Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

19

Kasım 2019

1

YORUMLAR

Jüpiter Oğlak geçişinin #İkizler burcuna etkisi!

Yazar , Kategori Astroloji

gemini

Jüpiter 2 Aralıkta #Oğlak burcuna geçiyor, İkizler burcuna etkisi nasıl olacak?

Şans, bolluk – bereket, genişleme, açılma ve yeni bakış açıları edinmeyi anlatan ve astrolojide en büyük iyicil olarak bilinen Jüpiter, 2 Aralıkta Yay burcundaki seyahatine son vererek #Oğlak burcuna geçiş yapacak. Tabiiki Yay burcunu yönettiğinden bu alanda çok rahattı ve birçok kişinin hayatına 2019 yılında güzellikler kattı ve Oğlak burcundaki hareketi aynı rahatlıkta olmayacak ama Jüpiter’in burada önemli bir görevi var, önden giden Satürn’ün yakıp, yıktığı şeyleri toparlayacak, eski bakış açıları yıkılırken yerine yenilerini koyacak ve bu zorlu etkiye destek atacak. Jüpiter’in bu etkisi ve tüm bu hareketler bu burcun haritanızda hangi alanda olduğuna, aldığı açılara ve burada gezegen olup olmadığına bağlıdır ama biz yine de genel etkiye bakalım… (haritanız özelinde yorum için bana ulaşabilirsiniz)

İkizler burçları için Oğlak burcunun bulunduğu alan, haritada ortak para konularında 1,5 yıldır bu alanda birşeyler yapılandırmaya çalışan İkizler burcu için bekledikleri yardım bu yıl geliyor olacak. (yükselen İkizler). Ortak bir iş kurmuş ve onun için uğraşmış olabilirsiniz, yine aile içinde para durumları, bankalar ile ilgili konular geçtiğimiz yılda gündemde olmuş olabilir. Şimdi ise yıkılan, değişen, değişmek zorunda kalınan veya zorlanılan alana Jüpiter desteği geliyor. Parasal konularda destek aileden gelebilir, yine kurmak istediğiniz işler ve geliştirmek istediğiniz para konuları ile ilgili destekler gelebilir. Eşinizden gelecek veya bir arkadaşınızla ilgili yapılacak bir iş para konularında güzel gelişmeler getirebilir. Değişim 2020 yılında da para konularında olmaya devam edecek eğer bu konularda sizi kısıtlayan, zorlayan ve sıkan durumlar varsa bu alanda bir değişim ve yerine yenilerini geleceğinden akışta kalın ve iyi planlamalar yapın İkizler konuları araştırmayı sever iyice araştırmadan işlere girmeyin. Güzel bir yıl olmasını dilerim. 2020 yılı yorumunuzu okumadıysanız İkizler yorumuna buradan ulaşabilirsiniz.

1 Yorum

  1. Görkem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir