Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

23

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Size evrenin bir mesajı var!

Yazar , Kategori Astroloji

give you a message from the universe tarot reading

İçimden geldi bugün bunu yazmak istedim, son zamanlarda çok üzerinde düşündüğüm konulardan;

  • Doğaya dönmemiz, doğaya daha saygılı olmamız lazım, doğa nasıl bize bakıyorsa bizde ona saygılı ve sevgili olmalıyız!
  • Bilgilenmeliyiz, enerjimizi hem kendi hem de dünyanın faydası için yükseltmeliyiz, bunun için her gün olumlama yapın ve pozitif düşünün, bütünün iyiliğine katkıda bulunurken, kendi titreşiminizi de yükseltin.
  • Yeni bilgilere kendinizi açın, eğitimlere başlayın, bu bilgileri izinli olduğunuz kadarı ile paylaşın, en güzeli zorla anlatmak yerine örnek olun. Güzellikler kolay yayılır…
  • Sevgiye odaklanın, bunun içinde en önce çok çok kendinizi sevin, inanın kendini sevmek etrafınıza da sevgi enerjisi yayacak ve şifa gibi gelecek.
  • Daha az plastik tüketin, tek kullanımlık şişeler yerine bir matara veya şişe ediniverin, herkes 1 az şişe tüketse veya atık çıkarsa bu bile bütüne fayda olur.
  • Atalarımızdan gelen bilgelik ve şifa öğretilerini unutmayalım. Büyüklerini seven ve sayan bir toplumuz ve onların söylediği herşeyin içinde şimdi kişisel gelişim diye öğrendiğimiz öğretiler var. Atalarınızdan gelen bilgeliği kutsayın ve bağlantı kurun, bunun için niyet etmeniz bile yeterli.
  • Bir başkası için iyilik, sevgi veya gönlünden geçen birşeyin olmasını dileyin, bu o kadar önemli ve pozitif bir enerjidir ki hem kendi hayatınıza katkısı olur hem de başkasına edilen dua daha çabuk gerçekleşir, ne dersiniz bu akşam yapmaya?
  • Biraz belgesel izleyen insan olarak dünya üzerindeki yaşamları takip ederim ve o yaşamları gördükçe çok çok şükür ediyorum. Ülkemizin bize sunduğu kaynakları takdir etmek, üretmek için uğraşanlara teşekkür etmek borcumuz. Doğaya dönmek ve hepimizin tüketici olmanın yanısıra üretici de olmamız ne güzel olur.
  • Sevginin en saf yolu hayvanlarla temasta olmaktır, onlar karşılıksız sever ve her fırsatta sevgisini gösterir, kalbinizi yumuşatır. Bir hayvan sahiplenin evde olmuyorsa da sokaktaki bir hayvanla irtibat kurun onlar sevgiyi ve iyiliği çok kolay anlarlar. Bir kap su veya bir yemek artığını bile aşağı indirmek onların hayatında çok değişim yaratır.
  • Doğayı koruma kapsamında, yere çöp atmamak, geri dönüşüm atıklarını ayrı toplayıp mümkünse kumbaralara yoksa da çöpe ayrı koymak geri kullanılması için önemli. Dünyaya büyük bir iyilik yapmak istiyorsanız lavodan yağ dökmeyin (mümkünse bir kapta toplayın belediyeler gelip alıyor) yağ su arıtmadan ayrıştırılamayan birşey yeraltı sularına karışıyor.
  • Bu dönem biraz zorlu oldu hepimize ama öğretileri büyük, merak etmeyin herşey yolunda, dünya kendini arındırırken bize de birşeyler öğretmeye çalışıyor. Bazı alışkanlıklar değişecek, yeni dünya sisteminde kapitalist sistem çökecek daha paylaşımcı bir sistem gelecek. Sizde bu yeni sisteme hazırlanıni kendinizi ve enerjinizi yükseltin. Çok fazla herşey için endişelenmeyin endişelendiğimiz şeylerin büyük bir oranı gerçekleşmiyor biz üzüldüğümüz ile kalıyoruz. O yüzden en iyiyi düşünün, önlem alın, sorumluluğunuzu alın ve hayatınıza devam edin. Bugün bu mesajı okuyorsanız bir sebebi vardır, içinden mutlaka bir cümle sizedir, paylaşırsanız bir kişinin daha hayatına dokunursunuz, şimdiden teşekkürler.
    Seviliyor ve korunuyorsunuz bunu unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir