Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

9

Haziran 2017

0

YORUMLAR

İşler yoluna giriyor!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları, Burçlar

Gezegenlerdeki hareketler hayatımızı etkiliyor biliyorsunuz, zaten bu yüzden gezegenleri izleyip sizlere yol ve yön sunmaya çalışıyoruz. Tabii gezegenlerin etkilerinin yanısıra bizim, enerjimizin ve beynimizin hayatımıza etkileri de son derece önemli ama bu bir başka yazının konusu olacak.

Uzun zamandır yaklaşık Ocak ayından beri, gökyüzünde geri giden gezegenler hayatımızı biraz zorlaştırdı, işler iyice karıştı. Herkes beni arayıp, iş arıyorum bulamıyorum ya  da ilişkimde sıkıntılar bitmiyor ya da bir türlü birini bulamıyorum dedi. Şimdi ise işlerin yoluna girme zamanı ve Haziran ayı da bunun için güzel bir ay!

Öncelikle Cuma günü itibari ile etkisi başlayacak olan Jüpiter’in düz harekete geçmesi var. Biliyorsunuz detaylarını birkaç gün önceki yazımda yazmıştım. Jüpiter bolluk, bereket, şans, genişleme, fırsatlar, yayıncılık ile işlerle ilgilidir. Bu alanlardaki tıkanıklıklar açılıyor olacak işler yoluna girecek, bereket artacak. Bundan en çok etkilenen burçlar, son dönemin derdi tasası bitmeyen Yaylar, Balıklar ve Teraziler. 

Şimdi Merkür İkizler burcuna girdi ve kuvvetli bir konuma geldi. Yani tatlı dilimizle, konuşma kabiliyetimizle birçok işi halledebileceğiz. Eğitim, yazarlık ile ilgili konular ve ticarette gelişmelerde söz konusu olacak. Merkür’ün iyi bir konuma gelmesinden en çok etkilenecek olanlarda İkizler ve Başak burçları.

Bununla da kalmadı Venüs son dönemlerde yaşadığı zorlu etkilerden kurtulup Boğa burcuna kendini attı ve rahata kavuştu. Hal böyle olunca bizlere de aşk ve sevgi dolu günler getirdi. Yani sevin, sevilin, hayatın keyfini çıkarın! Venüs ayrıca finans ile de alakalıdır. İki iyicil Jüpiter ve Venüs’ün iyi durumda olması hayatımıza güzel gelişmeleri, bolluğu ve bereketi de getirecek. Bundan da en çok etkilenen tabiiki yönettiği burçlar olan Terazi ve Boğa olacak.

Şu anda tek düz harekete dönmeyen ve Ağustos ayına kadar da Yay burcunda geri gidecek olan Satürn var. Ağır hareket eden bu gezegen, aynı zamanda karmanın lordu ve sınavların adamı! Hal böyle olunca yönettiği Oğlaklar ve Kovalar ile birlikte ilerlemekte olduğu Yay burcunun sınavları bir süre daha devam ediyor olacak.

Hemen üzülmeyin, unutmayın biz sadece burcunuz ile yorum yapmıyoruz haritadaki tüm gezegenlerin bulunduğu burçlar önemli, o yüzden şu anda iyi durumda olan burçlar haritanızda hangi alanda ise o alanlarda güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Hep kötü ya da hep iyi diye birşey yoktur, hayat bunların karması o yüzden iyi alanlara kendinizi ve enerjinizi odaklayın ki iyiyi daha çok hayatınıza sokun!

Sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir