Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

1

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık ayında neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

Güzel bir aydan merhaba! Yılın bu son ayında bakalım gökyüzünde neler varmış ve bizi neler bekliyormuş?

Aralık ayının ilk günlerinde Merkür Akrep burcunda gerilemesine devam ediyor olacak, iletişimimizi anlatan merkür Akrep burcunda ilerlemesi ile daha derin, eskileri hatırlatan olayları ve durumları bize getirecek. Hayatımızı, yaptıklarımızı ve hatta yapmadıklarımızı sorgulayabiliriz. Bu gerileme 7 Aralığa kadar devam edecek, daha sonra Merkür önce Akrep burcunda düz hareketine geçecek sonra 13 Aralıkta tekrar Yay burcunda geri gelerek burada ilerlemesini devam ettirecek.

Venüs ise hareketine 2 Aralık sonrasında Akrep burcunda devam edecek, ilişkiler için eski hesaplaşmaların gündeme geldiği, tutkunun arttığı ama bunun yanında kıskançlık ve hırpalayıcı hareketlerin olabileceği bir dönem. Eski konular ve eskiden çözülememiş konular tekrar gündeme gelebilir.

Ayın en önemli olaylarından birisi 7 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay, bu yeni ay enerjisi yüksek Yay burcunda olacağından hepimizin hayatında bir iyimserlik ve hareket dönemi getirecek. 22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise Ocak ayında yaşayacağımız tutulmadan önce değişim ve hareket gerektiren alanları hepimize gösterecek etkileri içerecek. 22 Aralıkta Güneşte Oğlak burcunda geçecek ve hepimiz için bir yeniden yapılanma dönemi başlayacak.

Genel olarak gezegenlerin düz harekete döndüğü ilerlemek için iyi etkiler içeren bir ay olsada hayatımızdaki büyük değişim ve gelişimler için en ilerlemeye açık ay Ocak ayı olacak. Görününe o ki 2019 yılı hızlı gelişmelerle başlayacak! Güzel bir ay geçirmenizi dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir