Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

29

Mayıs 2019

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları – Yengeç Burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Yengeç burcu için Temmuz ayında yaşanacak hızlı tempo öncesi daha normal sayılabilecek bir ayda olacağız. Haziran ayına İkizler burcunda yaşayacağımız yeni ay ile başlıyoruz. 3 Haziran öğlen saatlerinde yaşanacak yeni ay yöneticisi Merkür’ün de bu alanda olacağını düşünürsek önemli bir yeni ay olacak. Bu yeni ay sizin bilinçaltınızdaki bazı konuları aydınlatacak, o yüzden şifa çalışmaları, diyet ve bazı alışkanlıkları bırakmak veya düzene koymak için iyi bir dönem olacak. Sağlığınızla ilgili veya diyet konuları ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir ay olacak.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu hareket sizin burcunuzda olacağından aklınıza daha önce gelmeyen fikirler gelebilir, zihninizde saklı kalmış bazı düşünceler ön plana çıkabilir. Yine sizin hakkınızda konuşulmuş ve bilginiz olmayan bazı konular size gelebilir.

12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık dışına Mars’ın sizin burcunuzda ilerlemesi bile tek başına, duygularını saklamaya ve tutmaya eğilimli olan Yengeçlerin patlamalar yaşamasına sebep olabilir. Bu aralarda duygusal çıkışlar yapmaya ve birilerine kafa tutmaya veya rest çekmeye açık olacaksınız.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay oldukça enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızın iş ve sağlık alanında olacak. İş yerinizde veya işinizle ilgili sorunlu durumlar varsa enteresan gelişmeler olabilir. Yine sağlıkla ilgili problemler varsa bu dönemde gündeme gelebilir ve kolayca şifa bulunabilir.

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, Haziran ayını Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile bitiriyoruz ki bu etki de sizin parasal konularınızı anlatan alanınızı hareketlendirecek. Para konularına kafa yoracağınız ve düzenlemeler yapmak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için sevgili Yengeçler!



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir