Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Akrep

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Akrep & Yükselen Akrep Aralık Ayı Yorumu!

Sevgili Akrep bu ay önemli kararlar alırken dikkat etmeniz gereken bir ay, ayın genel konuları parasal konular olacak fakat yine de gereksiz cesaret içeren girişimler yapmamak lazım!  2 Aralıkta  burcunuza geçecek Venüs ile ikili ilişkiler ve aşk konuları gündeminizde olacak fakat abzı bilmediğiniz ve sizden saklanan konularında gündeme gelmesi muhtemel.  Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir. Sizin burcunuzda ilerleyecek olan Venüs hayatınıza güzellikler getirmek için uğraşacak. Yine de aşk konularında aldanma ve karşınıza çıkan kişilerin çokta sizin hayalinizde kurduğunuz gibi olmaması mümkün, içgüdülerinize odaklanarak hareket etmenizin iyi olacağı bir ay.

Bir süredir burcunuzda geri hareket etmekte olan Merkür, sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir. Bu günlerde sizi engelleyen durum ve konuları fark etmiş olabilirsiniz.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile birlikte özellikle parasal konularda bir rahatlama ve ilerleme kaydedebilirsiniz.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin için parasal alanda şanslı döneminizi başlatıyor olacak. Jüpiter’in eşliğinde gerçekleşecek bu yeni ay hayalleriniz doğrultusunda harekete geçmek ve ileriye dönük planlarınıza, parasal girişimlere odaklanmak için harika etkiler içerecek. Jüpitern Yay burcunda ilerlemesi özellikle yükselen Akrepler için parasal konularda çeşitli fırsatlar ve genişleme imkanı getirecek genel etkileri okumadıysanız Jüpiter Yay geçişinin Akreplere etkisini buradan okuyabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin yurtdışı, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular alanınızı aktive edecek. Bu konularda gelişmeler ve ortaya çıkışlar yaşanması mümkün. Umarım sizin için güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir