Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

26

Kasım 2023

0

YORUMLAR

2024 Yılında Hangi burca şans hangi alanda!

Yazar , Kategori Astroloji

2024 yilinda sans

2024 Yılında hangi burca şans hangi alanda?

2024 yılının en şanslı burçları Boğa & İkizler olacak! Tabiiki her burç bu şanstan bireyselde bir alanda yararlanacak, bakalım hangi burca şans hangi alanda? Yazıyı beğendiyseniz paylaşmayı ve yorum bırakmayı unutmayınız! #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda

(En doğru yorum bireysel haritanızdan size özel yapılan yorumdur, bu yüzden sizin hikayenizi bilmeden yapılan yorumlar geneldir, önce yükselen sonra burca göre okuyun)

2024 Yılı Gezegen gerilemesi & Tutulma tarihlerini bu yazımda bulabilirsiniz!

İletişim: gkina07@gmail.com – instagram, facebook, twitter & youtube /gulizkinaastroloji

Koç & yükselen Koç Burcu: Yılın ilk yarısında parasal konularda şanslar sizinle, genişleme, işinizi büyütmek veya işten çok para kazanmak mümkün! Yepyeni parasal kapılar açılabilir ve bu alanda büyük değişimler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zaten 2024 yılı burcunuzda yaşanacak tutulmalar ile sizin değişim ve dönüşüm yılınız olacak!

Mayıs sonrasında ise iletişim, yeni işbirlikleri, yeni grupların içinde olmak ve işlere başlamak için iyi bir dönem olacak. Yine yeni bir eğitime başlamak, kısa seyahatler ve kardeşler – kuzenler gibi akrabalardan yana şanslarda mümkün! Tabii ki asıl şans alanları, şansa ne kadar inandığınız ve alabildiğiniz bireysel haritanızda saklı, yıllık raporunuzu almak veya 1 yıllık kariyer yorumu için bana ulaşabilirsiniz…

Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Boğa & Yükselen Boğa Burcu: Hayata ve kendinize bakış açınızı değiştirirseniz, bu yıl büyük genişleme, öğrenme ve bilgeleşme yılı olacak. Kendi şansınıza inanmanız ve adım atmanız önemli! Tabiiki Boğaların en önemli olayı geçmişi geçmişte bırakabilmek, eskiyle kapanış yapmak, konfor alanından çıkıp yeniye adım atmak olacak. Mayıs ayından sonra ise parasal konularda genişleme, yeni iş fırsatları, bolluk – bereket zamanı olacak ama bu etki parayı çok harcamayı da getirebilir! Yine de finans konularında başarılı olan Boğalar hesabını bilecek ve iyi yatırımlar yapabilecektir. Biliyorsunuz aslolan parmak iziniz gibi size özel bireysel haritanızdır, doğum haritası analiz raporu alarak kuvvetli zayıf yanlarınızı görebilir, yıllık yorum veya birebir konuşma danışmanlığı için bana ulaşabilirsiniz! Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

İkizler & Yükselen İkizler: Yılın en şanslı burcu sizsiniz ama hemen değil yılın ikinci yarısında aktive olacak bu şans!

Sizin için şans yılın ilk yarısında beklenmedik alanlardan gelecek, hem bir iyileşme, hem de korkularınızdan arınma zamanı olacak! Beklemediğiniz yerden açılacak kapılar ama bazı kapanış yapma gereklilikleri de olacak… Mayıs ayı sonrasında ise yılın en şanslı burcu siz olacaksınız! 12 yılda bir gelen şans sizinle olacak ve tam bir iyileşme, yenilenme, fırsatlar elde etme, genişleme ve hayata karşı bakış açınızı değiştirme zamanı olacak. #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Yeni bir iş, eş, ilişki, görünüm, yer hepsi sizinle olabilecek 2024 yılında, bu ender gelen şansı görmek, inanmak ve harekete geçmek önemli olacak. Sizde beni 2024 yılında tam olarak ne bekliyor derseniz bireysel haritanızdan parmak iziniz gibi size özel analizi alabilirsiniz veya telefon konuşması ile detaylı yılı analiz edebiliriz… Şansınız bol, inancınız tam olsun… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Hayalleriniz yolunda adım atabileceğiniz şanslı bir yıl!

2024 yılının ilk yarısında hayalleriniz yolunda adımlar atabilir veya attığınız adımların sonuçlarını görerek gelişmeler elde edebilirsiniz! Yeni bir sosyal çevreye girmek ve arkadaşlar edinmek mümkün! Yine bir dernekte çalışmak veya bir kulübe üye olmak size iyi gelebilir hem de güzel kapılar açabilir. Mayıs ayından sonra ise bir arınma ve değişim sürecine gireceksiniz. Kendi şansınızı kendinizin yaratabileceği, beklenmedik yerlerden sürprizli ve hiç düşünmediğiniz şanslı gelişmelerin gelebileceği bir dönem olacak! Bu aslında size gelecek en büyük şanslı dönem öncesi bir hazırlık dönemi olacak onun zamanı da 2025 yılı olacak, hayatınız bu yılda tamamen değişecek! Bireysel haritanızdan daha nokta atışı yorumlar yapabilir ve size özel zamanlamaları konuşabiliriz… Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Aslan & Yükselen Aslan:  Parlama yılındasınız!

Aslanlar için şans 2024 yılının ilk yarısında daha çok kariyer, görünür olma, evlilik ve ortaklık konularında olacak! Yıldızınız parlayacak ve görünür olmaya başlayacaksınız. Yaptığınız işte parlayabilir, güzel terfiler alabilir ve yöneticilik kabiliyetlerinizi gösterebilirsiniz!

Mayıs ayından sonra ise yepyeni bir arkadaş çevresine girebilir, yeni bağlantılar kurabilir, birçok kişinin desteğini alabilir ve ön plana çıkabilirsiniz! Yine üye olacağınız derneklerde yöneticilik, bu kontaklarla tanınır olma ve güzel işbirlikleri yapmak mümkün! Sosyal çevreden aşk veya birçok alanda şans konusu da gündemde olacak. Tabiiki en doğru yorum parmak iziniz gibi size özel haritanızdan olur, 2024 yılı bireysel analizi veya raporu için bana ulaşabilirsiniz! Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Başak & Yükselen Başak: Para & Yurtdışı konularında şans sizinle!

2024 Yılının ilk yarısında Başaklar ve yükselen Başaklar için şans daha çok uzaklarda, yurtdışı konularında, yabancı firmalarla ilgili konularda ve işlerde olacak. Çok seyahat yapmak, yeni insanları ve kültürleri tanımak ve yepyeni şeyler öğrenmek mümkün olacak! Tam bir hayata bakış açınızın yenilenme zamanı olurken, kendinize ve şansınıza inansanız iyi olur! Hayata tam gerçekçi şekilde bakan Başaklar bazen hayatı kendi kendilerine zorlaştırabilir, işte bu yıl başkalarına ve onların fikirlerine bakar ve şansınıza inanırsanız parlarsınız! #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Mayıs sonrasında ise şansınız iyice artacak ve özellikle yükseleni Başak olanlar için tam bir ön plana çıkma, kariyerde güzel gelişmeler elde etme ve yükselme yılı olacak. Kariyer, evlilik ve ortaklık konularında şans sizinle ve yükselebilir, daha tanınır olabilirsiniz! Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Terazi & Yükselen Terazi: Sizin yılınız, hayallerinizin gerçek olma yılı!

Sevgili Teraziler şimdiden istek listenizi yapın, ne isterseniz gerçekleşebilir, yeter ki isteyin, inanın ve adım atın!

Yılın ilk yarısında parasal konularda güzel gelişmeler ve şanslar olabilir. Bir yatırımdan güzel dönüş almak, miraslar ve ortak parasal konularda şanslar elde etmek mümkün! Mayıs ayından sonra ise şansınız daha çok uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile yapılan işler ve yabancı firmalarla ilgili olacak. Yurtdışına gidebilir ve burada harika insanlarla tanışıp çeşitli fırsatlar elde edebilirsiniz!

2024 – 2025 yıllarında burcunuzda olacak tutulmalar hayatınızda büyük değişim ve dönüşüm yaşayacağınızı söylüyor. Bu değişimler hangi alanlarda olacak, altyapıda çözmeniz gereken nasıl etkiler var ve bunları nasıl çözer şansımı aktive ederim derseniz bireysel seans için ulaşabilirsiniz! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Akrep & Yükselen Akrep Burcu: İkili ilişkiler ve parasal konularda şans sizinle!

Size hiç beklemediğiniz yerden para geldi mi? Bu yıl gelebilir!

2024 yılının ilk yarısında şans konuları daha çok ikili ilişkiler alanında ve başkalarından size doğru olacak. Güzel bir ilişkiye ve ortaklığa başlamak mümkün. Birinden çok güzel destekler alarak güzel adımlar atmakta!

Mayıs ayından sonra ise ortak finans, bankalar, borsa, ortak işler ve miraslardan yana şanslar sizinle olacak. Beklemediğiniz bir para gelebilir bu aileden veya bir yatırımdan olabilir, yine hiç hayal etmediğiniz kadar para sizi bulabilir ama tabii bunların olacağına ya da olabileceğine inanmanız lazım! Akrepler daha sorgulayıcı modda olduklarından bu yazdıklarıma nasıl olacak yahu diyor olabilirler ama unutmayın iyi şeyler inananlara gelir! Tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan olur çünkü eğer para konuları ile ilgili alanda zorlu bir etki varsa veya aileden gelen bir karma önce onu çözmek gerekir bu yüzden aslolan bireysel haritadır ve en doğru yorum sizin haritanızdandır. Bireysel seans veya 2024 yılı raporu için bana ulaşabilirsiniz! Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Yay & Yükselen Yaylar: Hayalleriniz gerçek olabilir ve güzel bir ilişki veya ortaklık hayatınıza girebilir!

2024 yılında güzel şanslar elde edebilirsiniz! İlk yarısında daha çok bu şanslar iş, çalışma, üretme alanında olacak. Özellikle bir rahatsızlığınız varsa güzel bir iyileşme dönemi olacak!

2024 yılının ikinci yarısında ise hem ilişkiler, evlilik hem de ortak yapılacak işler alanında şanslar sizinle olacak. Hayallerinizin ne olduğunu şimdiden yazın ve saklayın 2024 yılında lazım olacak! Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, geçmişinizden ve eski ilişkilerden özgürleşebilirsiniz! Ortak bir iş kurabilir, danışmanlık yapabilir ve bu konulardan güzel şanslar elde edebilirsiniz!

Tabiiki en doğru yorum sizin bireysel haritanızda yılın raporunu almak veya birebir konuşma danışmanlığı için ulaşabilirsiniz! İletişim: gkina07@gmail.com #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Oğlak & Yükselen Oğlaklar: Hobileriniz size şans getirebilir!

2024 yılının ilk yarısında Oğlaklar için şans aşk, hobiler ve proje bazında yapılan işler alanında olacak. Yine çocuklarınıza olabilecek bazı şanslı – güzel gelişmeler size de iyi gelebilir. Bir hobi edinebilir ve sonra bunu işe çevirip güzel sonuçlar ve parasal gelişmeler elde edebilirsiniz.

Mayıs ayından sonra ise sağlık anlamında daha iyi bir dönem, iş alanında çeşitli şanslar sizinle olacak! 2025 yılı şansınızın daha yüksek olacağı bir dönem olacak. Tam olarak beni ne bekliyor derseniz yıllık analiz için bana ulaşabilirsiniz! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Kova & Yükselen Kova: Ev ve aşk konuları şanslı alanlar!

2024 yılının ilk yarısında ev, aile, yaşadığınız yerde bir iyileşme, çok istediğiniz bir evi satın alma konuları ön planda olacak! Yine ailenizden de güzel destekler alabilirsiniz.

Mayıs ayından sonra ise aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler şans ve genişleme alanınız olacak. Yepyeni bir işe başlamak, bir projeye başlamak, sanatsal bir yeteneğiniz varsa o konularda gelişmeler elde etmek, tanınmak ve görünür olmak mümkün! Hobi gibi olan birşeyi işe dönüştürebilirsiniz. Aşk isteyenlere aşk, çocuk isteyenlere çocuk gelebilir ve bu çocuk şansı ile de gelebilir. Tabiiki en doğru yorum sizin haritanızdan okunur bireysel harita analizi ve sizin için iyi dönemleri ve yılları okumak için ulaşabilirsiniz!

Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılında hangi burca şans hangi alanda?

Balık & Yükselen Balık: İşbirlikleri ve alım – satım konularında şanslar var!

Balıklar için 2024 yılının ilk yarısında iletişim kuracakları veya beraber çalışacakları kişilerden yana şanslar olabilecek! Birisi hayatınızda dokunabilir ve yepyeni kapılar açılabilir!

Mayıs ayından sonra ise size 12 yılda bir gelen şans ile ev, aile, alım – satım konularında şanslar gelecek! Ailenizden bir miras gelebilir, gelecek bir para ile yatırım yapabilir ve yeni bir ev veya mülk alabilirsiniz. Yaşadığınız yerden memnun değilseniz özgürleşebilir ve yepyeni bir yerde yaşamaya başlayabilirsiniz!

Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#2024 yılında hangi burca şans hangi alanda? 2024 yılında en şanslı burçlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir