Güliz Kına Astroloji

Haftalık Burç Yorumları!

haftalik burc yorumlari 0

haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları! 30 Eylül – 6 Ekim Haftası!

Yeni haftaya & Ekim ayına merhaba! Terazi yeni ayı ve tutulması ile başlıyoruz haftaya! Etkilerini anlattığım yazımı burada bulabilirsiniz! Oldukça kuvvetli ve dönüştürücü etkiler var ama bu hafta ilişkilere dikkat!

Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, bugün bizi işlere, güçlere, temizlik, toparlama ve düzenleme konularına odaklayacak! Aklımızda yapılacaklar, düzen konuları olurken yine güzel etkiler aktif bugünlerde. İşlerimiz, toparlamamız gereken konular, düzen ve düzensiz alanları düzene koymak bugünlerde önemli. Eskilerden arınmak lazım ki yeniye yer açalım…

Salı gününde de Başak etkisi devam ediyor, bugünde yine finans, düzen konuları aktif olurken evin içinde, hayatınızda veya sağlık – diyet, beslenme alanı da aktif olabilir ki bunlar Başak burcunun konularıdır…

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi aktif olacak bu etki ile ilişkiler, denge ve sosyalleşme konuları ön planda olacak, güzellik konuları, arkadaş buluşmaları ve yeme – içme konuları için harika günler olacak… Çarşamba akşamında gününde Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Akşam saatlerinde yaşanacak bu tutulma ile ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelecek. Yeni başlangıçlar ve adımlar için iyi bir dönem olacak!

Perşembe gününde Terazi etkisi devam ederken aklımızda hayatımızı güzelleştirmek için neler yapabileceğimiz olacak. Daha çok güzellik, sevgi ve iyi duygular ön planda olurken bunları kendinize de vermeyi unutmayın!

Cuma gününde Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak! Bugünlerde hem ilişkiler hem de parasal konularda krizli etkiler devrede olabilecek. Haftasonunda da bu etki ile birlikte su kenarında vakit geçirmek, ibadet, meditasyon için güzel günler olurken pazar gününde sürprizli etkiler de devrede. Güzel ve şanslı bir hafta olmasını dilerim…. #Haftalık burç yorumları

2024 Yılı Tutulma ve Gezegen gerilemesi tarihlerini merak ediyorsanız yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

2024 yılında hangi burca şans hangi alanda derseniz en beğenilen yazım için link burada!

Şimdi Haftalık Burç Yorumlarına bakalım;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda olacak… Aklınızda finans, projeler, temizlik ve düzen konuları da olabilecek bu günlerde hayatınızdan birşeyleri çıkarmak isteyebilirsiniz, iş yeri ve oradaki düzenle ilgili konular ve bazı şeyleri yenileme isteği aktif!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken bazı konularda kapanışlar yapmak gerekecej, fakat yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Aile ve evinizin içinde de bir düzen konusu gündemde olacak!

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Akşam saatlerinde yaşanacak bu tutulma ile ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelecek. Sizin karşıt alanınızda olacak bu tutulma ile birşeyleri geride bırakıp yeni kararlar alma zamanı olacak. yeni bir ilişkiye başlamak, ortaklık yapmak gibi ikili ilişkiler alanında yenilenmeler olacak!

Perşembe gününde devam edecek Terazi etkisi ile daha çok görüşmeler, yeni kararlar ve işbirlikleri ön planda olabilecek. Cuma gününde Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak, sizin aklınızda ise bazı parasal konular ve yatırımlar olacak! Haftasonunda da aktif olacak bu etki ile sakin ve bol keyifli bir haftasonu olabilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim.. Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…. #Haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Pazartesi gününde Başak burcu etkisi devrede olacak, çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda! Çocuklarla ilgili konularda bazı yeni adımlar olabilir, yine proje bazında yapılan veya evden çalışabileceğiniz bir iş gündemde olabilir.

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken yine düzen, arınma ve bazı projelerle ilgili konular ön planda olacak. Yeni ay öncesinde olduğumuzdan ani kararlar vermeyin biraz bekleyin!

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise iş, çalışma – üretme ve sağlık konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Akşam saatlerinde yaşanacak bu tutulma ile ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelecek. Sizin haritanızın sağlık, iş, çalışma ve üretme alanında olacak bu etki ile yepyeni kararlar alarak başlangıçlar yapabilirsiniz… Perşembe gününde Terazi etkisi devam ederken önemli görüşmeleri yapmak için iyi bir gün olacak!

Cuma gününde Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak, sizin için ikili ilişkiler, birebir görüşmeler veya eşiniz, sevgiliniz ile vakit geçirmek için iyi günler oalcak! Sakin ve bol keyifli bir haftasonu olabilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim.. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Pazartesi gününe Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular aktif olacak.. Evde bir yenilik yapmak, bir alım – satım konusu ile ilgilenmek ve yepyeni kararlar almak için güzel günler!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda bazı kapanışlar yapmak ve eskiyi eskide bırakmak önemli, çünkü yaklaşan tutulma ve yeni ay ile yeni başlangıçlar olacak!

Çasrşamba gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise aşk, çocuklar, projeler, hobiler konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Çarşamba gününde Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Akşam saatlerinde yaşanacak bu tutulma ile ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelecek. Sizin için yeni bir işe, projeye başlama, bir hobiyi işe dönüştürme, çocuklarınız ile ilgili yepyeni kararlar ve yeni bir iş aşk başlangıcı olabilecek!

Perşembe gününde de Terazi etkisi devam ederken önemli görüşmeler, kararlar ve adımlar için iyi bir dönem olacak!

Cuma gününde Akrep etkisi devrede olacak iş konularında görüşmeler, gelişmeler birazda krizli durumlar olabilir. Haftasonunda da biraz evin düzeni ile ilgili konular, sağlık konuları ve yapılacak işler ön planda olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olacak. İletişim, kısa seyahatler, görüşmeler, kardeşler – kuzenlerle ilgili konular ön planda olurken, bazı eski şeylerden arınmak gerekecek!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sizin iletişim, görüşmeler ve işbirlikleri konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler bugünlerde mümkün! Yeni ay öncesinde önemli gelişmeler olabilir, haberler gelebilir ve bazı şeylerden arınmanız gerekebilir…

Çarşamba gününde Terazi etkisi devrede olacak, ilişkiler, denge ve adalet konuları aktif olurken Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelecek. Sizin haritanızın ev, aile, alım – satım, taşınma alanınızda olacağından bu konularla ilgili yeni kararlar, adımlar ve gelişmeler olabilir!

Cuma gününde Akrep etkisi devrede olacak bazı projeleriniz ile ilgili konular aktif olabilir ve bazı krizli durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir! Haftasonunda da çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve hobilere vakit ayırmak için iyi günler olacak… Güzel bir hafta olsun! Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yükselirken sizin için parasal konular, finans ve yatırımlar konuları aktif olacak.

Salı gününde de Başak etkisi devam ederken, yine parasal konular aktif olurken bazı kapanışlar – düzenlemeler yapmanız gerekebilir!

Çarşamba gününde Terazi etkisi devreye girecek ve ilişkiler, denge, adalet konuları ön plana gelirken, Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile sizin iletişim alanınız aktive olacak, yeni bir işe başlamak, işbirliği yapmak, eğitime başlamak ve bir anlaşmaya imza atmak için iyi bir dönem olacak!

Cuma gününde Akrep etkisi ile daha derin enerjiler devrede, ev, aile ve yatırım konuları ön planda olacak. Haftasonunda da devam edecek bu etki ile aileyle ilgilenme konuları devrede olacak, biraz evde zaman geçirmek iyi gelebilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Sizin için güzel bir başlangıç olacak haftaya, pazartesi gününde ay burcunuzda olacak ve kendinize, işlerinize odaklanmak için iyi günler olacak. Enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olabilir, bu etki Salı gününde de devam edecek!

Çarşamba gününde Terazi etkisi devreye girecek, bugünlerde parasal konular ön planda olurken güzel gelişmelere ve haberlere de açık olacaksınız! Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile sizin parasal alanınız aktive olacak, yeni bir işe başlamak, yatırım yapmak gibi konular ön planda olacak, karşınıza gelen kişilere ve fırsatlara dikkat edin!

Cuma gününde Akrep etkisi aktif olacak ve iletişim yoğun olacak, telefon trafiği, görüşmeler ön planda olurken kısa bir seyahat yaoabilirsiniz.. Haftasonunda da bu etki ile biraz daha yavaş enerjiler devrede sizin için kısa bir seyahat, bir etkinliğe katılmak, kardeşler – küzenlerle ilgili konular ön planda olacak… Güzel bir hafta olsun! Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya burcunuzda yaşanacak tutulmanın etkisi ile başlıyoruz. Pazartesi gününde Ay Başak burcunda olacak ve sizin için biraz yavaş bir başlangıç olacak. Durumları zorlamayın! Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken Ay sizden bir önceki burçta olacağından bugünlerde sağlık konularını gündemde olabilecek!

Çarşamba gününde Ay burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek! Çarşamba akşamında burcunuzda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile hayatınızla ilgili önemli kararlar, gelişmeler ve adımlar olabilecek. Sistem sizden değişim istiyor, artık başkalarına değil kendinize odaklı olmanızı istiyor ve sizi zorluyor, lütfen mesajları iyi anlayın ve değişime direnmeyin yoksa birşeyler zorla oluyor. Hayatınızla ilgili her konuda yeni kararlar almak için iyi bir dönem!

Cuma gününde Akrep etkisi ile biraz daha yavaş ve derin etkiler devrede, parasal konular odağınızda olacak daha çok harcama odağında olabilirsiniz… Haftasonu dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için iyi olacak! Güzel bir hafta olsun! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, sizin için sosyalleşmek, arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılmak mümkün. Görüşmeler ve iletişim için iyi 2 günlük süreç olacak! Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sizin hayaller, sosyal çevre, dernekler – kulüpler alanınız aktif olacak.

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ve Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma sizin bilinçaltı alanınızda olacağından sağlık konusunda ani bir gelişme, yepyeni içsel kararlar alınması, bazı korkularınızla yüzleşme ve yeni bir hayata karar verme mümkün olacak!

Cuma gününde Ay burcunuza geçecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, kendinize ve işlerinize vakit ayırmak için iyi etkiler varken yine güzellik – bakım konuları içinde iyi bir haftasonu olacak… İçe çekilmek, dinlenmek, masaj ve sakin aktiviteler için güzel bir haftasonu olacak! Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme, düzenleme, toparlama konuları aktif olurken biraz daha görünür olmak ve hayatınız – işiniz ile ilgili konularda bazı şeylerin aklınızda olması mümkün! Salı gününde de aktif olacak bu etki ile Sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yön ve yol ile ilgili yeni adımlar atmanız için bazı önemli gelişmeler getirebilecek!

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi devrede olacak,sosyal çevre ve arkadaş buluşmaları ön planda, Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile sizin sosyal çevre, hayaller, iletişim, görüşmeler alanınız aktive olacak, çok istediğiniz birşeylere adım atabilirsiniz!

Cuma gününde Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek, şifaya odaklanmak bu dönemde söz konusu olacak! Durumları zorlamayın ve daha içsel bir haftasonu geçirin! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olurken sizin için ise kısa bir seyahat yapmak, arkadaş buluşmaları gündemde olabilecek! Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken düzen ve finans konuları ön planda olacak. Sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler, işbirlikleri ve hukuksal konular alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler olabilir!

Çarşamba gününde Ay Terazi burcunda ilerleycek ve ilişkiler, denge ve adalet konuları ön planda olurken sizin için kariyer ve iş alanı da aktive olacak! Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile kariyerinizde veya hayatta gittiğiniz yol – yön ile değişiklikler olabilir!

Cuma gününde Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse sosyalleşmek ve aktivitelere katılmak için iyi etkiler olacak, bu etki haftasonunda da devam edecek… Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olurken, sizin aklınızda parasal konular olabilecek! Bugünler sizin için yatırımlar yapmak veya bazı gelişmeleri görmek, haberleri almak için iyi olacak! Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin ortak para, iş, yatırımlar ve dönüşüm alanınız aktive olacağından bu konularda yeni adımlar olabilir!

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi aktif, uzaklar, seyahatler, eğitim ve hukuksal konuları aktif olurken Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir de yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile yeni bir başvuru yapmak, uzaklarla ilgili konuların aktive olması, eğitime veya hukuksal bir konuya başlamak mümkün olacak. Yurtdışına gitmek veya yer değiştirmek isteyen Kovalar için iyi bir etkidir ama tabiiki aslolan haritadan yapılacak yorumdur!

Cuma gününde Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse ön planda olmak, etkinliklere katılmak ve görünür olmak mümkün. Haftasonu sosyal ve eğlenceli geçebilir! Güzel bir hafta olsun! Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz sizin birebir görüşmeler ve ikili ilişkilerle ilgili konularda gündeminizde olacak haftanın ilk gününde… Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak.

Çarşamba gününde gününde de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve tutulma etkisi yoğun olacak, ilişkiler, denge ve adalet konularına dikkat! Çarşamba akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız! Bu tutulma ile sizin parasal alanınız aktive olacak, bu konularda yeni adımlar, yeni bir yatırım ve gelişme için iyi bir dönem olacak!

Cuma Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse kısa bir seyahat veya yoldan birisinin gelmesi mümkün. Haftasonunda yine görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak! Güzel bir hafta olsun! Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Haftalık burç yorumları

Astroşifa nedir derseniz haritalar sizi nasıl şifalandırırı anlattığım videom burada!

Exit mobile version