Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

17

Şubat 2020

0

YORUMLAR

Merkür Balık gerilemesinin burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

images 1 1

#Merkür gerilemesinin genel etkilerini yayınlamıştım, bunun yanısıra yükselen ve burcunuza göre hangi alanlarda dikkatli olmanız gerektiğini buradan okuyabilirsiniz! 

Yükselen Koç: Merkür Balık gerilemesi sizin haritanızda biraz kritik bir yerde olacak o yüzden bu dönemde kapalı kapılar ardında konuşulan konular, bilginiz dışında olan bazı konular gündemde olabilir. Yine kafanız eskiye, geçmişinize ve size birşeyler yapan kişilere takılabilir. İletişiminizde daha dikkatli olun, söylenen herşeye hemen atlamayın ve yapacağınız sözleşmeler ve anlaşmaları da iyice okuyun ve anladığınızdan emin olun. Bu dönem eski düşmanlıkları, size kötü şeyler yapan kişileri tekrar aklınıza getirebilir ve bu sizi rahatsız edebilir.

Yükselen Boğa: Merkür’ün Balık burcunda geri hareketi, Merkür sizin para alanınızın da yöneticisi olduğundan bu dönemde sizi biraz zorlayabilir. Duygusal kararlar almaya açıksınız, özellikle arkadaş çevrenizden veya yakınınızda olan kişiler sizi para konularında yanlış yönlendirebilir. Aldatılmak veya parasal konularda kandırılmak mümkün dikkatli olun. Duygusal davranarak veya birilerine acıyarak iş yapmamaya dikkat edin. Merkür’ün hareketi sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve derneklerle ilgili konuları anlatan alanda olacağından eski arkadaşlardan haberler, buluşmalar ve görüşmeler olabilir.

Yükselen İkizler! Merkür burç yöneticiniz olduğundan bu gerilemeden en çok etkilenenlerden birisi sizsiniz. Mantık insanı olduğunuzdan Merkür’ün Balık burcundaki geri hareketi mantığınızı ve düşünme sisteminizi biraz zorlayacak. Çünkü mantıklı kararlar almaya çalışmak biraz zor olacak, daha duygusal ve hayalci olabileceksiniz bu dönemde. Bu hareket sizin haritanızın tepe noktasında olacağından, işiniz, kariyeriniz ve göz önünde olduğunuz konularda gelişmeler ve bu alanlarda bazı eski konular, bazı konularda ise ilerlemek yerine geri çekilmek söz konusu olacak. Kariyeriniz ile ilgili konularda kararlar alırken acele etmeyin ve bu dönemde yeni bir işe başlarsanız herşeyi iyi anladığınızdan emin olun.

Yükselen Yengeç: Yengeç burçları için bu gerilemes etki daha çok eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yüksek eğitim ve hukuksal konular alanında etkin olacak. Bu konularda ilerlemek biraz zor olacakken, planlarınızı iyi düşünmek ve tekrar gözden geçirmek iyi olacaktır. Hep seyahat etmek istediğiniz bir yere gitme şansını yakalabilirsiniz bu dönemde fakat dikkat etmek gereken bu seyahatlerde bazı gecikmeler ve aksaklıklar oluşabilir. Bu dönemde eski bir hukuksal konuda gündeme gelebilir.

Yükselen Aslan: Merkür Balık gerilemesinin etkisi parasal konuları Aslanların da odağına getiriyor. BU konular sadece kendinizle ilgili olmayacak, hem ailenin hem de eşin veya ortağın parası gibi konularda gündeminizde olacak ve daha çok eski konular, borçlar ve alacaklar gündemde olacak sevgili Aslanlar. Fazla verici olmamaya, kimseye hakkından fazla vermemeye ve kendi hakkınızı başkasına çaldırmamaya dikkat! Bankalar ve yatırımlar konuları da bu ay gündemde fakat acele kararlar almamak ve para konularında aldatılmamak için dikkatli olmak önemli.

Yükselen Başaklar: Burç yöneticiniz Merkür’ün bir de karşıt burcunuz olan Balık burcunda ilerliyor olması ve birde geri harekete başlaması Başaklar için oldukça zor bir durum olacak. Nedeni ise mantığın burcu Başaklar zaten doğa olarak akışta olmaya, işleri biraz gevşetmeye yatkın değillerdir, ilahi kuvvet, akış ve esnek olmak onların yapısında yoktur ve şimdi burç yöneticileri zihnin gezegeni Merkür akışın ve hayallerin burcu Balıkta geri harekette! Bu Başakların aklını bir hayli karıştıracak ve karar almakta zorlanacaklar. Bir konu ile ilgili artı ve eksileri yazacaklar ama birisi öyle diyecek birisi böyle diyecek ve yine de arada kalacaklar o yüzden de rehberin kalbiniz olması lazım sevgili Başaklar. Gerileme sizin için eski konuları, eski ilişkileri, arkadaşlıkları ve eski iş yaptığınız kişileri karşınıza getirebilir. Bu kişilerle bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz, bu kişilerle tekrar birşey yapılır mı sorunun tam cevabı ise onlarla geçmiş deneyiminizin nasıl olduğuna bağlı olacaktır.

Yükselen Teraziler: Bu etki sizin sağlık ve iş alanını odağınınıza getiriyor olacak. Bu dönemde iş alanında yoğun bir gündem olması, iletişimin artması, yeni bir projeye başlaması veya eski bir projenin üstünden geçilmesi söz konusu olabilecek. Sağlık konularında da bazı eski rahatsızlıklar gündeme gelebilir ve ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde iş hayatınızda bazı konuların gözden geçirilmesi, üstü kapatılan konuların tekrar açılması söz konusu olabilir. yeni bir işe başlamak için ise çok iyi bir dönem olmayacak…

Yükselen Akrepler: Merkür’ün Balık burcuna geçişi sizin odağınıza yaratıcı projeleri, sanatsal ve tasarımsal konuları getirecek. Yine aşk konularına doğru odağınız kayabilir ve aklınız, fikriniz başka yerlerde olacağından elinizdeki işlere odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Bu gerileme ile hem aşk alanında eski bazı konular tekrar gündeme gelip tartışılabilir hem de eski sevgililerden tekrar haber almak söz konusu olabilir. Yine eğer çocuk konuları ile ilgili kapattığınız bazı konular varsa bunlar tekrar açılabilir.

Yükselen Yaylar: Yaylar için bu dönem ev, aile ve köklerle ilgili konular odakta olacak. Yine yükselen Yayların Merkür karşıt alan yöneticisi olduğundan ikili ilişkiler, kariyer ve iş konuları da bu dönemin gündemleri arasında olacak. Bu işler eski bir işin tekrar gündeme gelmesi olabileceği gibi aynı zamanda eski bir işverenden tekrar haber almanız da olabilir. Yine eski iş arkadaşları ile buluşmak için iyi bir dönemdesiniz. Bu günlerde eviniz ve aileniz ile ilgili konular ön planda olacak olarak gözüküyor, yine bazı eski aile konuları ve eviniz ile ilgili eski konular, tamirat ve tadilatlarda gündeme gelebilir!

Yükselen Oğlaklar: Haritanızda iş ve seyahatler alanının yöneticisi olan merkür’ün Balık burcundaki geri hareketi sizin odağınıza bazı eğitimleri ve işiniz ile ilgili sözleşmeler ve anlaşmalar konularını getirebilecek. Bu konular yeni konular olmak yerine eski konular olabilir veya işler, yazma – çizme konuları ile ilgili şeylerin üzerinden geçmekte olabilir. Yine bir eğitime başlamak veya eski bir iş sözleşmesini imzalamak için iyi bir dönem değilken eski bazı şeyleri tekrar değerlendirmek için iyi bir dönem olacak.

Yükselen Kovalar: Bu hareket sizin para alanınızda olacağından yükselen Kovaların bu dönemde bu konularla ilgili ani kararlar almamaları önemli. Merkür haritanızda ortak para konularını ve aşk – çocuklar alanını yönettiğinden bu dönemde bu konulara planladığınızdan daha fazla para harcayabilirsiniz yine bu alanlarla ilgili eski bazı konularda gündeme gelebilir. Aldığınız bazı kararları sorgulamakta söz konusu olabilir, para konularında dikkat edin, paranızı savurmayın ve birilerin kaptırmayın!

Balık & Yükselen Balıklar: Bu hareket sizin burcunuzda olacağından sizin hayatınızdaki tüm konular etkileniyor olacak bu gerilemeden. Bu dönemde aklınız çok fazla eskiye takılabilir, aklınızda sürekli kaybettikleriniz, aileniz, yaşadıklarınız ve hayatınızdan geçenler olabilir. Merkür sizin karşıt alanınızı yönettiğinden her tür ikili ilişkiler konuları da bu dönemde gündeminizde olacak. Ortaklıklar, evlilik veya ilişki konuları ile ilgili bazı şeyler siz istemesenizde hem gündeminize gelecek ve özellikle bu konularla ilgili bazı eski durumlar söz konusu olacak.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir