Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

31

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Haftalık Astroloji Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

blue 2315434 1920 1024x683

Astrolojik olarak bu hafta neler var?

Haziran ayı hoşgeldi! 1-7 Haziran haftasında neler var?

Yine hareketli bir haftadayız, bu hafta gezegen gerilemelerinin yanısıra bir de serisinin ilki olan Tutulma yaşayacağız. Haftanın günlerine bakalım neler varmış? #haftanınAstrolojikDurumu

Haftaya Terazi burcu etkisinde başlıyoruz, pazartesi gününden Salı günü saat 18’e kadar etkin olacak bu durum bizlerin hayatında ikili ilişkileri daha çok ön plana getirecek. Her tür ikili ilişki ve bu ilişkilerdeki uyum, denge ve ahenk konuları ön planda. Yine serbestliğin başlayacağını düşünürsek tam bri sosyalleşme ve iletişim zamanı ama tedbirleri elden bırakmadan. Salı akşamdan itibaren aktif olacak Akrep burcu etkisi ise Çarşamba ve perşembe günlerinde de aktif olacak. Bu etki hepimiz için biraz daha içe çekilme, hayatla ilgili derin düşüncelerde olma, hem bedenen hem de zihnen şifalanmamız gereken alanlara odaklanma zamanı olacak.

3 Haziran çarşamba gününde ise hem özel bir etki var hem de dikkat etmemiz gereken bir durum. Venüs geri giderek Güneş’in kalbine yerleşecek, bugün kalbinizi sevgiye açmak, sevgi dolu niyetler yapmak, dualar etmek için güzel etkiler var. Sadece dikkat etmek gereken, Balık burcunda Neptün’ün yakınlarında seyreden Mars bu tarafa kızgın bakışlarda atıyor. Bunun meali, eski bir kalp kırıklığının gündeme gelmesi, hesaplaşmasının olması, yanlış bilgilenme yüzünden yaşanabilecek durumlar olabilir bugün.

En iyi kullanımı ise, eskilerden birilerine duyduğunuz kin, öfke, nefret gibi duyguları şifalandırmaya niyet etmek. Bu niyeti etmenizin sebebi ise o kişiyi affetmek değil, tamamen kendinizi bu yükten özgürleştirmektir. Nefret, kin, öfke bunları unutmamak, intikam için beklemek biraz Akrep doğasında olan şeylerdir (ki bugünde Ay Akrep burcunda) ama her bir duyguyu 10 kg’lık yük gibi düşünün ve bilirsiniz bir ağırlığı ne kadar uzun taşırsanız o kadar ağırlaşır gibi olur, yani bu size yüktür, diğer tarafın umrunda olmaz ama siz kendinizi tüketir, enerji dengenizi de tamamen bozar ve hastalıklara açık hale gelirsiniz. İşte tam de bu yüzden hazır bu kadar geri giden gezegen, temizle şu eskiyi, affet, olması gereken oldu, sen bu dersten ne çıkardın? Nasıl güçlendin bu olay sonrası derken sizde bir bakın bakalım bırakmak size nasıl gelecek.

Cuma gününe geldiğimizde ise, tutulmanın etkisini yoğun olarak yaşayacağız, ani gelişmeler, kopmalar, kararlar, bazı gergin durumlar ve hayatımızla ilgili bizi karara itecek durumlar yaşanabilir, açıkçası işin içinde Yay olunca çok sakin bir dolunay (ay tutulması) olması mümkün değil. Duygular yoğun, biraz öfkeli ama hareket etme, ilerleme isteği ise tavan. Bugünlerde sorun gibi görünen şeyler sizden ya ilgi istiyordur ya da artık son kullanma tarihi gelmiştir, sen mi değiştirirsin ben mi sorusu soruluyordur.

Tutulmayı çok anlattım çok yazdım, burçlara etkilerini anlatan yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Genel etkilerini anlatan videomu aşağıda paylaşacağım, bir de Haziran ayı yorumlarını izlemeyenler veya okumayanlar bir göz atsın çünkü ay geneli yoğun değişim enerjisi içeriyor. Hızlı bir haftadayız, hepimiz yoğun etkileneceğiz ama tabiiki ön planda Yaylar ve İkizler burcu olacak, ama gökyüzündeki herşey dünyada ayırım yapmadan herkesi etkiliyor o yüzden hepimiz haritamız oranında etki alacağız, güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olması dileği ile..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir