Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

30

Ekim 2019

0

YORUMLAR

Merkür – Venüs kavuşumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Gökyüzünde bu akşam aktif olan zihnimizi anlatan Merkür ile sevgiyi, aşkı ve parayı anlatan Venüs gezegeni kavuşuyor. Kavuşum bu saatlerde başladı ve bütün gece aktif olacak. Bu etki kalbi sevgiye açmak, sevgi dolu, aşkla ilgili dualarınızı yapmak için iyi etkiler içerir. Gözünüzde olmasını istediğiniz olayları canlandırın ve pozitiften yola çıkarak güzel dileklerinizi yapın. Bu gece negatif söylemlerden, insanların kalplerini kırmaktan da uzak durduğunuzdan emin olun. İsterseniz şu niyetleri yapabilirsiniz.

Kalbimi sevgiye açıyorum hem kendime hem de etrafıma daha büyük sevgiyle yaklaşmaya niyet ediyorum.

Sevgi dolu insanları ve olayları hayatıma çekmeye niyet ediyorum.

Hayatıma benim ve bütünün hayrına olacak sevgi dolu bir ilişkiyi çekmeye niyet ediyorum.

Parayı seviyorum ve güzel para kazançlarını hakediyorum. Para bana kolaylıkla ve bereketle gelir, ben de paylaşırım.

Zihnimde sadece güzel düşünceler tutuyorum çünkü güzel düşüncelerin bana güzellikleri getireceğini ve düşüncelerimin geleceğimi yarattığını biliyorum.

Kalbimden aileme, geçmişime, atalarıma, kırgın olduğum insanlara, geçmişte bıraktığım insanlara ve tüm insanlığa büyük bir sevgi enerjisi gönderiyorum. Gönderdiğim sevgi dönüp dolaşıp bana gelir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir