Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

12

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı burç yorumları – Aslan & Yükselen Aslan!

Yazar , Kategori Astroloji

leo

2020 yılında burçları neler bekliyor? Aslan ve Yükselen Aslan burcu 2020 yılı yorumu!

Aslan & yükselen Aslan: 2020 yılı Aslanlar için iş alanında bazı değişimlerin olabileceği bir yıl, bir yapılanma dönemi olacak sizin için.

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Aslanlar için bilmedikleri bazı konuların gün yüzüne çıkması ile ilgili olacak. Uzun zamandır gizli tuttuğunuz ya da sizden gizlenilen bir bilgi ortaya çıkabilir, yine bilinçaltınıza ittiğiniz özellikle aileden gelen ve aile olmakla ilgili sorun yaratan alanlar bu dönemde aydınlanabilir. Bu etki özellikle yükselen Aslanları etkileyecek, yine Ocak ayında sağlıkla ilgili bir konuyla ilgilenmeniz gerekebilir.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin para, ortak para konuları, bankalarla ilgili konular ve ortak yapılan işlerin parası alanınızı etkileyecek. Bu dönemde yeni bir yatırım yapmak, borç vermek, borç almak, kredi çekmek çok iyi bir fikir olmayacak yanlış yatırımlar yapılması, işlere girilmesi ve kafa karışıklıkları çok mümkün. Bu gerilemede duygusal alınan bazı kararlar yanlış olabilecek.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, iş, çalışma, sizin için çalışanlar ve evinizin düzeni ile ilgili konular olacak. Bu 2019’dan başlayarak ilerleyen etki iş alanınızda ve sağlık konularında sizi etkiliyor, 2020 yılında daha kolay ilerlemeler ve güzel değişimler kapıda olacak. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs gerilemesi ilişkileri ve para konularını etkilediğinden dikkatli olmak gerekecek. Sizin haritanız özelinde bu hareket arkadaşlar, sosyal çevre, hayaller – umutlar alanında olacak, hep hayal ettiğiniz ve fırsat kaçtı diye düşündüğünüz bazı konular gündeme gelebilir. En dikkat etmeniz gereken konu ise, kariyeriniz, işiniz ve ilişkiler alanı olacak. Bu konularda bu dönemde yeni kararlar almamak ve girişimler yapmamak önemli, eski konuların üzerinden geçmek ve tekrar değerlendirmek ise mantıklı olacak.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar sizin yine bilmediğiniz konular, sağlık ve iş alanınızı etkileyecek ve bu tutulma serisi bu dönemde son bulacak. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin için değişim ve yenilenme konuları, aşk, çocuklar, hayaller ve sosyal çevre alanında olacak. Bu konular 2020 yılının ikinci yarısından sonra ön plana çıkacak ve 2 yıllık sürede etkili olacak.

Yılın diğer bir önemi olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin uzaklar, seyahatler, yüksek eğitim ve hukuksal konular alanınızda olacak bu konularda bu dönemde yeni girişim yapmamak önemli olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili eski bazı konularda bu dönemde gündeme gelebilir. Bu konularda yeni girişimler yapmaktansa, eski konuların üstünden geçmek veya eski sorunları çözmek mantıklı olacaktır.

2020 yılı değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir