Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

30

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Yılbaşı haritası nasıl?

Yazar , Kategori Astroloji

christmas present under tree 1024x1024 1

Tam 2020 yılına girerken olan haritayı genelde yıl geneline bakmak için kullanırız, 2020 giriş haritasındaki etkilere bir bakalım neler varmış?

Yıl başlangıç haritasında Terazi burcu yükseliyor, denge, uyum ve ahenk önemli olacak bu yıl. Yılın yöneticisi olan Venüs’ün Kova burcunda ve haritanın 5.evinde olması ise hem daha özgürlükçü yaklaşımların gündemde olacağını, hem bir uyanış hem de bir yenilenme yılı olacağını gösteriyor. Artık eski, kısıtlayan ve bizi ilerletmeyen kalıplardan özgürleşmek isteyeceğiz ve bizi sıkan işlere, ilişkilere ve durumlara eyvallah etmeyeceğiz. Gençlerle ilgili konular, sanatsal konular, çocuklarla ilgili konular yıl genelinde yine ön planda ve odağımızda olacak. gençler yeni yollar ve bakışlar açacaklar ve teknoloji çağının nimetlerinden faydalanacağız ama yapılan bazı şeylerde daha çok duyulur olacak.

Ayın – Neptünle kavuşumu dikkat çekici, hem ordu ile ilgili konular hem de sistemle ilgili konularda bazı karışıklıklar, hayal kırıklıkları, aldanma ve dağılmalar söz konusu. Daha duygusal tepki verebileceğimiz ve biraz bize söylenen herşeyin net olarak ne olduğunun belli olmayabileceği bir yıl. Rehberimizin her zaman içgüdülerimiz olmasında fayda olacak ama hasas ve duygusal durumlarda bulunabileceğiz. Mars’ın Akrep burcunun son derecelerindeki kritik durumu para ve finans konularında hem zorlanmalar, hem krizler hem de yaralanmaların bizi beklediğini anlatıyor. Para piyasalarında baya oynamalar ve krizli durumlar mümkün.

Merkür’ün – Jüpiter ile Oğlak burcundaki kavuşumu ise yine dikkate değer, zira bu durum artık kısıtlı bakış açılarının, başkalarını suçlamanın ve saçma kuralların bizi kısıtlamasına izin vermememizin önemini anlatıyor. Eğer kendi fikriniz, doğrularınız olmazsa ve doğru bilgilenmez iseniz, birileri tarafından kullanılır, onlara hizmet etmeniz için saçma düşüncelerle yüklenir ve kısıtlanırsınız. O yüzden önce iyi düşünceler seçin, sırf birileri öyle diyor diye birşeylerin doğru olduğuna inanmayın, geniş düşünün ve farklı fikirlere açık olun. Şöyle düşünün dünya üzerinde birçok ülke, topluluk, inanç, sistem ve farklı bakış var, sadece size bu bilgiler öğretildi diye onlara saplanıp kalmayın, herkes kendisine öğretilen doğruyu biliyor bunu açmak, genişletmek ise size kalmış. Bir ülke görmek, başka kültürden insan tanımak insana neler katıyor, eğer siz sadece kendi çevreniz, ailenizin söyledikleri veya 1 kişinin söyledikleri ile kısıtlı kalırsanız bu dünyada olan büyük değişimi ve büyük resmi kaçırırsınız. Yenilenmek ve yeni şeyleri keşfetmek ise size kalmış, hayatınızın sorumluluğunu alın ve harekete geçin! Eski kalıplar, düşünceler, sistemler, kırılıyor, yıkılıyor ve yerine yenileri geliyor bu yıl.

Yılın en önemli etkisi de kökler, temeller alanı olan 4.evde yerleşmiş Satürn ve Plüton. Tam olarak bir yenilenmeyi, yıkılıp yeniden yapılanmayı, sınırların zorlanmasını ve bazı manipülasyona açık durumları anlatıyor. Güneş’in Güney ay düğümü ile kavuşumu ise yine manidar, eski hatalara devam edersek, bazı oyunlara düşersek kadersel kayıplar yaşayabileceğimizin göstergesi. Yine otorite konumundaki kişilerle ve önemli konumlardaki kişilerle ilgili kayıplar yaşanması da bu yıl mümkün. Amacım karamsar bir tablo çizmek değil ki tarzım değildir, ama yıl büyük krizler, yıkımlar ve değişimler yılı. Bunun amacı ise insanlığa hizmet etmeyen, insanları sömürme yolunda giden sistemlerin yıkılması, yerine insancıl sistemlerin gelmesi. Bu oyunları yıkmak ve ülkemizi kuvvetli tutmak ise hepimizin elinde, yerli malı kullanın, insanlara iyi davranın, paylaşın, ihtiyacı olana yardım edin, başkasına haksızlık yapıldığında da ses çıkarın, doğayı ve çevreyi temiz tutun, herşeyden önce yandık bittik demek yerine, iyiyiz, kuvvetliyiz ve iyi olacağız deyin. Kendinize veya ülkenize acımak kimseye bir fayda getirmez, o yüzden iyiliğin bir parçası olun… Yıl yenilenme yılı, haksızlığa ses çıkaran, tepki veren ve doğruyu yapan insanlar bütünün hayrına katkıda bulunacaklar, bugün sizde bir adil değerlendirme yapıp 2020 yılında neleri değiştirmek veya neyi daha çok yapmak istersiniz yazar mısınız? İnanan ve iyi insanlar bu dünyayı kurtarcak, yolunuz sevgi olsun, merhametli olun ve paylaşın… Sevgiyle geçen güzel bir yıl olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir