Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

26

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Merkür Yengeç Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Yengeç Burcu

#Merkür #Yengeç burcuna 28 Mayıs akşamında geçecek, bu alanda 18 Haziranda geri harekete geçecek olan Merkür, 12 Temmuzda düz harekete geçecek. Yengeç burcundaki hareketine ise ancak 5 Ağustos tarihinde son verecek ve Aslan burcuna geçiş yapacak. Uzunca bir süre burada kalacak olan Merkür’ün bu hareketinin etkileri neler?

Merkür nasıl iletişim kurduğumuzu ve kendimizi nasıl ifade ettiğimizi anlatır, haritalarımızda bulunduğu alana göre zaten hepimizin bir iletişim dili var ama bu genel etkiyi anlatıyor. Yine merkür hafıza ile, düşünce sistemimiz ile ve kendimizi nasıl ifade ettiğimizin yanısıra ticaret ile de alakalıdır.

Yengeç burcu daha duygusal, daha hassas ve biraz daha kapalı iletişim kurar, kendisi duygusal olduğundan ve empati yeteneği yüksek olduğundan başkalarının da kendini sezgileri ile anlayacağını sanar. Bu dönemde daha duygusal konuşmalar yapmak ve bazı şeyleri ifade etmek yerine başkalarının anlamasını beklemek gibi yaklaşımlarda bulunabiliriz. Kendimizi sevgi ile ifade etmek için iyi bir dönem, yine sevdiklerimizle belki küs olduklarımızla yeniden iletişim kurmak içinde iyi bir dönemde olacağız. Zihinden çok kalpte yaşayacağız bu dönemde, kalp kırıklıkları ve içimize attığımız bazı şeyler söz konusu olabilir. Önemli olan her zaman kendimizi sevgi ile ve karşımızdakine empati yaparak ifade edebilemektir bu dönemde ise bu etki oldukça yoğun olacak. Yengeç burcu geçmiş ile, çocukluğumuz ile çok alakalıdır, o yüzden de bu dönemde bir eskiye dönüş, aile olmakla ilgili konuların ön plana gelmesi ve çocuklarla ilgili konulara kafa yormak son derece ön planda olacak. Anılar, mazi, çocukluğumuzdaki anılar, hatta çocukluk arkadaşlarımız ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Merkür Yengeçte biraz daha duygusal ve kırılgan olacak, o yüzden söylenen sözlere kırılmak, takılmak ve alınmak mümkün olablir. Bu dönemi kullanırken en önemlisi ise eski düşünce sistemlerini bırakmak, geçmişle yüzleşip vedalaşmak, çocukluktan gelen ve yüzleşilmeyen sorunlara odaklanarak bunları çözmek olacaktır. Burçlara göre etkilerine bakarsak;

Yükselen Koç: Aile, yerleşim, anne – baba ve çocukluktan gelen konular ve sorunlara dikkat etmek lazım. Çocukluğunuza ve eski günlere büyük bir özlem olabilir.

Yükselen Boğa: İletişim, kardeşler, yakın akrabalar, seyahatler ve eskiden yaşadığınız yere seyahatlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşme imzalamak, her türlü iletişim, yazışma ve eğitimlerde gündemde olacak.

Yükselen İkizler: Parasal konular gündemde olacak, önemli konuşmalar ve görüşmeler yapılabilir. Sadece gerileme dönemine dikkat etmek lazım ve duygusal kararlardan uzak durmalı.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Eskiler, çocukluğunuz, çocukluk arkadaşları, kaybettikleriniz ve geçmişiniz son derece gündemde olacak. Bilinçaltınızdan ortaya çıkan bazı konular ve takıldığınız konular gündeme gelebilir. Dert ettiğiniz konulara ve düşünce sisteminize iyi bakmanız gereken bir dönem.

Yükselen Aslan: Kapalı iletişim kurmak, kapalı kapılar ardında konuşulan konular, sağlık, bilinçaltı ve beklenmedik haberler ve gelişmeler söz konusu bu dönemde.

Yükselen Başak: Hayaller, umutlar, sosyal çevre, eski arkadaşlar, sosyal gruplar ve derneklerle ilgili konular ön planda olacak. Eski yerler, arkadaşlar ve aile gibi gördüğünüz kişilerle ilgili konular ön planda olacak.

Yükselen Terazi: Kariyeriniz, işiniz ve iş alanınızdaki iletişiminiz ön planda olacak. BU alanlarda bazı eski konular ve kişilerde gündeme gelebilir. Kararlar alırken duygularınızı da işe katabilirisniz ama mantığı da unutmayın. Dengeyi bulmak önemli…

Yükselen Akrep: Seyahatler, eğitimler, inançlar ve hukuksal konular gündemde olacak. Uzaktaki aile, arkadaşlarla ilgili konular gündeme gelebilir ve bir seyahat yapmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler ve teknolojiyi kullanarak yapılacak işler ön planda.

Yükselen Yay: Parasal konular, ortak yapılan işler, bankalarla ilgili konular, ailenin parası, miras konuları ve şans oyunları ile ilgili konular ön planda olacak. Parasal konularla zihniniz yoğun olacak, yardım ise eski işlerden ve arkadaşlardan gelebilir.

Yükselen Oğlak: İkili, ilişkiler, eski ortaklık, eş ve sevgililerle ilgili konular gündemde olacak. Haberleşmeler, bazı duygusal konular ve eski meseleler gündeme gelebilir.

Yükselen Kova: İş, çalışma ortamı, çalışma arkadaşları ile ilgili konular ve sağlık konularında bazı eski konuların gündeme gelmesi mümkün olabilir. İletişim kurarken empati yapmak sizi daha iyi yöne doğru götürebilir.

Yükselen Balık: İş, hobiler, aşk ve çocuklar konularında iletişimin yoğun olacağı bir dönem. Yine eski aşklar, çocuklarla ilgili bazı eski konularda gerileme döneminde gündeme gelebilir. Çocukluğunuzla ilgili konular yoğun olarak gündeme olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir