Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

4

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – Akrep!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayından merhaba! Akrep burcunu bakalım bu ay neler bekliyor?

Akrepler için güzel bir aydayız, doğum günü zamanında olduğumuz için, hayatınızda yapmak istediklerinize odalanmak, kendinize vakit ayırmak için güzel bir aydasınız. Burcunuzda 22 Kasıma kadar ilerleyecek güneş kendinizle ilgili her konuda güzel gelişmeleri ve başlangıçları gündeme getirecek.  7 Kasımda burcunuzda yaşanacak yeni Ay, yılda bir kere burcunuzda olan ve sizi isteklerinize, yıllık hedeflerinize odaklanmaya iten bir enerji içeriyor. Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunuzda devam ettirecek bu durum sizin bilginiz dışında olan işler, kapalı kapılar ardında konuşulan konular ve sağlık konularını yönettiğinden bu konularla ilgili bazı haberler ve bilmediğiniz durumlar gündeme gelebilir. Yine ilişkiler ve para alanında sizden saklanan bazı konuların bu dönemde olması ve ay sonundaki dolunay civarında ortaya çıkması mümkün. Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı  konular tekrar gündeme gelebilir. . 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte hayatınızla ilgili yukarıda bahsettiğim konularda  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme dönemi başlayacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in  burcunuzdan geçişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etki haritanızın para alanında olacak yani Akrepler için şanslı gelişmeler bitmedi şimdi son 1 yıldır sarfettikleri eforların sonucunu da alma zamanı geldi. Parasal konularda başlangıçlar, şanslı gelişmeler, giriştiğiniz bir işin tutunması ve buradn gelecek artan para kaynakları söz konusu sadece para konularında çok alana dağılmamaya ve gereğinden fazla harcamalar yapmamaya dikkat! 22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan  Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin hem ortak para alanını hem de hayaller umutlar alanınızı yönettiğinden eski konular, eskiden hayal kurduğunuz şeylerin gündeme gelmesi muhtemel. Yine eski arkadaşlarınıdan haberler getirebilecekte etkiler içeren bir gerileme dönemi olacak.  Merkü gerilemesi genel anlamı ile eskiye dönüş, eski arkadaşlarla buluşma, teknoloji alanında problemleri anlattığından, iletişimin her halinde dikkatli olmak gerek.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin ortak para, miraslar, eşin parası ve bankalar alanınıda olacağından eski borçlar ve ödemeler söz konusu olabilecek.  Yine beklenmedik bir yerden para gelişi de bu dönemde söz konusu olabilir ve bu bir miras konusu ile ilgili de olabilir. Bu haberler önceden yaptığınız girişimlerden ya da eski konularla ilgili olabilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Akrepler, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir