Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

20

Ocak 2019

0

YORUMLAR

Aslan burcundaki Ay Tutulmasının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Koç Burcu: Aslan burcunda gerçekleşen tutulma sizin aşk konularınızı etkileyecek, önümüzdeki günlerde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yine bu dönemde bir bebek haberi alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Aslan burcunda meydana gelen tutulma sizin ev ve aile alanında karar ve aksiyon almanız gereken alanları gündeminize getirecek. Yeni bir eve taşınmak, evinizde bir düzen değişikliği ve yenilenme söz konusu olabilir. Yine anne-babanız ile ilgili konularda da yeni başlangıçlar ve yeniden yapılanmalar söz konusu olabilir. Alım – satım konuları da gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Pazartesi günü gerçekleşecek tutulma sizin için yeni bir sözleşme ve anlaşma ile ilgili konuları önümüzdeki günlerde gündeme getirecek. Yine eğitimlerle ilgili konular ve kısa bir seyahatte söz konusu olabilecek. Bu dönemde alacağınız aksiyonların hayatınız üzerindeki etkisi büyük olacak.

Yengeç Burcu: Aslan burcundaki tutulma parasal konularda size yeni haberler ve başlangıç fırsatları getirecek. Bu dönemde atacağınız adımların parasal dönüşleri güzel olacak. Parasal konuları düzenlemek ve yapmanız gereken şeyleri artık ertelemeyip yapmak için iyi dönem.

Aslan Burcu: Burcunuzda meydana gelecek tutulma ile hayatınızla ilgili bir yenilenme ve yeni adımlar süreci başlayacak. Kendinize odaklanmak, başkaları yerine kendinizi düşünmek ve yıllardır yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız şeyler için adımlar atmak bu tutulma ile mümkün olacak. Hayatınızla ilgili bitmesi gereken şeyleri ve gitmesi gereken kişileri bırakmak için iyi bir dönem olacak, yeni başlangıç öncesi hayatınızı gözden geçirmek lazım…

Başak Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma sizin için daha içsel bir sürecin ve iyileşme sürecinin başlangıcı olacak. Korkularınızın ve takıntılı olduğunuz alanların üstüne gitmek, güzel bir değişim sürecini başlatmak ve içinizdeki kuvvetli alanı keşfedip ön plana çıkartmak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem sizin için iyi bir şifalanma ve yenilenme dönemi olacak.

Terazi Burcu: Pazartesi günü Aslan burcunda meydana gelecek tutulma özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemi başlatacak. Bu dönemde sosyal çevrenizde bir yenilenme, yeni kişilerle tanışma ve hep hayal ettiğiniz ama bir türlü adım atamadığınız işlere adım atmak için harika zamanlar olacak! Bitmesi gereken işleri bitirmek ve yeni şeylere adım atmaya hazırlanmak için iyi bir dönem…

Akrep Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma sizin için kariyer alanında yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak. Eğer kariyer değişikliği istiyorsanız bu dönemde atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Bekar akrepler için evlilik konuları da bu tutulma sonrasında gerçekleşebilir veya önemli adımlar atılabilir. Yine bitmesi gereken bir ilişki veya işte bu dönemde sonlanabilir.

Yay Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma size yurtdışı seyahat ya da yurtdışı ile ilgili yapılacak işleri ve konuları getirecek. Yine yurtdışında bir eğitime gitmeniz ile ilgili adımlar önümüzdeki hafta atılabilir. Almak istediğiniz bir eğitim ya da gitmek istediğiniz yerler varsa bu tutulma sizi götürebilir. Eğer hukuksal bir konuda sonuç bekliyorsanız bu sonucu bu dönemde alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aslan burcundaki tutulma finansal konularda yeni bir dönem başlatacak. Ortak işler ve ortak kullanılan para mevzuları önümüzdeki haftalarda gündeme gelecek. Yeni ve ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bazı miras konuları ve bankalarla ilgili konularda adımlar atılabilir bu dönemde. Bazı para konuları ile ilgili işlerde sonlanma bu dönemde geçekleşebilir.

Kova Burcu: Haritanızın ikili ilişkiler ve evlilik alanında meydana gelecek bu tutulma ve ilişkiler alanında yepyeni bir dönemi başlatacak. Bu hem evlilik anlamına gelebilir hem de eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bunun yenilenmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde atacağınız adımlar ikili ilişkiler anlamında önemli olacak.

Balık Burcu: Aslan burcunda meydana gelecek tutulma özellikle iş alanında bazı yeni başlangıçları gündeminize getirecek. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızda ya da ekiplerde bazı değişimleri gündeme getirebilir. Yine sağlığınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir bu zamanlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir