Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

10

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Venüs Başak burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün itibari ile bir süredir Aslan burcunda ilerleyen Venüs, Başak burcuna geçmiş bulunuyor. Venüs astrolojiyi yakından takip edenlerin bildiği üzere, aşkı, sevgiyi, sevgi dilimizi, güzelliği ve parasal konularını anlatır. Hayattan zevk almamız ile de alakalıdır. Başak burcu ise biraz detaycıdır, ilişkilere mantık ile yaklaşır, tartar, ölçer biçer ve analiz ederek ilişkileri anlamaya çalışır. Bu detaycı ve hatta eleştirel burca geçen Venüs şimdi tarzını bu burç doğasında gösterecek. Yani önümüzdeki dönemde ilişkiler alanında ince eleyip sık dokuma dönemi başlayacak. Mantık devreye girecek ve sevginin kalp ile hissedilmesi ve ilerlenmesi gerekirken hesaplamalar yüzünden ilişkilerde farklı kararlar alınabilecek.

Bu dönemde parasal konular, bütçeleme ve hesaplama konuları da gündeme gelecek. Ne yapmalı, nasıl yapmalı konuları gündemde olacak. Hepimiz haritamızda Venüs’ün ilerleyeceği alana göre bu etkiyi hissedeceğiz.

Koçlar için bu etki, iş yeri ve çalışma alanında hissedilecek

Boğaların aşk alanını etkileyeceğinden bu konularda iyice seçici olacaklar, herşeye bir kulp takacaklar,

İkizler burcunun ise aile, ev ve gayrimenkul konularını etkileyeceğinden bu dönemde taşınma, ev güzelleştirme işlerine para harcayabilirler.

Yengeç burcu için bu etki, yazım, sözleşmeler ve kısa seyahatler alanında olacak bu konular güzel etkilere açık olacak.

Aslanların parasal alanını etkileyeceğinden hem parasal konularda bekledikleri kazançlar gelebilir hem de bütçe konuları gündemlerinde olabilir.

Başak burçları için ise hayatlarında çeşitli fırsatlar ve parasal konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilecek.

Terazilerin bu dönemde gizli bir aşk yaşaması, beklemedikleri bir yerden parasal yardım almaları ve kendilerini aşk konularında ifade etmekte zorlanması söz konusu.

Akrep burçlarının ise sosyal çevresinde güzel gelişmeler hatta arkadaş çevresinden yeni bir aşk olması mümkün.

Yay burçları için bu etki kariyerlerinde güzel gelişmeleri getiriyor, aşk konularında gelişmeler de bu dönemde söz konusu.

Oğlak burçları eğitime ve bir yurtdışı seyahate para harcayabilir ve bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirler.

Kova burçları için bu etki yine parasal konularda olacak ama bu para kendilerinin değil başkalarının parası olacak, bu bir miras veya banka kredisi ile alakalı olabilir.

Balık burçlarının aşk alanı hareketlenecek ve ilişkilerinde güzel bir döneme girecekler, bir evlilik kararı olabilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir