Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

11

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Uranüs düz harekete geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

p02h9l99 orig

Uranüs enteresan bir gezegendir, yavaş ilerleyen gezegenlerden olduğu için daha çok jenerasyon gezegeni dediğimiz ve bir jenerasyonu temsil eden bir gezegendir ve bulunduğu alanla ilgili yorum yapılırken içsel gezegen olmadığı için daha çok genel yorumlarda kullanılır (bireysel bir gezegenle teması yorumu değiştirir tabiiki) Uyanışla alakalıdır Uranüs, teknoloji ile ilgili konular yine Uranüsle bağlantılıdır. Devrim, uyanış, özgürlük gibi konularla bağlantılıdır. Ani gelişen durumları ve öngörülemeyen koşulları anlatır. Bir konuya farklı bakış açısı geliştirmek, farklı yorum getirmek hatta buluş yapmak bile diyebiliriz Uranüs etkisi için, aslında şok etme ve şok yapma etkisi vardır ve hatta ani ve önemli bir kavuşumunda deprem bile yaratabilir.

Uranüs bildiğiniz üzere bir süre önce Boğa burcuna geçti ve sağlam zannettiğimiz konularda, toprakla ilgili konularda, hayatta sabit kaldığımız alanlarda bir değişim ve yenilenme istiyor aslında. Boğa burçlarının en istemediği alan olan düzeninin değişmesini ve hayata farklı bakış açısından bakmalarını zorunlu bir hale getiriyor! Uranüs Nisan 2026’da İkizler burcuna geçecek, o zamana kadar Boğa burcunda seyredecek ve hepimizin haritalarında Boğa burcunun bulunduğu alanda, bir yenilenme, farklı bakış açısı ve değişim getirecek! Paraya bakış açımızda değişimler, finansal sistemlerde yenilenme, yeni gelişen teknolojiler, tarım alanında yeni ve teknolojik gelişmeler söz konusu. Bireysel haritalarımızda da birkaç hafta içinde düz hareketi iyice belirginleştikçe etkilerini hissetmeye başlayacağız, zihin ve yol açısı etkisi yanısıra zihinlerimizi ve hayatlarımızı beklenmedik şekillerde geliştirme etkisi olacak. Yükselenlere göre hangi alanlarda etkileneceğinizi kısaca yazıyorum: (not: o alanlarda gezegen bulunmasına ve o gezegenlerin yaptıkları açıya göre etkinin şekli ve durumu değişebilir, bunlar genel yorumlardır en en doğru yorum bireysel haritanızdadır.)

Yükselen Koç: Para konularında yenilenme ve yeni yollar deneme..

Yükselen Boğa & Burcu Boğa: Hayatın her anlamında bir yenilenme, hayata yeni bir bakış açısı ve sizi engelleyen alanların koparak yenilenmesi

Yükselen İkizler: Bilinçaltında bir yenilenme, zihnini farklı kullanma ve sağlık

Yükselen Yengeç: Hayaller, umutlar alanında farklı bir bakış açısı, arkadaş çevresinde ve bulunduğu sosyal gruplarda yenilenme, farklı insanlar tanıma

Yükselen Aslan: Kariyer alanında beklenmedik gelişme, farklı bir iş alanına geçme, beklenmedik şekilde çalıştığı alandan farklı bir alana geçiş!

Yükselen Başak: İnançlarla ilgili konularda büyük bir değişim, yeni fikirler, düşünce şekilleri ve inanç biçimi elde etme! takıntılı ve sabit olunan konularda değişimler…

Yükselen Terazi: Ortak para, finans, başkasının parası konularında yenilikçi girişim ve yenilenmeler. Finans konularına farklı bir bakış ve para kazanma şekilleri…

Yükselen Akrep: Tam karşıt alanınız, ilişkiler konularında sizi zorlayan, değişime açık olmadığınız konularda yenilenme, farklı bakış biçimi geliştirme ve farklı ilişkilere yelken açma!

Yükselen Yay: İş alanınız, çalıştığınız sektör, yaptığını iş konularında büyük ve köklü değişim. Teknolojiyi ve internet gibi yolları kullanarak para kazanma.

Yükselen Oğlak: Aşk, aşka bakış açınızda bir yenilenme, daha gelenekçi tavrınızdan çıkıp aşkta daha rahat ve özgür davranma, tedavi ile çocuk sahibi olma, çocuklarla ilgili bir iş yapmak mümkün.

Yükselen Kova: Kökler, aile ve aile olmak ile ilgili konularda bir yenilenme ve gelişim. Bu 6 yıllık süreç içerisinde yaşadığınız yer ile ilgili de değişimler olabilir. Şehir hayatını bırakıp çiftliğe veya köye yerleşmeye en aday burç sizsiniz!

Yükselen Balık: Nasıl iletişim kurduğunuz değişebilir bu dönemde. İnternet, kitap yazmak veya eğitimlerle kendinizi geliştirmek mümkün. Yine seyahatler aracılığı ile çok şey öğrenip kendinizi yenileyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir