Güliz Kına Astroloji

Satürn Geri Harekete Geçiyor!

Sabır Sınavı başlıyor, Satürn geri harekete geçiyor!

Karmanın Lordu, geldiği her alanda bizi türlü türlü testlere tabi tutan huysuz ihtiyarımız Satürn 16 Nisanda geri harekete geçiyor olacak. Bu da demek oluyor ki bizi bugüne kadar hangi alanlarda sınav ettiyse onların bir üzerinden geçeceğiz eğer başaramadığımız alanlar varsa da sınavdan kalmamak için tekrarlar yapacağız.

Satürn Aralık ayından bu yana Oğlak burcunda ilerliyor, o yüzden en çok zorlanan, değişim yaşayan burç Oğlaklar olacak önümüzdeki 2 yıllık süreçte, ama tabiî ki her burç bu etkiyi ayrı bir hayat alanında alıyor çünkü haritalarınızda denk gelen ev konularında Satürn sizleri de test ediyor. Oğlaklar için ise bu sınav daha çok hayatlarında sorumluluk almaları, her gelen sınavdan iyi niyetle pes etmeden ve sabırla geçmeye çalışmaları şeklinde oluyor. Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn, hepimizin hayatında bir alanda yapılanma istiyor ve sağlam olmayan şeyleri yıkarak yerine yenisini yapmanız konusunda sizi teşvik ediyor olacak.

Satürn kısıtlama, azaltma, sabrı sınama, zorlama ve korkularınız ile yüzleşmekle alakalıdır. Bazılarınız parasal konularda sınanıyor, bazılarınız ailenizle veya kariyerinizle. Kimileri işini kaybetti, kimileri hayata olan inancını, kimileri ise türlü türlü korku ile yüzleşiyor. Satürn’ün Oğlak burcundaki hareketinin mesajı; size hizmet etmeyen şeyleri bir bir yıkarım, yerine kurulacak sistem için ise size yer açarım, desteklerim, zaman zaman zorlarım ama sonu güzel olur!

Bu sınavları lütfen yanlış anlamayın ve korkmayın, Satürn geçtiği alanda sorumluluk getirmek derken, işte yükselmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak hatta iş kurmak bile bu transitte mümkündür. Şimdi geri hareketin etkilerine bir bakalım…

Satürn yaklaşık Eylül başına kadar geri gidiyor olacak, şimdi sınav konularında anlatılanları anlamış mısınız bir bakma zamanı! Kendinizi geliştirmek ve hayatınızda bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız önce KENDİNİZDEN işe başlayın, ancak kendinizde yapacağınız değişimle hayat değişir bırakın başkaları ile uğraşmayı!

Satürn’ün iyi tarafı ise sizi bu sınavlardan geçirdikten sonra (niyetiniz ve yaptıklarınıza bağlı olarak) eğer niyetinizi iyi tuttuysanız, sorumluluklarınızı aldıysanız ve var gücünüz ile çalıştıysanız size güzel bir hediye bırakıp gidecektir. O yüzden KARMA yaratmayın, yani aslında ettiğini bulma dünyası mantığı; elinize fırsat geçse bile birilerinin canını yakmayın, size verilen kaynakları ya da yetkileri kötüye kullanmayın, bencillik yapıp etrafınızda başka kimse yokmuş gibi her şeyi kendinize yontmayın! Kendi haklarınızı koruyun ama bir o kadar başkalarının haklarını da koruyun, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri yapmayın ve en önemlisi sorumluluklarınızdan kaçmayın. Yaptığınız şeylerin iyi ya da kötü sorumluluğunu alın. Eğer önümüzdeki aylarda bir konu özellikle önünüze geliyorsa bir bakın bakalım o alanda neleri yanlış yapmışsınız. Haydi bakalım herkese bu retro döneminde başarılar! Eğer sizin hayatınıza bu etki nasıl olacak diye merak ederseniz daha önceden yazdığım Satürn Oğlak harketinin etkilerini okuyabilirsiniz, çünkü en çok bu alanlarda sınav olacaksınız ve bu geri hareketi hissedeceksiniz demektir. Okumak için tıklayınız

Exit mobile version