Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

31

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları. Tüm Burçlar!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

subat 006

Şubat ayında burçları neler bekliyor? #Merkür gerilemesi neler getirecek?

ŞUBAT AYI KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURCU YORUMU!

Şubat ayına sürprizli etkiler devrede başlıyorsunuz sevgili Koçlar, bu sürprizli etkiler özellikle sizin para alanınızı etkilediğinden sürpriz bir para gelişi veya çıkışı bu günlerde söz konusu olabilir. Ay genelinde ilk gezegen burç değişimi Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile olacak, bu etki sizin kapalı bir alanınızda cereyan edeceğinden biraz zihniniz dağınık olabilir, bu dönemde fikirlerinizi dışarı ile paylaşmak yerine kendi içinizde düşünmek daha iyi olabilir. Yine bu ay daha çok kapalı kapılar ardında konuşmalar yapabilirsiniz veya sizinle ilgili konuşmalar geçebilir dikkat! 17 Şubatta Merkür’ün bu alanda geri gideceğini düşünürsek Şubat ayında ilerlemek biraz sizin için zor olabilir, her türlü anlaşma ve iletişimde dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

7 Şubatta Venüs Koç burcuna yani burcunuza geçiş yapıyor, bu etki sizin için aslında iyilik ve güzellik olarak yansıyacak fakat Venüs’ün Koç burcunda rahat etmediğini de unutmamak lazım. İkili ilişkilerle ilgili konular bu ay yoğun olarak gündemde olacak ama geri giden Merkür’e dikkat etmek gerek, belki eski sevgilinizden haberler alabilirsiniz bu ay!

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile aşk konuları gündeme gelecek ama bu dolunay biraz kritik etkilerde içeriyor. Burcunuzda yaşanacak Venüs – kiron kavuşumu aşk hayatında yapmakta olduğunuz hataların tekrar gündeme gelebileceğini ve size birşeyler öğretmeye çalıştığını gösteriyor. İkili ilişkilerde yaşadığımız sorunlar genelde kendi içimizde tam olmadığımız konulardır o yüzden de bu konularla ilgili her ne yaşarsanız dönüp kendinize bakmanız önemli olacak. Bu dolunayla birlikte bir aşk başlangıcı veya ilişkisi olanlar için kritik bir dönemeç söz konusu olabilir. Yine evli Koçlar için bir bebek haberi de getirebilir bu dolunay. İş anlamında bir projenin tamamlanması ve sonunda sunuma hazır olması da bu dönemle birlikte gündemde gelebilecek konular arasında.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat gününde enteresan etkiler var, bugün Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki olacak Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta burç yöneticiniz Mars’ın Oğlak burcuna geçişi sizin kariyer alanınızı oldukça hareketlendirecek ama bu ay alacağınız kararlara ekstra dikkat çünkü geri gidecek Merkür bilginiz dışında bazı konular olduğunu gösteriyor! Bu yüzden de ilerlerken, aldığınız kararlarda ve imzaladığınız her şeyde ekstra dikkatli olun, aldanmaya açıksınız sevgili Koçlar!

19 Şubatta Güneşte Balık burcuna geçiş yapıyor ve özellikle yükselen Koçların dikkat etmesi gereken bir dönem başlıyor. Bu dönem sizin için tam bir içe çekilme ve hazırlık dönemi olacak, o yüzden de bu ay bir şeyleri zorlamayın. Güneşin hareketi bilinçaltınızı hareketlendirecek ve eski konular, çocukluktan gelen korkular ve artık şifalandırmanız gereken alanlar gün yüzüne çıkacak. Size hizmet etmeyen davranışları ve yaklaşımları bırakmanın zamanı gelmedi mi? Ah kendinizi akışa bırakmayı ve daha rahat olmayı bir başarsanız… 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek, eskiden bu yana gelen ve size ilerletmeyen düşünce kalıplarına bakmak, hem zihinsel hem de bedensel olarak şifalanmak için çok iyi bir dönem olacak. Geri giden Merkür ne hayal ediyordun, şimdi neredesin diye sorar gibi, o yüzden de hayatınıza şöyle bir bakmak ve değerlendirme yapmak için iyi bir dönem olacak.

26 -27 Şubat bu ayın sizin için en iyi günleri, burcunuz yoğun olarak bu 2 günde gündemde olacağından hem kendinizle ilgili birşeyler yapmak içi  iyi günler hem de bugünlerde kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün. Ay sonunda yine kafanızda parasal konular olacak ama unutmayın bu ay ilerlerken 2 kere düşünün sonra adım atın. Güzel bir ay olmasını dilerim…

ŞUBAT AYI BOĞA & YÜKSELEN BOĞA YORUMU

Şubat ayına burcunuzda güzel bir kavuşumla başlıyoruz o yüzden ayın ilk günlerinde sürpriz gelişmeler ve beklenmedik güzel etkiler olması söz konusu. Ayın başlangıcında daha çok kendinize ve hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylere odaklı olacaksınız.

3 Şubatta zihnimizi ve iletişimimizi anlatan Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte zihnimiz biraz dağınık olmaya aday olacak, aklınız karışık ve yapmak istediğiniz işlerde hangi yolda ilerlemeniz gerektiğinden emin olmamanız mümkün. Yine hayal ettiğiniz hayata odaklanmak ve herşeye mantıkla bakan Boğaların mantık yerine kendilerini biraz daha duygulara ve hayallere vermesi bu dönemde hem mümkün hem de daha iyi olacak.

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs, çokta bulunmayı sevmediği Koç burcuna geçecek, ilişkilerde zarar yazdırmaya aday olan bu durum, Venüs sizin burç yöneticiniz de olduğundan bir yandan sizi rahatsız ederken bir yandan da bulunduğu konum itibari ile bilmediğiniz ve size söylenmeyen durumlar olduğunu gösterecek. İlişkiler ve para alanında sizden saklanan konular ve durumlar olması mümkün, ne olduğunu bilmediğiniz ve size söylenmeyen durumlar olması söz konusu dikkat!

9 Şubatta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunay sizin özellikle ev, alım – satım ve aileniz ile ilgili konularınızı etkileyecek. Aile içinde bazı ortaya çıkan durumlar, belki size söylenmeyen bazı şeylerin ortaya çıkması ile yaşanacak şeyler söz konusu olabilir. Venüs’ün kiron ile kavuşumu da aktif olduğundan aşk konularında kalbinizin kırık olduğu konu ve durumlar gündeme gelebilir bu dönemde.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki olacak Venüs – kiron kavuşumu da manidar! (sanki birisi yaralarımıza basacak gibi, ya da kendimizi eksik hissedebileceğiz) Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak sizin yurtdışı, eğitimler, seyahatler alanınızı hareketlendirecek olan Mars yine de dikkatli ilerlemeniz gerektiğini söylüyor. Özellikle yükseleni Boğa olanlar ve yurtdışı ile iş yapanlar bu dönemde ilerlerken her şeyi iyi anladıklarından ve anlattıklarından emin olsunlar. Bunu söylememin bir sebebi de 17 Şubatta geri harekete geçecek olan Merkür’ün Balık burcunda yani sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda geri hareket edecek olması. Bu geri hareket bizi yanlış anlaşmalara açacak ve imzaladığınız herşeye bu dönemde ekstra dikkat etmeniz gerekecek. Yine bu dönemde eski arkadaşlar, okul arkadaşları buluşmaları ve hatta eski sevgililer bile gündeme gelebilir.

19 Şubatta Güneş Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı iyice hareketlendirecek, gerçekten hep hayal ettiğiniz ve yapmak istediğiniz şeyler neler?

23 Şubatta Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, geri giden Merkür’ün de gökyüzünde etkin olacağı bu dönem hayallerinize tekrar bir göz atmanız gerektiğini ve bir şeyleri ertelemekten kaçınmanız gerektiğini hatırlatıyor, unutmayın hayat bir gündür oda bu gündür!

Ayı kapatırken 28 -29 Şubatta ay burcunuzda ilerleyeceğinden sizin için ayın en güzel 2 günü olacak bu gün kendinize ve görünümünüze odaklanmak için iyi etkiler var! Bu yorumlar yükselen baz alınarak yazılmış genel yorumlardır en doğru yorumlar sizin bireysel haritanızdan çıkar. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim, sevgilerimle Güliz

Şubat ayı İkizler & Yükselen İkizler Yorumu

Şubat ayına biraz şaşırtıcı etkilerle başlıyoruz, bazı beklenmedik yerlerden gelecek, beklenmedik haberler ayın ilk gününde aktif olacak. Bu aya Merkür gerilemesi damga vuracak ki Merkür sizin burç yöneticiniz o yüzden de ayın ilk yarısını iyi kullanmanız sizin için önemli olacak sevgili İkizler!

3 Şubatta burç yöneticiniz Merkür Balık burcuna geçecek aslında bu alan sizin kariyer alanınız olduğundan, hızlı gelişmeler, haberler ve iletişimi yoğun bir dönem getirecek, fakat 17’sinden sonra Merkür bu alanda geri gideceğinden yine bu iletişim bu sefer eski konular üzerinden olacak ve ilerlemek daha zor olacak. 3-5 Şubat arasında Ay burcunuzda ilerleyeceğinden sizin için ayın en güzel günleri bunlar olacak, bugünleri önemli işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

7 Şubatta Venüs çokta sevmediği ve rahat etmediği aceleci Koç burcuna geçecek bu dönemde hem aşk hem de para konularında acele kararlar vermemeye dikkat! Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda olacağından bu dönemde arkadaş çevrenizde güzel gelişmeler ve etkinlikler söz konusu olabilir, hatta arkadaş çevrenizden birisi ile aşk konuları da gündeme gelebilir.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin iletişim, sözleşmeler ve kısa seyahatler alanınızı aydınlatacağından bu dönemde bir sözleşmenin netleşmesi, birşeylere imza atmanız söz konusu olabilir ki Merkür gerilemesi öncesinde bu işleri yapmak için tam da güzel zaman! Dikkat etmeniz gereken ise eğer arkadaş çevrenizden birisi ile iş yapıyorsanız iyice araştırmanız ve sonra işe girişmeniz olacak.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçecek ve sizin para alanınızı hareketlendirecek, bu ay sizin için yatırımlar, finans konuları, bankalar, krediler ve ailenin – eşin parası gibi konular çok aktif olacak. Sadece geri giden Merkür’e dikkat edin ve acele karar almayın!

19 Şubatta Güneş’in de Balık burcuna geçmesi aslında kariyer alanınızı son derece aydınlatıyor, daha göz önünde olacağınız, sosyal çevrelerde bulunacağınız bir dönem olacak gibi gözüküyor ayın bugünden sonrası!

Ayı bitirirken 23 Şubatta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay sizin kariyer alanınızda olacak ama ilerlemekten çok elimizdeki bazı şeyleri çözmemizi bizden isteyecek. Yani eski işler, eski konular ve bitti dediğiniz projelerle ilgili düzenlemeniz gereken şeyler söz konusu olabilecek bu ay! Bu yorumlar yükseleninize göre ağırlıklı yazılmış genel yorumlardır en doğru yorum sizin bireysel haritanızdan yapılandır, güzel bir ay geçirmenizi dilerim, sevgiler Güliz..

Yengeç & Yükselen Yengeç Şubat Ayı Burç Yorumu!

Sevgili Yengeçler, Ocak ayı sizin için önemli gelişmeler içerdi, Şubat ayının ilk yarısında ilerlemeler kaydedebilecekken ikinci yarısı biraz daha durağan geçecek gibi gözüküyor, bakalım ay genelinde neler var?

Şubat ayına sosyal çevrenizden bir sürpriz veya güzel bir destek ile başlayacaksınız gibi gözüküyor sevgili Yengeçler! Yeni bir sosyal çevreye girmeniz veya hep hayal ettiğiniz birşeyle ilgili yaşayacağınız bir gelişme söz konusu olabilecek Şubat ayının ilk günlerinde… 3 şubatta iletişim gezegenimiz Merkür’ün Balık burcuna geçişi aslında zihnimizi biraz karıştıracak ve netleşmekte zorlanacağız, bu etki sizin hukuksal konular, seyahatler, eğitim konuları ve yabancı firmalar ile alakalı alanınızı etkileyecek! Bu dönemde ara ara hayal dünyasına dalabilirsiniz ve hayata bakış açınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs Koç burcunda aslında karşıt alanda olduğundan pek rahat durumda olmayacak bu da hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin hem kariyer hem de ilişkiler alanınızda olduğundan kendinizi toplum önünde daha iyi temsil etmeye çalışırken fazla abartmamaya dikkat edin. 6-7 Şubat Yengeçler için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin para alanınızda olduğundan ve kariyer alanınızı da yönettiğinden bu dönemde işin parası konuları ile ilgili gelişmeler ve haberler almanız söz konusu! Dikkat etmek gereken ise bu dönemde iş alanında biraz zorlu etkilerin de devrede olması, eğer birşeyler istediğiniz gibi olmuyorsa olana kadar mücadele etmek ve isteklerinizden geri adım atmamak önemli.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu sizin tam karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler alanında etkili olacak bu yüzden ikili ilişkiler ve birebir yapılan işler alanı bu dönemde son derece hareketlenecek! Dikkat etmek gereken ise hemen ertesi gün geri harekete başlayacak olan Merkür! Merkür gerilemesi bugünlerde imzalayacağınız evraklar olursa ekstra dikkat etmeniz gerektiğini gösterir. Eğer karşınıza bir fırsat veya teklif gelirse bu dönemde 2 kere düşünün ondan sonra hareket edin derim! Merkür gerilemesi eğitim alanınızı da yönettiğinden bu dönemde eğitimlere, gideceğiniz seyahatlere ekstra dikkat edin gecikmeler yaşanabilir!

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Yengeçlerin eğitim, yurtdışı ile yapılan işler, yabancı diller ile ilgili konular alanlarını etkilediğinden bu dönemde yabancılarla çalışmak veya yabancı bir firma ile yapılan işler söz konusu olabilir. Geri giden Merkür’ü düşünürsek yeni bir eğitime başlamak için çokta iyi bir dönem değil aslında (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda buna başlayabilir). Seyahatler ve bazı planlarınız ile ilgili gecikmeler bu dönemde gündeme gelebilir.

23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, sevgiyle kalın

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU!

Merhaba Sevgili Aslanlar, sizin için önemli gelişmelerin olabileceği bir aydayız! Öncelikle ay başlangıcına bakarsak Şubat ayına sürprizli durumlarla başlıyoruz. 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Ay genelinin en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak. Bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür sizin haritanızın (özellikle yükselen Aslan) para alanında olacağından bu ay para konuları sizin için ön planda olacak gibi gözüküyor. İşlerinizi ve para konularındaki girişimlerinizi ayın ilk yarısında halletmeye çalışın. Ayın ikinci yarısında ise bankalarla ilgili eski konular, ailenin parası ile ilgili konular ve eski borçlar ve alacaklar gündeme gelebilir.

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs Koç burcunda aslında karşıt alanda olduğundan pek rahat durumda olmayacak bu da hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin yurtdışı, eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yabancı dil eğitimi ve seyahatler alanınızda olacak. Bu konularda eliniz kuvvetli olmayacak o yüzden de bu işlerinizi yaparken 2 kere düşünün derim.  8-9 Şubat Aslanlar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

9 Şubatta burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin burcunuzda olduğundan hayatınızla ilgili birçok konuda sonuçlar alabilirsiniz ve işlerinizde gelişmeler elde edebilirsiniz. Bu işleri Ocak ayında başlatmış olabilirsiniz yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde ilişkinizle ilgili bazı gelişmeler ve bir karar anı olabilir. İş alanında bazıları ile ilişkilerinizde de kopmalar yaşanabilir dikkat edin.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin iş alanınızda olduğundan bu dönemde çalışma hayatınız yoğunlaşabilir, iş yerinizde bir konu ile mücadele etmeniz de gerekebilir, sabır size iyi sonuçlar getirebilir.

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Aslanların Balık burcu ortak para alanını yönettiğinden bu dönemde ailenin parası, miraslar, banka kredileri gibi işler söz konusu olabilir. Geri giden Merkür’ü düşünürsek para konularında yeni girişimler yapmak, kredi çekmek ve önemli yatırımlarınızı bu dönemde yapmak çok doğru olmayacaktır. (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda buna başlayabilir). 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, sevgiyle kalın

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU!

Merhaba Sevgili Başaklar Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz. 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin yurtdışı, seyahatler ve eğitimler alanınızda olduğundan bu konularla ilgili sürprizli gelişmeler yaşanabilir. Ay genelinin en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak. Merkür gerilemesi sizin burç yöneticiniz de olduğundan sizin için son derece önemli olacak bir etki. Bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür sizin burç yöneticiniz olarak karşıt burcunuzda ilerleyecek bu da bu ay konuların daha çok başka kişilerle ilgili olacağını ve sizin de yoğun olarak başkalarına tabi olacağınızı gösteriyor. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs Koç burcunda aslında karşıt alanda olduğundan pek rahat durumda olmayacak bu da hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin finans, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konular alanında olacağından, para konularında kararlar alırken 2 kere düşünün derim.  10 – 11 Şubat Başaklar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin bilmediğiniz konuları ve sizden saklanan konuları gündeme getirebilir. Yine sağlık alanınız etkileneceğinden bu dönemde bir sağlık durumu ile ilgilenmeniz gerekebilir. BU dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde ilişkinizle ilgili bazı gelişmeler ve bir karar anı olabilir.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin aşk, hobi gibi  yapılan işler ve çocuklarla ilgili konular alanınızı etkilediğinden bu dönemde bu konularla ilgili bir mücadele söz konusu olabilir. Tasarımla ilgili işler yapıyorsanız veya daha sevdiğiniz işler yapmak istiyorsanız bu konularla ilgili düşünmek için iyi bir dönem girişim yapmak için ise iyi değil çünkü bugün etkisi başlayan Merkür gerilemesi eski konuları gündemimize getirirken yeni konularda başlangıç yapmak için iyi bir dönem olmayacak!

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, Başakların Balık burcu tam karşıt alanları olduğundan bu dönemde her türlü ikili ilişki önemli olacak ama merkür’ün geri gittiğini de düşünürsek yanlış anlaşmalara ve gereksiz yere yapılan fedakarlıklara da açık olacaksınız (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler). 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin ikili ilişkiler alanınızda olacak bu yeni ay eski bir ilişkinin yeniden başlaması için iyi iken, karşınıza çıkan yeni birini ekstra dikkat edin pek doğru söylemiyor olabilir.

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, sevgiyle kalın Güliz

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU!

Merhaba Sevgili Teraziler! Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin para hanenizde olacağından ailenin parası, bankalar veya bütçenizle ilgili konuları gündeme getirecek bu konularla ilgili sürprizli gelişmelerde mümkün. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür sizin iş ve sağlık alanınızda geri gideceğinden iş yerine ilerlemeniz zor olabilir, yine iş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmeniz de iyi olacaktır. Sağlık konularında bazı eski rahatsızlıkların da tekrar gündeme gelmesi bu dönemde mümkün. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs sizin burç yöneticiniz de olduğundan tam karşıt burcunuz olan Koç burcunda pek rahat durumda olmayacak.  Bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek ki sizin burç yöneticiniz olduğundan genel bir karşı tarafa tabi olma ve ilişkilerde zarar durumu söz konusu olacak. Bu etki sizin tam karşıt alanınız yani ikili ilişkiler alanınız olduğundan bu dönemde ikili ilişkilerde gerginlikler ve tartışmalarda hep kaybetme durumu olması mümkün.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre alanınızda olacağından hep beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz veya yapmak istediğiniz birşeyi yapma şansını elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde de bu dönemde destekli durumlar, katılmanız gereken organizasyonlar olabilir. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde eski kalp kırıklıkları, eski ilişkiler gündeme gelebilir ve sizi biraz üzebilir..

12- 13 Şubat Teraziler için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket ev, aile, hane, alım – satım konularını anlatan alanınız olduğundan özellikle yükselen Teraziler bu ay biraz ev alanında mücadele verecekler. Eğer bir alım – satım işiniz varsa bu ay bu konuları erteleyebilirseniz erteleyin veya iyi düşünerek ilerleyin. Yine evinizin içinde bazı tadilatlar veya aile üyelerinizle ilgilenmenizi gerektiren durumlarda söz konusu olabilir.

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Terazilerin Balık burcu iş ve sağlık alanları olduğundan bu dönemde hem iş alanında ilerlemek zor olabilir hem de sağlığınızda bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Merkür’ün geri gittiğini de düşünürsek yanlış anlaşmalara ve gereksiz yere yapılan fedakârlıklara da açık olacaksınız (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler). 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin iş alanınızda olacak bu yeni ay işte eski bir konuyu veya eski bir işi veya fırsatı tekrar gündeminize getirebilir.  

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, sevgiyle kalın Güliz

AKREP & YÜKSELEN AKREP ŞUBAT AYI  YORUMU!

Merhaba Sevgili Akrepler Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler konularında beklenmedik gelişmeler ve sürprizli durumlar olabilir. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür sizin aşk, hobiler, hobi gibi yapılan işler ve çocuklar alanınızda gerileyeceğinden bu konularla ilgili bazı eski sorunlar – durumlar gündeme gelebilir ayrıca ilerlemekte biraz zorlanabilirsiniz. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin iş alanınızda olacak ve ikili ilişkiler alanınızın yöneticisi olduğundan Venüs iş yerinde birisi ile (özellikle bir kadın figürü) gerginlikler yaşanabilir.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin kariyeriniz ve evlilik konularınız ile ilgili alanda olduğundan, kariyerinizde bir konu ile ilgili gündeme gelmeniz ve bir projenin tamamlanma dönemi olması söz konusu. Ön plana çıkmak bu dönemde mümkün iken fazla ego ile çıkışlar yapmamaya dikkat! Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde eski kalp kırıklıkları, eski ilişkiler gündeme gelebilir ve sizi biraz üzebilir..

14-15 Şubat Akrepler için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda olduğundan bu konularla ilgili bir mücadele dönemi söz konusu olabilir. Mars azimle birşeylerin üzerinde ilerlemek demektir eğer yapmak istediğiniz şeylerin önünde engel çıkarsa ki Merkür’ün bugün durduğunu ve geri gideceğini düşünürsek bu mümkün, azimle çalışın ve bekleyin. BU dönemde kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularla da uğraşmanız ve birşeyleri yapılandırmaya çalışmanız mümkün.

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Akreplerin Balık burcu aşk alanları olduğundan aşk ve çocuklar konuları ön planda olacak bu ay fakat Merkür’ün geri gittiğini de düşünürsek bu konularda ilerlemek çokta mümkün olmayacak. Yeni bir projeye başlamak içinde çok iyi bir dönem değil bu aralar. (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler). 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin aşk alanınızda olduğundan bu yeni ay ve hareketler eski bir aşk veya ilişki Şubat ayı boyunca sanki gündemde olacak.   

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz

YAY & YÜKSELEN YAY ŞUBAT AYI  YORUMU!

Merhaba Sevgili Yaylar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin iş ve evin düzeni ile ilgili alanınızda olacağından, bazı değişimlere karar verebilirsiniz. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün sizin aile, ev ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızda geri hareket etmesi evde yaşanan bazı teknik aksaklıkları, aile içinde eskiden olan bazı konuları gündeme geltirebilir. Eğer bir alım – satım veya evde değişim düşünüyorsanız da ilerlemekte biraz zorlanabilirsiniz. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin aşk alanınızda olacağından eski kalp kırgınlıkları ve eski bazı kişiler gündeminize gelebilir. Yine çocuklarınız ile ilgili bazı konularda da zorlanmalar yaşanabilir.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin yurtdışı, yabancılar, yabancı firmalar ve yüksek eğitim alanınızda olduğundan bu konularla ilgili gelişmeler bu dönemde söz konusu. Ön plana çıkmak bu dönemde mümkün iken fazla ego ile çıkışlar yapmamaya dikkat! Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde eskiye dönüp bakmak ve yeni kararlar almak size iyi gelecektir. Kendinize güvensiz olduğunuz alanların sizi engellemesine izin vermeyin.

16- 17 Şubat Yaylar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin para alanınızda olacağından ve bir süredir bu konularda zorlu etkilerden geçtiğinizden bir mücadele dönemi söz konusu olabilir. Mars azimle birşeylerin üzerinde ilerlemek demektir eğer yapmak istediğiniz şeylerin önünde engel çıkarsa ki Merkür’ün bugün durduğunu ve geri gideceğini düşünürsek bu mümkün, azimle çalışın ve bekleyin. BU dönemde parasal konularda yaptığınız hataları anlamak, parayı daha iyi kullanmak için neleri değiştirmeniz gerektiğini değerlendirmek için iyi etkiler var!

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Yayların ev, aile ve gayrimenkul konularını anlatan alanında Güneş ilerleyeceğinden birşeyler daha görünür olacak. Özellikle bir yerde sabit olmak, aile kurmak ve kökleriniz ile olan bağınız ile ilgili konular bu dönemde gündemde olacak. Bu ay Merkür’ün geri gittiğini de düşünürsek bu konularda eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. Yeni bir ev almak veya satmak gibi işler için çok iyi bir dönem olmayacak. (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler). 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin aile ve ev alanınızda olduğundan kökleriniz, atalarınız ve kendi aileniz ile ilgili konularda yeni kararlar almanız ve belki de fazla vericilik yapmayı bırakmanız bu dönemde mümkün.    

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK ŞUBAT AYI YORUMU!

Merhaba Sevgili Oğlaklar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin aşk ve çocuklar alanınızda olacağından güzel ve sürprizli durumlara açık olacaksınız. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün sizin iletişim, kardeşler ve kısa seyahatler alanınızda hareket etmesi size hem bir iş sözleşmesi gibi konuları hem de kardeşlerinizle ilgili iletişimin artmasını getirebilir. Eğer bir işe başlamayı düşünüyorsanız iyice düşünün ve anlayın. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin aile, ev ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızda olacağından bu dönemde aslında evinizin içinde daha muhabbetli, daha sohbetli bir dönem olabilir. Evinizi güzelleştirmek ve değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ama yine de durumları çokta zorlamayın.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin para alanınızı aktive edecek, bu dönemde parasal konularda bazı gelişmeler yaşamanız ve bazı haberler almanız söz konusu olacak. Önceden yaptığınız başvurular, ailenin parası, miraslar gibi konular ön planda olacak gibi gözüküyor. Yine bir arazi alımı ve satımı için uğraşabilirsiniz ve bu eski bir konu olabilir. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde yapacağınız işlerde çok kar elde edememeniz ve bazı sorunlar yaşamanız mümkün olabilir.  

18 -20 Şubat Oğlaklar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS burcunuza geçiş yapacak, bu hareket sizin burcunuzda olacağından bu dönemde birçok şey için sizi harekete geçirecek. Mars azimle birşeylerin üzerinde ilerlemek demektir eğer yapmak istediğiniz şeylerin önünde engel çıkarsa ki Merkür’ün bugün durduğunu ve geri gideceğini düşünürsek bu mümkün, azimle çalışın ve bekleyin ki oğlaklar sabır konusunda iyilerdir. Hayatınız 16 Şubattan sonra hareketli bir döneme girecek ama yeni konulardan çok eski işlerle uğraşabilirsiniz.

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Oğlakların iletişim, seyahat ve kardeşlerle ilgili alanı olduğundan bu dönemde iletişiminiz artacak, bir sözleşme imzalanması veya aile içinde bazı konuların gündeme gelmesi söz konusu olacak.  Bu ay Merkür’ün geri gittiğini de düşünürsek bu konularda eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. Yeni bir işe başlamak için çok iyi bir dönem değil ama bu önceden organize edilmiş şeyler ise başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler. 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin bu etki iletişim alanınızı hareketlendireceğinden eski işler ve anlaşmalar gündemde olabilecekken yeni birşeylere girişirken ekstra dikkat edin!

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz

KOVA & YÜKSELEN KOVA ŞUBAT AYI YORUMU!

Merhaba Sevgili Kovalar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin aile ve ev alanınızda olacağından sürprizli güzel buluşmalar ve toplantılar olabilir ayın ilk günlerinde. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün sizin parasal konuları anlatan alanınızda ilerlemesi aslında para konuları ile ilgili iletişimin artacağını ve birçok haber alabileceğinizi gösteriyor.. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin iletişim alanınızda olacak, bu dönemde yanlış anlaşmalar yaşanabilir iyi niyetle ve sevgiden söylediğiniz bazı sözler size farklı anlamlar yüklenerek geri gelebilir dikkat!  Venüs bu alandan geçerken aslında evinizde, ailenizde huzur, sevgi ve güzellik arayışında olacaksınız ve umarım bunu bulursunuz…

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin tam karşıt alanınızda olacağından ve bu dolunayın yeni ayı sizin burcunuzda olduğundan yaptığınız girişimlerin, başvuruların ve konuşmaların sonuçlarını görebilirsiniz. Bu dolunay her türlü ikili ilişkiyi gündeme getirirken bir inatlaşma ve ego savaşı yaşanmasını da sağlayabilir. Eğer inat ederseniz birşeyi kaybedebilirsiniz o yüzden de daha açık olmaya özen gösterin. Bu dolunay her türlü ikili ilişkiyi gündeme getiriyor bu hem evliliğiniz, eşiniz veya sevgiliniz ile ilgili konular olabilir hem de birebir iş yaptığını herkes. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde yapacağınız işlerde ve konuşmalarda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizden bir önceki burçta olduğundan bazı girişimleri yapmadan önceki önemli bir hazırlık dönemini gösteriyor bu durum. Yani sahneye bir oyun çıkmadan önceki hazırlık dönemi gibi kullanabilirsiniz. Kapalı kapılar ardında yapılan çalışmalar, girişimler bu dönemde söz konusu olabilir, bu girişimleri bu ay duyurmak veya başlatmak yerine Mart ayını beklemeniz çok daha doğru olacaktır. Bu dönemde uğraştığınız konular eski işler, eskiden oluşan sorunlar olabilir.  

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Kovaların para alanında olacağından bu hareket bir süredir haber beklediğiniz parasal konularla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bu ay Merkür’ün bu alanda geri gittiğini de düşünürsek bu konularda eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. Yeni bir işe başlamak için çok iyi bir dönem değil ama bu önceden organize edilmiş şeyler ise başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler. 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin bu etki para alanınızı hareketlendireceğinden eski işler ve anlaşmalar gündemde olabilecekken yeni birşeylere girişirken ekstra dikkat edin!

21 – 22 Şubat Kovalar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz

BALIK & YÜKSELEN BALIK ŞUBAT AYI YORUMU!

Merhaba Sevgili Balıklar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin iletişim alanınızda olacağından güzel bir haber alabilirsiniz bu hem aileniz hem de kardeşleriniz ile ilgili olabilir, yine bir seyahat haberi ve bilgisi de gelebilir. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak ve bu gerileme sizin burcunuzda olacak o yüzden sizin için ekstra önemli.

Merkür öncelikle 3 Şubatta burcunuza geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu başka burçlar için dikkat dağıtıcı olurken Balıklar için ise yoğun bir düşünme ve hayal etme dönemi olacak. Merkür’ün sizin burcunuzda ilerlemesi hayatınızla ilgili birçok konuda düşünmeniz ve hesaplamanız gereken şeyler olduğunu gösterecek.

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin para alanınızda olacak, aslında parasal konularla ilgili güzel gelişmeler ve haberler getirebilir bu hareket, sadece dikkat etmek gereken, merhameti yüksek Balıkların birilerine inanıp para kaptırması olacak.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin iş, çalışma ortamı ve arkadaşlarını anlatan alanınızda olacağından daha önceden yaptığınız girişimlerin, başvuruların ve konuşmaların sonuçlarını görebilirsiniz. Bu dolunay iş alanınızda önemli bir gelişmeyi, bir projenin sonlanmasını ya da çalıştığınız ekipte bazı değişiklikleri gündeme getirebilir. Yine sağlığınız ile ilgili konularda bu dolunay döneminde söz konusu olacak. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde yapacağınız işlerde ve konuşmalarda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin sosyal çevre, kulüpler, organizasyonlar ve hayaller alanınızda olduğundan bu dönemde önemli etkinliklere katılmak, yardım kuruluşları için çalışmak veya sosyal çevrenizdeki bazı şeyler için mücadele etmek söz konusu olacak.  Bu dönemde yine sosyal çevrenizde bazı eski konular, durumlar ve kişilerde gündeme gelebilir.

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile sizin döneminiz başlıyor sevgili Balıklar öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Balık burçları için güneşlerinin en parladığı ve en önemli dönem.  Tek sıkıntı bu ay Merkür’ün burcunuzda geri gittiğini de düşünürsek hayatınızdaki eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. 23 Şubatta burcunuzda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin burcunuzda olacak bu etki hayatınıza geri dönüp bir bakmak, size hizmet etmeyen düşünceleri, kişileri ve alışkanlıkları bırakmak için sizi teşvik ediyor olacak.

23- 24 Şubat Balıklar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz #ŞUBATAYIBURÇYORUMLARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir