Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

3

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – Terazi

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayına merhaba! Terazi burcu Kasım ayının ilk yarısında burç yöneticisinin geri hareketi dolayısı ile zorlansada ikinci yarısında güzel gelişmeler yaşayacak. Bu ay Terazilerin parasal konuları anlatan alanı çok aktif olacak ve güzel gelişmelere açık olacak. Bu alanda 22 Kasıma kadar ilerleyecek güneş bu konularda güzel gelişmeleri ve bazı başlangıçları gündeme getirecek.  7 Kasımda Akrep burcunda yaşanacak yeni Ay, parasal konularla ilgili atılacak adımları, yapılacak düzenlemeleri anlatacak, para kazanmanın yeni bir yolu çıkabilir karşınıza sevgili Teraziler.  Venüs gerilemesini ay başı itibari ile burcunuzda devam ettirecek burç yöneticinizin burcunuzda gerilemesi eskiye dönüp bakmayı ve eski olaylardan ders almayı gerektirecek. Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı  konular tekrar gündeme gelebilir. . 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte hayatınızla ilgili tüm konularda  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme dönemi başlayacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in Akrep burcundaki ilerleyişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etki haritanızın iletişim alanında olacak. İletişimi ve seyahati yoğun bir yıla giriyorsunuz, sürekli seyahat etmenizi gerektirecek bir iş veya konular gündeme gelebilir. Yine bir eğitime başlayabilir, kendinizi bu yılda çok geliştirebilirsiniz. Eğer kardeşleriniz veya bazı akrabalarınız ile ilgili sorunlar varsa bu alanda büyük bir iyileşme yaşayabilir ve ilişkilerinizde gelişmeler elde edebilirsiniz. 22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan burç yöneticiniz Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin eğitim ve bilinçaltı, sağlık alanınızı anlattığından bu konularda eskiye dönüp sıkıntı yaşadığınız alanları bulmak sizin için iyi olacaktır.  Merkü gerilemesi genel anlamı ile eskiye dönüş, eski arkadaşlarla buluşma, teknoloji alanında problemleri anlattığından, iletişimin her halinde dikkatli olmak gerek.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin hukuksal konuları, yurtdışı ile yapılan işleri ve eğitimle ilgili konuları anlatan alanınızda olacak bu konularda bazı gelişmeler ve haberler söz konusu olabilecek. Bu haberler önceden yaptığınız girişimlerden ya da eski konularla ilgili olabilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Teraziler, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir