacak Merkür – Uranüs karşıtlığı ise enteresan bir konumlama olacak. Karşıtlık enerjisi, bir araya gelme, orta yolu bulma içerir ama o kadarda kolay değildir bunu yapmak çünkü içinde zıtlık vardır. Uranüs aydınlanma ile, bilgi ile, teknoloji ile alakalıdır, ayrıca astroloji gibi uyanış yapan bilgilerde Uranüs ile anlatılır. Merkür zihnimizi anlatır demiştik, bulunduğu burç olan Akrep şifa ile, bilinçaltı ile hepimizin zihinlerinin karanlık alanı ile alakalıdır. Boğa burcunda ilerleyen ve hayatta inat ettiğimiz, fazla sabit kaldığımız alanları kırmaya çalışan Uranüs ile yaşanacak bu karşıtlık zaten son günlerde de bizi birşeyleri sorgulamaya itti şimdi ise çözüm istiyor!

Sözün kısası, uyanmak lazım, yeni birşeyler düşünmek, yeni birşeyler söylemek lazım. Eski düşünce ve konuşma kalıplarından çıkmak lazım, yeni düşüncelere geçmek lazım bunun içinde geçmişi ve eskiyi bırakmak lazım. Devrim yapmak gibi bir durum bu, tabii bu devrimi yapmak için eskiyi, eski bilişi yıkmak lazım, neye inandığınıza neden inandığınıza bir bakın! Bana olmaz ki, ben yapamam ki, beni bulmaz ki laflarına bir bakın! Hep yazarım insanın, hatta insan beyninin kapasitesi sonsuz ve sınırsızdır, inandığı birşeyi öyle kuvvetli hayatına çekerki gerçeği yapar, bu yüzden hayat önünüzdeki olasılıklardan seçtiğiniz gerçeklerin oluşumudur. Siz neyi seçmek isterdiniz? Eski bilgiler yetmedi mi, eksik olduğunuzu hissettiren durumlar ve düşüncelerde diplerde dolanacağına ya olur bu deseniz, ben yaparım deseniz, kendinize yenilikler ekleseniz? Ya olursa!!!

Konunun içinde önce siz varsınız, siz değişince değişir hayatınız, hayatla savaşan savaş bulur, hayattan ve insanlardan nefret eden nefret, sevgisiz olan sevgisizlik! Siz neyi değiştirmek isterdiniz düşüncelerinizde ve hayatınızda? Bunu anlamak istiyorsanız son günlerde hatta aylarda yaşadıklarınıza bakın, neye inandığınız, hangi düşüncelerde dolaştığınızı izleyin mesela ipucu verecektir. Arkasından Venüste bu konumlamaya gelip aynı karşıtlığı yaşayacağından önce Merkür’ün yönettiği İkizler ve Başak, sonra Boğa ve Terazi ama genelinde herkes etkilenecek. 1 insan çok kuvvetli olabilir ve dünyayı değiştirebilir tabii inanırsa! Siz hayatınızın hangi alanında devrim yapacaksınız? Bu konumlama tam da astroloji ile alakalı iken, danışmanlıkla haritanızın bireysel olarak etkisini öğrenmek ve uyanışın ilk adımını atmak için gkina07@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir