Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

7

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Yeni Ay Duası!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün Yay burcunda bir yeni ay yaşadık bu yeni ay ile birlikte yepyeni ve taptaze enerjiler hayatımıza gelecek. Bu gecede gönlümüzden geçen dualara odaklanarak uyuyalım.

Ben şanslı olduğumu biliyorum, nefes aldığım için şanslıyım, yiyecek yemeğim olduğu için şanslıyım, sağlıklı olduğum, bir evim olduğu, sevdiklerim hayatta olduğu için şükürler olsun.

Bu gece kalbimi, evimi ve ellerimi bolluk berekete açıyorum, bolluğun haneme, evime ve etrafıma gelmesine izin veriyorum. ben herşeyin en iyisini hakediyorum. Zenginlik kötü değildir, bana sonsuz sınırsız kaynaktan bol para aksın ki bende etrafımla paylaşabileyim. Evrenin kaynakları sınırsızdır ve ben herşeyin en güzelini hakediyorum. Bu yeni ay sonrasındaki dönemde birçok fırsatın karşıma kolaylıkla çıkmasına izin veriyorum. Kalbimden geçen güzel dileklerim kolaylıkla bana geliyor. Kendimi, çevremi, ülkemi seviyorum ve herkesin hayrına olan duaların kabul olmasını istiyorum. Bu yaşamda iyilik olmaya ve bencil olmadan insanlara yardım etmeye niyet ediyorum. Ben şanslıyım ve karşıma her gün daha da şanslı olaylar geliyor. Sahip olduğum herşey için şükürler olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir