Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

4

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – YAY!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayından merhaba! Yay burcunu bakalım bu ay neler bekliyor?

Önümüzdeki 1 yılın en şanslı burcu Yaylar bu ay güzel gelişmeler yaşayacaklar. Ayın ilk yarısından itibaren gündeminiz yoğun olacak fakat özellikle 22 Kasım sonrasından itibaren uçuşa geçeceksiniz. 22 Kasıma kadar Akrep burcunda ilerleyecek güneş biraz daha şifalanma ve iyileşme sürecini anlatacak. Bilinçaltı çalışmaları ve sağlık ile ilgili konular bu dönemde gündeminizde olacak, yıllık sağlık kontrollerinizi yaptırmak için iyi bir dönem.  7 Kasımda Akrep burcunda yaşanacak yeni Ay, aslında hayatınız ile ilgili bazı kararlar almak ve özellikle bilinç ve bilinçaltında yatan korkular, hatta bağımlılıklar üzerinde çalışmak için iyi etkiler veriyor. Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunuzda devam ettirecek bu durum sizin sosyal çevre alanınızda olduğundan, eski bir ilişki veya eski bir arkadaş ile tekrar görüşme konuları bu dönemde söz konusu olabilir. Yine hayalini kurduğunuz ama gerçekleşmeyen konularla ilgili ikinci bir şans ve güzel gelişmelerde söz konusu olabilir. Özellikle  Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı  konular tekrar gündeme gelebilir. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte hayatınızla ilgili yukarıda bahsettiğim konularda  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme dönemi başlayacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in  burcunuza geçmesi olacak bu geçiş 8 Kasımda gerçekleşecek. Jüpiter burç yöneticiniz olduğundan son 12 yılın en şanslı dönemi başlıyor diyebilirim sizin için. Bu dönemde her konuya hemen atlayan ve birşeylere çabuk inanan Yaylar için tek tavsiyem fazla dağılmamaları ve acele hareket etmemeleri. Planlı hareket ederseniz önümüzdeki yılda hayatınızla ilgili son 2,5 yıldır yıkılan herşeyi yeniden kurabilirsiniz. Özellikle parasal konularda yeniden yapılandırma söz konusu olacak. Aslında ne isterseniz gerçekleştirin dönemi de denilebilir, enerjisi yüksek Yaylar tam bir yükselme dönemine giriyorlar. 22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi hem doğum günü zamanınızı başlatacak hem de bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan  Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin hem ilişkiler alanınızı hem de kariyer alanınızı yönettiğinden eski konular, eski ilişki konuları, kaçtı sandığınız fırsatlar ve kariyerle ilgili önceden konuşulan, görüşülen konuların gündeme gelmesi söz konusu.  Merkür gerilemesi genel anlamı ile eskiye dönüş, eski arkadaşlarla buluşma, teknoloji alanında problemleri anlattığından, iletişimin her halinde dikkatli olmak gerek.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda olacak, bu dolunay eski konuları ve özellikle evlilikte eski problemleri gündeme getirebilecek.  Birebir yapılan işlerde ilerlemeler kaydetmekte söz konusu bu dönemde. Bu haberler önceden yaptığınız girişimlerden ya da eski konularla ilgili olabilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Yaylar, şanslı zamanlarınızın tadını çıkarın, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir