Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

3

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

melekler

Önemli gelişmelere ve haberlere gebe bir haftaya giriyoruz, Akrep burcunda bir dolunay yaşayacağız bu hafta hem ülkemiz hem de bizler için önemli etkiler içerecek bu dolunay.

Hafta başında Terazi burcu etkisi yoğun olarak başlıyoruz, denge, adalet, ilişkiler bu 2 günlük süreçte ön planda olacak. 4 Mayısı – 5 Mayısa bağlayan gece de Merkür – Güneş’in kalbinde olacak bu kavuşum Boğa burcunda olacak, dileklerinizi içinizden geçirmek, gün genelinde zihninizden iyi niyetler ve düşünceler geçirmek için önemli bir gün ve dönem olacak. Hayatınızda olmasını istediğiniz değişiklikleri ve niyetlerinizi düşünün veya yazın bu gece. Umarım güzel dilekleriniz kabul olur.

5 Mayısta yaşanacak bir diğer etki de kader yolu dediğimiz ay düğümlerinin burç değiştirecek olması, Yengeç ve Oğlak aksında son 2 yıldır ilerleyen ay düğümleri şimdi ise Yay – İkizler aksına geçecek. Etkilerini anlattığım videomu izlemedi iseniz https://youtu.be/ap0F75bIOpY linki burada… Bu hafta hıdrellezde olduğunu düşünürsek güzel sonuçlar alabileceğimiz ve dileklerimizin kabul olabileceği bir hafta olacak gibi görünüyor.

6-7 Mayısta Ay #Akrep burcunda ilerleyecek ve hepimiz daha derin enerjilerde, büyük bir dönüşüm etkisinde olacak. Son dönemlerde yaptıklarımızın, ektiklerimizin sonucunu görebileceğiz bu dolunayda. Türkiye’in burcunun da Akrep olması dolayısı ile bu dolunay hepimiz açısından son derece önemli olacak. Etkilerini anlattım kaçırdı iseniz videomu paylaşıyorum.

8 – 9 Mayısta Yay burcu etkisi ile enerjimiz yükselecek ve ümitlerimiz yeşermeye başlayacak. Hepimiz hareket halinde olmak isteyeceğiz ve biraz daha gelecek planları yapmaya başlayacağız. Yay – İkizler aksındaki tutulmalara doğru da giderken haritalarınızdaki bu alanlar bugün tetikleniyor olacak o yüzden bu 2 günlük süreçteki hislerinizi ve dileklerinizi iyi takip edin. Pazar gününde ise Oğlak burcu etkisi ile gerçeklere geri döneceğiz, hayatımızda değiştirmemiz ve yeniden inşa etmemiz gereken alanlar gündemde olacak bugün. Enteresan dönemlerden geçiyoruz, bu haftada bu etkilerin teker teker tetiklendiği bir ay olacak. Umarım güzel gelişmeler olur, sevgiyle kalın! ** Aylık yorumları okumadı iseniz linkini paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir