Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

3

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – Başak!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayına merhaba! Başak burcu Kasım ayına kendine ve yapmak istediklerine odaklı olarak başlayacak özellikle ayın ilk 3-4 gününde. Bu au Başakların iletişim ve seyahat alanı son derece aktif olacak. Bu alanda 22 Kasıma kadar ilerleyecek güneş bu konularda güzel gelişmeleri ve bazı başlangıçları gündeme getirecek.  7 Kasımda Akrep burcunda yaşanacak yeni Ay yeni bir sözleşme imzalanmasını gündeme getirebileceği gibi, kısa bir seyahat veya kardeşler, akrabalar ile ilgili konuları da gündemde tutacak. Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunda devam ettirecek bu hareket sizins parasal konuları anlatan alanınızda olacağından Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı parasal konular tekrar gündeme gelebilir. Beklediğiniz bir alacak bu günlerde  gelebilir. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte bu konularda  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme söz konusu olacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in Akrep burcundaki ilerleyişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etki bu yıl haritanızın çok önemli ve etkin alanında olacak. Ev, toprak, arazi, gayrimenkul konularında çeşitli şanslar ve destekli etkiler önümüzdeki 1 yıllık süreçte gündemde olacak. Aile içinde problemler varsa bunları çözme ve şifalanma dönemi açısından da önemli bir süreçtesiniz.  Yine ev alımı, satımı, arazi veya aileden gelen miraslardan yana şanslar söz konusu olacak sadece boyunuzdan büyük işlere girmemeye dikkat edin. 22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin burç yöneticiniz olduğundan en çok etkilenenlerden biri siz olacaksınız. Bu dönemde yeni başlangıç yapmak yerine eldeki işlere odaklanmak, eski konuları gündeme almak ve yapacağınız projeler üzerinde düşünmek sizin için iyi olacaktır. Bu etki ayrıca hayatınıza bir bakıp ne yapıyorum, ne yapmak istiyorum demek açısından da önemli olacak.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin kariyer alanınızda olacak ve burç yöneticiniz dışında Merkür kariyer alanınızı da yönettiğinden bu dönemde yeni bir başlangıç yapmamak ekstra önemli olacak. Eski projelerden haber almak ve kaçtı sandığınız fırsatların geri gelmesi bu dönemde söz konusu. Eskiye bakmadan veya oku yayı geri çekmeden atamadığımızı düşünürsek büyük gelişimler yaşamadan önce geri çekilme fırsatı olarak düşünebilirsiniz bu dönemi.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Başaklar, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir