Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

1

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları! – Balık

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Balık & Yükselen Balık Aralık Ayı Yorumu!

Sevgili Balıklar bu aya kariyer ve iş konularında son derece şanslı bir aya giriyorsunuz. Ayın ilk zamanlarında dikkat etmeniz gereken bir durum burcunuzda yaşanacak Mars – Neptün parasal konularda özellikle dikkatli olmanızı gerektiriyor. 8 Aralığa kadar devam edecek bu etki hem eğitim, hem yurtdışı ile ilgili konularda hem de parasal konularda aldanmaya veya yanlış yatırımlara açık bir durum getiriyor.

Bir süredir geri hareket etmekte olan Merkür, aile, gayrimenkuller ve ikili ilişkiler alanını yönettiğinden bu konularda ilerlemekte zorlandı iseniz ve eski konular gündeme geldi ise bu konularda yaşadığınız aksaklıklar 7 Aralık sonrasında sonlanacak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay ile birlikte kariyeniz, işleriniz ve evliliğiniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşamak ve başlangıçlar yapmak söz konusu olacak.

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin aşk, yaratıcı projeler, hobiler ve çocuklar alanınızı aydınlatacak. Bu konularla ilgili beklediğiniz gelişmelerden haberler almanız söz konusu. Çocuğunuz olmasını istiyorsanız bebek haberini bu dolunay ve takibinde alabilirsiniz. Aşk ile ilgili konularda da güzel gelişmeler bu dönemde söz konusu olabilir. Bu olaylarla ilgili önemli ve büyük değişimlerin yaşanacağı ay ise Ocak ayı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir