Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Terazi

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Terazi & Yükselen Terazi Aralık Ayı Yorumu!

Teraziler için Aralık ayında para, finans ve sözleşmeler konuları aktif olacak.  2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs ile parasal konular gündeminizde olacak fakat ani ve hızlı gelişmelerden kaçınmak ve bilmediğiniz alanlara atılırken dikkatli olmak lazım. Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir. Burcunuzun yöneticisi Venüs’ün bu alanda ilerlemesi size para konularında hırs, bir rekabet ortamı verebilir, o yüzden hırslı duygulara dikkat etmek ve fazla rekabetçi olmamaya dikkat etmek lazım. Yine aşk konularında da girişimler yaparken, tutku ve kıskançlık işe hareket etmemek önemli olacak.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür, sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek eğer sağlığınız ile ilgili sıkıntılı durumlar varsa da bu tarihten sonra bir iyileşme yaşamanız mümkün. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile birlikte özellikle seyahatler ve eğitim konularında bir rahatlama ve ilerleme kaydedebilirsiniz.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin için eğitimler, kısa seyahatler ve akrabalarla ilgili konularda güzel bir dönemi başlatacak. Uzun zamandır haber almayı beklediğiniz bir işten haber alabilir ve bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Merkür de düze döndüğünden imzalar için iyi bir dönem olacak. Bu yeni ay bu alanda yaşanacak yıllık etkilerin başlangıcını tetiklediğinden Jüpiter’in bu hareketinin etkilerini yazdığım yazıma bu linkten ulaşabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin kariyer, kariyerde yaşanacak değişimler ve evlilik ile ilgili konularınızı aktive edecek. Bu konularda gelişmeler ve ortaya çıkışlar yaşanması mümkün. Umarım sizin için güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir