Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

29

Mart 2020

0

YORUMLAR

Mars – Satürn kavuşumu!

Yazar , Kategori Astroloji

images 1

Ne için mücadele ediyoruz? Değişmesi gereken sistemler neler?

Şimdiii gelelim bu haftanın sert etkilerinden birine, Mars – Satürn kavuşumu şimdi bu iki gezegenin doğalarına bakarak durumu anlamaya çalışalım. Öncelikle bu ikili nerede? #Kova burcunda, Kova burcu ne anlatır, düşünce sistemlerini, teknolojiyi, yenilenmeyi, farklı bakış açısını, açılımlar, buluşlar, keşiflerde Kova burcu ile alakalıdır.

Mars cesaret, mücadele, girişim, agresyon demektir ve ne için mücadele ettiğimizi anlatır. Satürn zaman tanrısıdır, kronos, bir yandan eski sistemlerle, yaşlılarla alakalıdır ve bu durumda eski düşünce kalıplarını da anlatıyor bize. Şimdi bu 3 konuyu bir araya getirince ne gibi bir dönemi bize işaret ediyor ve anlatıyor bu etkiler?

  • İnandığınız sistemler, sabit fikirli olduğunuz düşünceler değişecek ve değişmeye mahkum diyor…
  • Sahip olduğumuz sistemleri ve teknolojiyi kullanmak ve bunu hayatımıza daha çok dahil etmek durumdayız.
  • İçinde bulunduğumuz durumdan çıkmak için yeni buluşlar, yaratıcı çözümlerde bu durumla birlikte gelecek ve hayatımız eskisi gibi olmayacak şekilde değişecek.
  • Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, yeni bir çağa ve düzene adım atıyoruz, hepiniz ne kadar gönüllü olursa, ne kadar çabuk yaşananlardan ders çıkarırsak o kadar hızlı ilerleyeceğiz. Zira hızlı ilerlemenin, olsun bitsin hadi artık yaklaşımının önünde zaman tanrısı Kronos durmuş ve diyor ki, herşeyin bir zamanı vardır, nasıl doğum için 9 ay gerekli ise bu olaylardan da ders almadan, öğrenmeden geçip gidemezsiniz.
  • Kova burcu toplumla ve toplum psikolojisi ile de alakalıdır, bu dönemde psikolojinizi iyi tutmak, faydalı bilgileri almak ve korkuya dayalı eski bilgilerden uzak durmakta önemli olacak.

Mars hareket etmeyi anlatır, Satürn ise eski kalıplar ve düşünceleri yani en basit tanımı ile Mars, bazı düşünceleri kırmaya çalışıyor ve bizde önümüzde bilinmeyen engellerin olduğu bu dönemde neyle mücadele ettiğimizi bile anlamamış durumdayız. Hayatımızın öncelikleri yeniden yazılıyor, sizin için ne önemli, ne değil? Neleri değiştirirseniz daha iyi olur? Hangi düşünce sistemleri sizi ilerletmiyor? Sadece kendinizi düşünmeyin, topluma, insanlara, doğaya da duyarlı olun, şu anda ne durumdasınız? Nasıl ilerlersiniz? İşte sorular bunlar, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz… Bu dönem evet gergin etkiler içeriyor ama bunun da bir sebebi var, çünkü insanoğlu ancak travmatik olaylardan geçtikten sonra ders alıyor ve anlıyor. Şimdi anladık ki (en azından anlamaya çalışıyoruz) basit şeyler en büyük mutluluktur, sağlık bunların başında, sağlıklıysan ve sevdiklerin yanında ise, iyiyse herşey değişir ve en zor durumdan bile çıkış vardır. Bana göre toplumumuzun yenilemesi gereken düşünceler; hemen en negatifini düşünmek, korku dolu haberleri, kavgayı, gürültüyü sevmek ve bunu anlatan dizilere prim yaptırmak. Mutluluğa ve iyiye odaklanmak yerine, gidip en kötü senaryoya odaklanmak ve herşeyden mutsuz olacak birşey çıkarabilmek. Dertleşmek adı altında bir araya gelip tüm negatif şeyleri konuşmak ve bundan bir ders veya sonuçta çıkarmadan acı içinde kalmayı sevmek. Şimdi bu gelip geçici hayatta siz neye odaklanmayı seçersiniz? Daha çok mutluluk, daha güzel bilgiler, düşünceler ve hislere ne dersiniz? O zaman bu dönemi tam bir iyi, faydalı bilgiye ulaşmak için uğraşmak, paylaşmak için kullanın. Bilgiyi de güvenilir kaynaklardan alın ve lütfen akıl, kalp süzgecinden geçirin… Mücadelemiz bilgi, yenilenmek ve aydınlanmak için olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir