Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

13

Kasım 2019

3

YORUMLAR

2020 Yılı burç yorumları! Başak & Yükselen Başak

Yazar , Kategori Astroloji

virgo horoscope 2015

2020 yılında burçları neler bekliyor? Başak ve Yükselen Başak burcu 2020 yılı yorumu!

Başak & yükselen Başak: 2020 yılı Başaklar için aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işlerde açılım, genişleme yılı olacak.

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Başaklar için hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanında olacak. Bir süredir yapmak istediğiniz, hep hayal ettiğiniz ama bir türlü fırsat bulamadığınız konular varsa bu konulara adım atmak için iyi bir dönem olacak. Bu günlerde karşınıza fırsatlar gelecek fakat Ocak ayında parasal konularla ilgili gelen fırsatlara temkinli yaklaşmak önemli olacak. Almak istediğiniz bir eğitim, hep yapmak istediğiniz birşey veya hep gitmek istediğiniz bir yere gitmek bu dönemde söz konusu olabilir. Yine arkadaş çevrenizle ilgili bazı konularda bu tutulma ile gündemde olacak.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin için önemli çünkü tam karşıt alanınızda olacak. Balık burcu sizin ilişkiler alanınız olduğundan bu dönemde aşk ilişkilerinden başlayarak her ilişkide dikkatli olmak lazım. Bunun içinde iş alanında birebir çalışılan ve ortak iş yapılan kişilerde olacak. Yanlış anlaşmalar, yanlış bir anlaşmaya imza atmak, anlamadan birşeylerin içine girmek söz konusu olabileceğinden yavaş ilerlemek gereken bir dönem. Eski ilişkiler, eski iş arkadaşları ile ilgili konular ise yoğun olarak gündeme gelebilir. Yine Merkür sizin burç yöneticiniz olduğundan hayatınızla ilgili her konuya dikkat etmeniz mantıklı olacaktır.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, biraz öncede bahsettiğim gibi aşk, çocuklar ve hobi gibi – severek yapılan işler alanı olacak. Bu 2019’dan başlayarak etkin olan transit 2019 yılında hem daha zorlu hem de değişimsel yansıdı bu etki 2020 yılında da devam edecek ama Jüpiter’in de bu alana gelmesi ile daha destekli olacak. Bu konularda bir yenilenme, değişim ve şifalanma dönemi sizi bekliyor. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs gerilemesi ilişkileri ve para konularını etkilediğinden dikkatli olmak gerekecek. Sizin haritanız özelinde bu hareket iş, kariyer, toplum önünde görünür olan yüzünüz alanında olduğundan bu dönemde hem iş hem de eş konularına dikkat etmek lazım. Para konularında ilerlemek için iyi bir dönem olmayacak çünkü özellikle yükselen Başakların para alanını Terazi burcu yönettiğinden bu işin parası anlamına geliyor ve bazı yanlış yatırımlar, değerinden fazlasını vermek gibi konular söz konusu olabilir. Yine eşinizle veya uzun dönemli ilişkinizle ilgili bazı soru işaretli durumlar ve sorunlar bu dönemde gündeme gelebilir.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar sizin aşk, çocuklar, hayaller umutlar ve sosyal çevre alanınızı etkileyecek, belki hayattaki sorumluluklar ve sosyalleşmeniz arasında bir denge gerekiyorsa bu dönem dengesiz olan tarafları size hatırlatacak. Yeni aşk bekleyen veya çocuk isteyen Başaklar için ise bu tutulma son fırsat dönemini anlatıyor. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin için değişim ve yenilenme konuları, aile, yaşadığınız yer, kökleriniz, köklenme, kariyer ve kariyerde yaşanacak değişimler alanında olacak. Bu konular 2020 yılının ikinci yarısından sonra ön plana çıkacak ve 2 yıllık sürede etkili olacak.

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin ortak para alanınızda olacak. Bu ailenin, eşin veya ortak yapılan işin parası olabilir, yine banka kredileri de bu alandadır. Bu dönemde bu konularla ilgili girişimler yapmak çok doğru olmayacaktır, ya sizi ilerletmez ve zorlanırsınız ya da para konularında yanlış yatırımlar veya girişimler dolayısı ile zarar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aklınızda bir proje veya iş varsa hazırlık yapın Mars düze dönünde harekete geçin. Eski bir işin üzerinden geçmek için ise iyi bir dönem olacak ve eski paraları ve borçları gündeme getirebilecek.

2020 yılı değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. Nermin
  2. Nermin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir