Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

20

Ocak 2019

0

YORUMLAR

Aslan Burcunda Ay Tutulması!

Yazar , Kategori Astroloji

ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASI!

21 Ocak sabahında Aslan burcunda serisinin sonu olan bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu tutulmanın etkisi takip eden 3-6 aylık süreçte etkili olacak. Bundan sonra tutulmalar Oğlak – Yengeç serisinde olmaya devam edecek. Ay tutulmaları daha çok duygu dünyamızı etkiler, daha duygusal ve içsel konuları gündeme getirir. Konu Aslan burcu olunca ise; liderler, egomuz, iddialı olduğumuz konular, cesaretimiz, yapmak istediğimiz şeyleri başkasından yardım beklemek yerine kendimiz yapmak, çocuklar, eğlence, kumar konuları gündeme gelir. Bireysel bazda, fazla iddialı olup iddialaşmaya açıkken dünyevi bazda dengelerin değişmesi, liderlerle ilgili önemli gelişmeler, kayıplar ve ünlü olan kişilerle ilgili sansasyonlar ve kayıplar getirebilir.

Dolunay sırasındaki gökyüzü durumuna bakarsak; Güneş Kova burcunun 0 derecesinde, Ay ise Aslan burcunun 0 derecesinde yani önemli gelişmeler ve başlangıçlar yapmak üzere kapanması gereken konuları ve görmemiz gereken durumları bize gösterebilecek bir dolunay. Gökyüzünde aynı zamanda etkin olacak Venüs, Jüpiter kavuşumu ise bu dolunay sırasında güzel gelişmeler, ani değişimler ve coşkulu hareketlerin olabileceğini gösteriyor.

Bu dolunay aslında kendimizi ön plana koymak, hatta hayatta olduğumuz yere bakmak, kendimizden önceye koyduğumuz insanlardan bize geri gelen etkileri incelemek için iyi bir zaman dilimi olacak. Uçaklarda hep söylendiği gibi maskeyi önce kendinize takın sonra etrafınızdakilere yardım edin, bunu egosal BEN demek olarak algılamayın, bunu siz iyi olursanız çevrenizde, ilişkilerinizde iyi olur anlamında algılayın. Ego yapıp aramadığınız sevdikleriniz, aile büyükleriniz, kardeş, kuzen veya eski sevgiliniz varsa belki aramak ve neşeli bir konuşma, barışma yapmak bu dolunayda mümkün olabilir. Kırgınlıkları, o öyle dedi ondan böyle oldu, ya da o yapmadığından ben de onu yapmadım demeyi bırakıp, olayın tümüne veya ne olmasını istediğinize bakmak için iyi bir dönem. Eğer siz de hayatınızda keyfin artmasını istiyorsanız odaklandığınız dramatik durumları bırakıp, hayatınızda sevgiyi ve neşeyi var etmek için karar verme vakti.

BU dönemde ani bitişler ve kayıplar olabilir, bazı şeylerin sadece sizin vericiliğiniz ile ilerlediğini fark edebilirsiniz her farkındalık değişim için atılacak ilk adımı yaratır o yüzden sizde bu dönemde bu olay neden oluyor ya da daha iyi şeyler olması için ne yapmam ne düşünmem lazım diyebilirsiniz.

Bu tutulma döneminde, kendinizi göstermek, güzel kıyafetler almak, lükse ve ihtişama düşkünlük söz konusu olabilir. Saçlarla ilgili konularda ön planda olacağından saç bakımı veya gösterişli saç modelleri size iyi gelebilir J Sanatçılarla ilgili konularda gündemimizi bir süre meşgul edebilir.

Yine altın fiyatlarında artış, borsada ve para konularında ani değişimler ve çocuklarla ilgili konular da bu dönemde gündeme gelebilir. Bu sadece kendi çocuklarımız değil toplumda çocukların durumu ile ilgili de olabilir. Kendi içimizdeki çocuğu çıkarmak, hayatı kendi bildiğimiz gibi neşeyle yaşamak, bu neşeyi etrafımıza da saçmak için iyi bir tutulma. Eğlenmedikten, keyif almadıktan sonra bu hayatta ot gibi yaşamanın ne anlamı var değil mi? Eğlenmek illa bir eğlence yerine gitmekle olmaz, arkadaş buluşmaları, sevdiklerinizle yapılacak güzel bir toplantı hatta kendi kendinize dans ederek stres atmak bile bu tutulmanın etkileri ile baş etmek için harika!

Bu tutulma size son bir soru soracak aslında; hayatında değiştirmek istediğin ve kendine güvensizliğin yüzünden değiştirmediğin neler var? Sadece korktuğun için canını sıkan durumlar içinde kalma, derin bir nefes al ve adım at diyor. Kendinize olan güveniniz ve cesaret gerektiren konularda bu aralar gündemde olacak. Unutmayın hayatınızda bir değişim istiyorsanız bunu sizin için gelip kimse yapmayacak, bu ancak siz adım atarsanız olacak ve evren sizi destekleyecek. Evren hareketi alkışlar, o yüzden üzerinizdeki ölü toprağını silkin, ne olsun istiyorsanız yapmak üzere adım atın, her şey sizin isteğiniz ve inancınızla başlar, unutmayın her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz, kendi gücünüzün farkına varın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir