Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

20

Aralık 2017

0

YORUMLAR

Satürn Oğlak geçişinin burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

Saturn

Satürn  Oğlak burcuna tekrar son kez geçiyor bir daha ki geçişi 2047 yılında olacak öyle düşünün 17 Aralık 2020’ye kadar sürecek bu etkinin burcunuza etkileri neler? Genel etkilerini bu linkten okuyabilirsiniz.

Bu sefer sıralamayı bozup dikkatlerin en üzerinde olduğu burçla Oğlaklarla başlıyoruz…

OĞLAK BURCU: Tüm Oğlaklar bu geçişten en fazla derecede etkilenecek olanlar ve büyük değişim onları bekliyor olacak. Oğlak burçlarının yönetici gezegeni olduğundan Oğlak burçlarının hayatlarını yapılandırmalarını ve koydukları hedefler doğrultusunda güzel gelişmeler yaşamaları için çok önemli 2,5 yıllık bir süreç başlıyor. Bu dönemde sorumluluk artışları söz konusu olacaktır ama Allah’tan Oğlaklar bu duruma alışık olduklarından çok fazla zorlanmayacaklardır, tek zorlanacakları konu, kendileri değişimi sevmediğinden değişimin kendisi olacaktır. Daha öncede yazdığım gibi Oğlaklar için iş değiştirme, iş kurma, evlenme, çocuk yapma v.b birçok konu gündemde olacak. Eğer hayatınızda memnun olmadığınız şeyler varsa yıkıp yeniden yapılanmanız için harika bir dönem. Satürn ile ilgili bir uyarı ise size hizmet etmeyen ve vadesi dolmuş şeyleri yıkmasıdır, bu yüzden bazı bitişler yaşayabilirsiniz ama unutmayın bu dönemde gidenler artık hayatınızda olmaması gerekenlerdir, yerine de yenisi geliyor olacaktır. Bol çalışmalı ve yoğun bir döneme hoş geldiniz!

Yükselen Koç: Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi sizi en çok kariyer alanında etkileyecek, bu dönemde memnun olmadığınız bir işte hatta meslekte iseniz bunu değiştirebilirsiniz ya da bu değişime zorlanabilirsiniz. Yeni bir iş, kariyerde tepelere tırmanmak için iyi bir dönem ama şimdiden uyarayım bu ciddi çalışma temposu anlamına da gelecek. Yine evlilik konuları da bu dönemde gündeme gelebilir, evli kişilerde ise önümüzdeki 2 yıl boyunca ilişki kopmaları yaşanabilir ama sadece mutsuz oldukları ve bırakmak isteyip bırakamadıkları ilişkilerde iseler. Ciddi bir değişim yaşayabileceğiniz önemli bir döneme başlıyorsunuz, hayrınıza olan değişimler olması dileği ile…

Yükselen Boğa: Eğer bu yıl yurtdışı ile iş yapmak istiyorsanız ya da yüksek eğitim konuları gündemde ise bu konular ciddi bir efor ve çalışma temposu gerektirebilir. Bu temponun sonunda ise iyi bir eğitim ya da sertifika elde edebilirsiniz. Eğer bu yıl yurtdışında eğitim almak ya da yaşamak gibi planlarınız varsa bunları yapabilir ama yapmak için bir hayli uğraşabilirsiniz. Yine yurtdışı ile iş yapmak için bir şeyleri yapılandırıp bir iş kurabileceğiniz ya da işinizde ilerleyebileceğiniz bir yıl olabilir. Yine hukuksal konularda da mücadeleler söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken bir konu da inançlar, eğer çok sabit olduğunuz şeyler vardıysa veya çok kişiyi kınadıysanız bu konular bu sene sınav olarak size gelebilir. Yani kınadığınız şeyleri yapmanız ya da benzer konular yaşayarak bu durumları anlamlandırmanız gerekebilir. Bu konumlamada inançlar konusunda kimseye katı olmamaya ve yargılamamaya dikkat etmelisiniz. Güzel sınavlar yaşayacağınız bir yıl olması dileği ile…

Yükselen İkizler:  Parasal konularda düzenlemeler, yapılandırmalar, ortak iş kurma gibi konular sizin hem sınav hem de yapılandırma alanınız olacak önümüzdeki 2,5 yıl içinde. Bunu içinde bir şey satın almak için banka kredisi almak ve onu ödemeye çalışmakta var. Hayat önümüzdeki dönemde size hem parayı kullanmayı öğretecek, hem bu konularda ufak sınavlar yapacak hem de önünüze finansal konuları yapılandırma fırsatları sunacak. Güzel bir öğrenme süreci yaşamanızı dilerim.

Yükselen Yengeç: Sevgili yengeçlerin öğrenme ve gelişme alanı ise ilişkiler konuları olacak, evli olmayanların önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte evlenmeleri veya ciddi bir ilişkiye başlamaları söz konusu olacak. Evli olanların ise evlilikleri sınavlardan geçebilir, Satürn sağlam olmayan ilişkileri koparabilir sağlam ilişkiler ise bu dönemde bazı zorlukları beraber aşıp daha kuvvetlenebilir. İlişkiler konusunda fazla verici ve fedakâr olan Yengeçlerin bu dönemde dengeyi bulmaları gerekecek. Hem mantıklarını hem de duygularını bir araya getirerek ilişkileri dengeye getirmeleri önemli olacak.

Yükselen Aslan: Bu yılın tutulmalar dolayısı ile değişim burcu olan Aslanların öncelikle dikkat etmeleri gereken alan Sağlıkları olacak, sağlık alanında sorunlu durumları yapılandırmak için uğraşabilirler. İşte değişim ya da ekiplerinde çalışanlarda değişimler yaşayabilirler. Yeni bir  işe, projeye başlamak veya ekibe katılmak söz konusu olabilir ama çok çalışmaları da gerekebilir.Bu yüzden ciddi ve azimli bir çalışma ve yapılandırma yılına hazır olun, zor bile olsa bu tecrübeler size çok şey katacak.

Yükselen Başak: Başakların yapılandırma alanı, aşk, çocuklar ve hobi gibi yaptıkları işler olacak. Hobi gibi düşündükleri işlere yoğunlaşmaları ve çok çalışmaları gerekebilir,  yine aşk konularında da biraz zorlanmalı, bol öğrenmeli bir yıl olacak gibi gözüküyor. İyi tarafı ise uzun vadeli birlikte olacakları bir ilişkinin hayatlarına girmesi olacak ama size çok iyi gelmeyen bir kişi eskiler listesine girebilir. Evli olanlar için ise çocuk sorumluluğu almaları gereken bir yıl olabilir, aileye yeni bir üye katılabilir ya da çocukları önümüzdeki dönemde çok fazla ilgi gerektirebilir. Hobi olarak yapılan bir şeyin bir işe dönüşmesi çok mümkün önümüzdeki 2,5 yıllık dönemde.

Yükselen Terazi: Terazilerin bu geçiş ev ve aile alanını etkileyecek, ev – yer değişimi,yeni bir ev, şehir mümkün olabilecek Teraziler için önümüzdeki dönemde… Gayrimenkul konularında yapılandırmalar olabilir, bir ev alabilirsiniz ya da gayrimenkul ile alakalı işler yapmaya başlayabilirsiniz. Yine bir aile kurmanız ve bu yüzden bir ev değişikliği yaşamanız da mümkün. Satürn bu alandan geçerken evlilik konularını gündeme getirebilir. Ailenizle ilgilenmeniz ve onların sorumluluğunu da almanız gerekebilir önümüzdeki dönemde. Bu konularda yapacağınız her şeye dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü Satürn bir nevi niyet sınavı yapar…

Yükselen Akrep: bu yılın büyük değişimler yaşayacak burçlarından biri de sizsiniz, hem şanslı alanlar hem de değişimler yolunuzda olacak. Satürn geçişi sizin daha çok akrabalarınız ve kardeşleriniz ile ilgili alanı etkileyecek onlarla ilgilenmeniz ve onlara destek olmanız gerekebilir. Yine bu dönemde önemli bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Eğer kitap yazmak istiyorsanız önümüzdeki dönem sizin projelerinizi yapılandırmanız için iyi olacaktır. Yine bu dönemde eğitim almak, kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Yükselen Yay: Sizin için özellikle parasal konularda bir yapılandırma söz konusu olacak önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte. Parayı kullanmayı öğrenmeniz, kazanç alanınızda bazı değişmeler ve bazı borçlara girmeniz söz konusu olabilir. Eğer çok para harcayan bir insansanız paranın önemini anlamak için bazı sınavlardan geçebilirsiniz. Bu dönemde yeni bir kazanç sistemi oturtabilirsiniz.

Yükselen Kova: Sizin için çok içsel bir süreç olacak bu süreç adeta sizden yeni bir siz yaratacak. Birçok bilgi karşınıza gelecek bu dönemde, bunlar astroloji, enerji v.b birçok bilgi olabilir. Bilinçaltınız çok tetikleneceği için kimi korkularınız gündeminize gelebilir bu dönemde. Bazen içinize kapanmak isteyebilirsiniz, bunlar dönem dönem olabilir. Yine birçok bilgiyi öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için bir çabaya girebilirsiniz. Sağlık konularında da dikkatli olmanız gereken bir dönem olacak ara ara sağlığınızla ilgili durumlar tetiklenebilir. Kendinizi yeni bilgilere açmanız ve geliştirmeye niyet etmeniz bu dönemde önemli olacak…

Yükselen Balık: Umutlarınız ve hayalleriniz yoluna adımlar atmak için güzel bir döneme giriyorsunuz hep hayal edip bir türlü yapamadığınız şeyleri bu dönemde bir bir yapabilirsiniz. Bunlar kolay olmayabilir sizi zorlayabilir ama sonunda istediğiniz hayatı kurduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu 2,5 yıllık süreçte arkadaş ortamınız değişebilir ve bir zaman samimi olduğunuz insanlar hayatınızdan çıkabilir. Unutmayın yerine yepyeni insanlar gelecektir, sizinle ve yeni hayatınızla uyumlu olanlar tabii ki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir