Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

7

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Koç

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Koç & Yükselen Koç Aralık Ayı Yorumu!

Koç burçları için Aralık ayında finans, yurtdışı konuları ve seyahatler ön planda olacak. 2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs sizin ortak para ve finans alanınızda ilerleyecek bu durum bankalar, miraslar ve eşin parası konularında size  güzel gelişmeler getirebilecek. Sadece para konularında fazla hırslı olmak ve sadece kendinizi düşünmekten kaçının. Para konularında Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık itibari ile düz hareketine geçmeye başlıyor özellikle iş konuları, iş anlaşmaları, sizin için çalışanlar ve imzalamak istediğiniz kontratlarla ilgili konular bu dönemden sonra ilerlemeye başlayacak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay olacak, bu yeni ay yurtdışı, yabancılarla yapılan işler, yüksek eğitim alanlarında size güzel başlangıçlar ve şanslı gelişmeler getirecek. Yurtdışı ile bir iş yapmaya başlayabilir, yurtdışına eğitime gitmeye karar verebilir veya güzel bir seyahat ile ufkunuzu açabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza gelecek yeni bilgiler sizin hayata bakışınızı değiştirebilir. Eğer hukuksal bir konuda güzel bir gelişme bekliyorsanız da bu dönemde beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Bu yeni ay 1 yıllık bir etkinin başlangıç adımlarını attıracak eğer yıllık etkiyi okumak isterseniz buradaki linkten ulaşabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise size aile, eviniz ile ilgili konular, gayrimenkul alım – satım konularında haberler ve gelişmeler getirecek. Bu dönemde önceden yaptığınız girişimin sonucunu görebilirsiniz veya almak istediğiniz evi bulabilirsiniz. Güzel gelişmelerin olduğu bir yıl olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir