Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

5

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı burç yorumları! Koç burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

indir 1

2020 yılında burçları neler bekliyor? 2020 yılı Koç burcu yorumu!

Koç & Yükselen Koç: 2020 yılında Koçlar için değişim ve gelişim alanı hem kariyer hem de sosyal çevre – hayaller alanında olacak.

2020 yılında özellikle yükselen Koçlar için kariyer alanında destek gelecek, Jüpiter’in bu alandan geçişi eğer sıkıntı veren bir işiniz varsa o alanda bir bitiş yaşatabilir ama arkasından çok daha iyi bir kapı açabilecek potansiyel olacak. Özellikle Ocak ayında hem eğitim hem de yurtdışı ile ilgili konular son derece aktif olacak Koçlar için.

Satürn gezegeni Mart ayına kadar Oğlak burcundaki seyrine devam edecek ve kariyer / evlilik alanına etkisi devam edecek. Son 1,5 yıldır kariyer alanında zorlandıysanız 2020 yılında kolaylıklarda yanında olacak. 10 Ocakta yaşanacak Ay tutulması hem aile konularında bir değişimi tetikleyecek hem de kariyerle ilgili bir konuda karar anını getirebilecek. Evli olan koçların evliliğindeki ciddi değişimlere dikkat etmesini bu yıl tavsiye ederim, özellikle yükselen Koçların ciddi bir ilişkisi varsa 2020 yılı bir evlilik getirebilir. (her zaman bireysel harita en doğru sonucu verir).

17 şubatta başlayacak Merkür gerilemesi sizin çok karanlık bir alanınızda gerçekleşeceğinden bilmediğiniz bazı durumlar gündeme gelebilir, üzerini örtmeye çalıştığınız eski konularda su yüzüne çıkabilir. Bu dönemde özellikle iş konusunda birilerine güvenirken dikkat edin! Bu hareket 10 Marta kadar devam edecek. 24 Mart ve sonrasındaki günler Koçlar için en iyi dönem olacak.

Yılın en önemli 2 gerileme hareketi ise öncelikle sizin karşıt alanınızı yönettiğinden ve genel olarak parasal konuları anlattığından öncelikle Venüs gerilemesi olacak ki bunun da tarihleri 13 Mayıs – 24 Haziran arası olacak. Bu dönemde ilişkinizle ilgili bir karar almak ve evlenmek doğru olmayacaktır. (yine de bireysel haritanız en doğrusunu söyler) Yine bu etki direkt olarak iletişim ve seyahatler alanınızda aktif olacak.

Sizin için bir diğer en en önemli gerileme ise burç yöneticiniz olduğundan Mars gerilemesi olacak, Mars burcunuzda gerileyecek ve 10 Eylülden başlayarak 13 Kasıma kadar bu hareket devam edecek o yüzden bu tarihlerde önemli işlerinizi yapmaktan, başlatmaktan kaçının, yanlış kararlar almanız ve girişimler yapmanız söz konusu.

Yılın diğer önemli tutulma zamanları 21 Haziran ve 5 Temmuz olacak, bu zamanlarda yine kariyer ve ilişki konuları gündemde ve değişime açık olacak. Bu aylar itibari ile tutulmalar Yay – İkizler aksına kayacak ve sizin için bir yer değiştirme (ev, şehir – ülke) durumunu aktif edecek. Yine bir eğitime başlamaya karar vermeniz de bu dönemde söz konusu olabilir.

Bağlantılı yazılar olan 2020 yılında genel etkiler yazımı buradan okuyabilirsiniz. Yine gezegen gerilemelerinin tarihlerini bulacağınız yazıma da buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir