Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

11

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

7293A2D8 B4C7 49B5 A2BD E93746664913 1024x576

Astrolojik olarak pazar gününde neler var?

Güzel bir pazar gününe merhaba! Güne Ay #Aslan burcunda başlıyoruz, gün genelinde hareket halinde olmak, dışarlarda olmak ve eğlenmek için için iyi etkiler var. Fakat bunun dışında oldukça önemli etkiler olan bir gündeyiz, tarihi bir önemi olan bugünde Satürn – Plüton kavuşumu aktif etkilerini daha önceden yayınlamıştım ve bir süredir hissetmekteydik zaten, okumak için yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün hayatınızla ilgili önemli bir karar alabilir ve önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Gün içinde aktif olacak bir diğer etki de Merkür’ün Satürn ile kavuşumu ve ardından da Plüton ile kavuşumu, kendiniz ile ilgili fazla kurallı olduğunuz, kendi kendinizi kısıtladığınız, yapamam, edemem, bende yetenek yok, nasıl yaparım dediğiniz konularda alacağınız farklı bir karar veya farklı bir bakış açısı hayatınızı değiştirebilir.

Yaparım, yapabilirim veya yapacağım demek en güzel niyettir ve tabiiki sonra harekete geçmek. Bu tutulmalar bizi artık kısıtlayan kalıplardan çıkmak, engelleyen duygusal yaraları ve alanları bulmak ve hayallerimiz yolunda gitmek için tetikliyor. O yüzden de içinde yüksek farkındalık bulunan bu günü iyi değerlendirin. #astroloji

Gün içinde güzel mesajlar gelebilir yolunuza lütfen bilgileri iyi okuyun ve idrak ederek okuyun. Mesajları beyin düzeyinde almak dışında kalp düzeyinde de alırsanız hayat yolunuzla ilgili önemli ipuçları elde edersiniz. Büyük değişim, dönüşüm vakti, fikirlerinizi ve bakış açınızı değiştirin hayatınız değişsin diyorum, akşam saatlerinde Ay’da açı olarak bu kavuşumlara yaklaşacak özellikle akşam saatlerinde yaşadıklarınıza, aldığınız kararlara dikkat, niyetlerinizi yazmak iyi gelebilir.

Güzel bir gün olması dileği ile… #astroloji

Şubat ayı burç yorumlarını okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz...

Şans, bolluk ve dilek meditasyonuna buradan ulaşabilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir