Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

29

Mart 2020

0

YORUMLAR

Bu haftanın burçlara göre yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

12 zodyak burcu

Bu haftanın gökyüzü etkilerinden #burçlar nasıl etkilenecek? Haftanın genel etkilerini okumak için yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

Koç & Yükselen Koç: Bu hafta iletişim, aile ile ilgili konular ön planda olacak. Para konuları ile ilgili sosyal çevrenizle gerilebilirsiniz. Hayallerinize odaklanma ve hayatınızda nelerin değişmesini istediğinizi düşünme vakti! Özellikle salı ve çarşamba günkü sert etkilere dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Boğa & Yükselen Boğa: Boğalar için önemli bir hafta, parasal konular, işiniz, kariyeriniz ve ilişkinizle ilgili konular biraz sert gelişmeler açık. Özellikle haftanın ikinci yarısında iletişiminiz önemli olacak, sevdiklerinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

İkizler & Yükselen İkizler: Bu hafta kendinize ve hayatınızda yapmak istdiğiniz değişikliklere odaklanmanız iyi olacak. Bilmediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir ve şaşırabilirsiniz. Bazı sizden saklanan şeyleri de öğrenebilirsiniz..

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftanın ilk 2 günü hem sağlığınıza dikkat edin hem de biraz kendinize dönün. Çarşamba günü sizinle ve hayatınızla ilgili bazı konular ön planda olacak. Parasal konularla ilgili bazı durumlarda sizi zorlayabilir ama bu sadece sizi ilgilendiren konu değil ortak bir para meselesi. Elinizdeki konulara beklenmeyen çözümler ve yaklaşımlar lazım, radikal kararlar almaya açıksınız…

Aslan & Yükselen Aslan: hafta başında sosyal çevreniz ve beraber işler yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda olurken, salı ve çarşamba günlerini daha izole ve sağlık konularına odaklı geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve iş konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak & Yükselen Başak: Hafta başında daha çok işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön planda iken, daha sonraki günlerde biraz daha temponuz düşecek. Haftasonunda ise kendinize oldukça odaklı olacaksınız. Çalışma ortamınızda ve yaptığınız işlerle ilgili biraz sert etkiler içeren haftadayız sakin kalmaya dikkat edin. Sağlık konularına da dikkat etmek gereken bir haftadayız..

Terazi & Yükselen Terazi: Bu hafta işiniz, sosyal çevrenizle ilgili konular ön planda iken burcunuzda yaşayacağımız dolunaya doğru giderken git gide kendinizi daha gergin hissedebilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı projelerle ilgili beklenmedik gelişmeler ve bazı sert gelişmeler söz konusu dikkatli olun… Terazilerin dengesi bu hafta biraz kaçabilir ama merak etmeyin herşey yoluna girecek. Hayatınızda denge gerektiren konulara dikkat edin, beklediğiniz cevaplar yakında gelecek.

Akrep & Yükselen Akrep: Akrepler için hafta para konuları akıllarında olarak başlayacak ve haftanın ilk 2 günü bu konularla ilgili bazı şeyleri halletmeye çalışacaklar. Gitmeyi düşündüğünüz bir yer olabilir ama bu hafta bunu yapmak zor olabilir. Kariyeriniz ile ilgili konularda bu haftanın gündeminde olurken, haftanın en gergin konuları ise aile ile ilgili konular. Ailenizle iletişiminize dikkat edin ve onları üzmeyin.

Yay & Yükselen Yay: Bu haftaya ikili ilişkiler, birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili konular odakta başlayacaksınız. Haftanın ilerleyen günlerinde aklınızda parasal konular olacak, beraber yapılan işler ve ortak para konuları gündemde olacak. Haftanın en gergin alanı iletişim olacak, özellikle kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınız ile biraz gerilebilirsiniz dikkat. İş konuları ile ilgili sürprizli haberler ve gelişmelerde söz konusu olabilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Bu hafta aşk, çocuklar ve para konuları gergin etkilere açık. Bazı beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta başında odağınız daha çok işler ve sağlık konuları olurken, hafta ilerlerken gündeminizde ikili ilişkiler ve parasal konular olacak.

Kova & Yükselen Kova: Bu haftanın ön planda olan burcu ve başaktörleri sizler olacaksınız. Biraz gergin etkilere açığız, kendinizi ilerleyemez ve duvara çarpmış gibi hissedebilirsiniz, ne için mücade ettiğinize ve neye odaklandığınıza dikkat edin. Hafta başında aşk, çocuklar konuları ön planda iken, çarşamba, perşembe gününde üretmek ve çalışmak isteyeceksiniz. haftasonuna doğru ikili ilişkiler gündeminizde olurken biraz gergin etkilerde devrede olacak.

Balık & Yükselen Balık: Bu hafta beklenmedik haberler ve hızlı gelişmeler olabilir. Bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz ve bunlarla ilgili aksiyon almanız gerekebilir. Odağınızda ailenizle ilgili konular ve evinizle ilgili konular yoğun olacak. Haftanın ilerleyen günlerinde ise odağınızda çocuklar, bazı yaratıcı projeler ve aşk konuları olacak.

Paylaşanların elleri dert görmesin şimdiden teşekkürler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir