Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

6

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları! – Balık

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayından merhaba! Balık burcunu bakalım bu ay neler bekliyor?

Balık burçları için Kasım ayı inançlar, hukuksal konular, eğitimler ve seyahatler aktif olacak. Bu konular  22 Kasıma kadar Akrep burcunda ilerleyecek güneş ile birlikte yoğun olarak gündemde olacak.  7 Kasımda Akrep burcunda yaşanacak yeni Ay, bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapmanız için güzel enerjiler getirecek. Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunda devam ettirecek bu durum sizin özellikle ortak finans, bankalar ve yatırımlar alanınızda olduğundan ve Venüs genel olarak para konuları ile alakalı olduğundan yatırımlarınıza, para harcadığınız şeylere dikkat edin. Özellikle  Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı  parasal konular tekrar gündeme gelebilir. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte özellikle bu konularda  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme dönemi başlayacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in  Yay burcuna geçmesi olacak bu geçiş 8 Kasımda gerçekleşecek. Jüpiterin bu geçişi sizin için son derece önemli çünkü Jüpiter  burç yöneticiniz ve hem bu hareket ile çok kuvvetleniyor hem de sizin haritanızın önemli bir alanında hareket etmeye başlıyor. Bu dönemde kariyeriniz ile ilgili konularda bir gelişme, genişleme, ilerleme ve yükselme olması söz konusu. Sadece dikkat etmek gereken her işe yetişeyim ya da birden çok şey yapayım derken dağılmamak. Eğer sizi sıkan, kısıtlayan bir kariyeriniz varsa bundan ayrılma ve hayalleriniz doğrultusunda hareket etmek önümüzdeki yılda söz konusu olabilir. 22 Kasımda Güneşin de Yay burcuna geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan  Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür ikili ilişkiler, aile ve ev alanını yönettiğinden bu konularda acele kararlar almamak ve önemli girişimler yapmamak bu dönemde önemli. Yapacağınız bri seyahatte bu dönemde bazı gecikmeler ve aksaklıklar olabilir. Merkür gerilemesi genel anlamı ile eskiye dönüş, eski arkadaşlarla buluşma, teknoloji alanında problemleri anlattığından, iletişimin her halinde dikkatli olmak gerek.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin ev, aile, gayrimenkul konuları anlatan alanınızda olacağından belki önceden yaptığınız bir girişim ile ilgili konu gündeminize gelebilir, yine aileniz ve eviniz ile ilgili de eski bir konunun gündeme gelmesi ve çözülmesi söz konusu olabilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Balıklar, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir