Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

16

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Haftalık burç yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

16- 22 Temmuz Haftası Burç Yorumları

Koç Burcu: Koç burçları için bu hafta iş konuları odakta ve güzel gelişmelere açık olarak başlıyor. İşlerinizde beklediğiniz bir gelişme varsa güzel haberi pazartesi günü alabilirsiniz. Haftanın ilk iki gününde planlamalar, hesaplamalar ve günlük işlerle ilgili konular odakta olacak. Çarşamba ve Perşembe günü ise en önemli konu ikili ilişkiler olacak, hem iş hem de özel hayatta ikili ilişkiler ilginizi isteyecek. Bu evliliğiniz ile ilgili konular olabileceği gibi, bir hukuk konusu veya sizin için önemli bir ilişki olabilir. Dengeyi tutturmanın önemli olduğu günlerde olacaksınız. Cuma ve Cumartesi günü Ay Akrep burcunda ilerliyor ve biraz daha içe çekiliyoruz, konu kendiniz, yapmak istedikleriniz ve parasal durumlar olacak. Hırslarınız ve gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri kafanızı kurcalayabilir. Haftanın son gününde özellikle öğleden sonra enerjimiz son derece yükselecek, dışarlarda olmak isteyeceksiniz, umutlarınızın yeşerdiği güzel bir günle haftayı kapatacaksınız sevgili Koçlar!

Boğa Burcu: Boğalar bu haftaya aşk konuları ön planda başlıyor olacak, pazartesi gününde gökyüzünde aşkınızı destekleyecek veya onu size getirecek harika etkiler var. Yine sizin için önemli bir proje ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler söz konusu olacak. Çocuklarla ilgili konularda gündeminizde başlayabilirsiniz haftaya. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise çalışma haneniz son derece aktif olacak, iş alanında güzel gelişmelerin yaşanabileceği bir gün. Yanınızda çalışan kişiler ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve Cumartesi günlerinde Ay Akrep burcuna geçiyor hislerimiz kuvvetleniyor ve hayatla ilgili isteklerimiz gündeminize geliyor. İkil ilişkiler konusu sizin için son derece aktif olacak ve güzel gelişmelere açık olacak. Şanslı gelişmelere açık olacağız bugünlerde özellikle cumartesi gününde ay Jüpiter kavuşumu aktif olduğunda ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir!

İkizler Burcu: İkizler burcu için bu hafta ailesel konular ve gayrimenkul konuları aktif olarak başlıyor. Pazartesi günü bu konular güzel gelişmelere açık olacak, eğer ev değiştirmek istiyorsanız veya alım satım konuları varsa istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerinde ise aşk konuları gündeminizde olacak, ilişkilerde dengeyi bulmak, huzuru yakalamak bugünlerde mümkün. Yine üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir proje varsa bu konuyla ilgili sonuçlar bugünlerde gelebilir, çocuklarla ilgili konularda ön planda olabilir bugün.  Cuma ve Cumartesi günlerinde Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay biraz içimize kapanmamıza neden olacak daha çok meselelerin altında yatan konulara bakacağız. Çalışma, üretme odaklı olacağız bu günlerde, iş konularında hırslarımız da gündemde olacak bugünlerde. Haftasonu hem sağlık konuları ile ilgilenmek için hem de şifa, meditasyon çalışmaları için iyi olacak.

Yengeç Burcu: Yengeçler haftaya iletişim son derece ön planda olarak başlıyor, pazartesi ve Salı günlerinde özellikle imzalanacak sözleşmeler alanında güzel gelişmeler yaşanabilir. Detaylara dikkat etmek önemli olacak bugünlerde Merkür gerilemesi başlamadan önce eğer imzalamanız gereken önemli evraklar varsa halletmeniz iyi olabilir. Burcunuzda yaşanan tutulma bu günlerde sizi yeni başlangıçlara son derece açık yapıyor. Çarşamba ve Perşembe günlerinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay sizin için evinizle ilgili güzel gelişmeleri anlatıyor olacak bu hem evinizle ilgilenip güzel yenilemeler yapabileceğiniz anlamına gelirken hem de ev değişimi veya aileniz ile ilgili konuların gündeminize geleceğini gösteriyor olacak. Cuma ve Cumartesi gününde Akrep burcunda ilerleyecek Ay hem sezgilerimizi kuvvetli yapacak hem de daha içe dönük olacağız. Bugünlerde hem sizin için önemli olan bir proje gündemde olacak hem de aşk konularında bazı gelişmeler yaşanabilecek. Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta dilerim.

Aslan Burcu: Bu haftaya Aslanlar parasal konular ön planda olarak başlayacaklar. Alacaklar, parasal konularda elde edilecek güzel gelişmeler haftanın ilk 2 gününde aktif olacak. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise iletişim önem kazanıyor olacak Terazi burcunda ilerleyecek yeni ay yeni bir anlaşmaya veya iş alanında yaşanacak yeni bir gelişmeye işaret ediyor olacak. Arabuluculuk yapma ve bundan gelecek kazançlarda söz konusu olabilir. Cuma gününde ve haftasonunda eviniz ile ilgili konular aktif olacak. Bu konular arasında hem evinizle ilgili konularla ilgilenmeniz, ev değişikliği veya dekorasyon değişikliği olabileceği gibi, aynı zamanda aileniz ile ilgili bazı konularda olabilir. Ailenizle güzel vakitler geçirebileceğiniz bir haftasonu olması dileği ile…

Başak Burcu: Bu hafta Başak burçları için hem hızlı hem de güzel başlıyor olacak. Pazartesi gününde yaşanacak Ay – Venüs kavuşumu size beklediğiniz güzel haberleri getirebilir. Bu haberler hem planlamalarınız için iyi olacak hem de bütçe yapmanız için.  Çarşamba ve Perşembe günlerinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay sizi parasal konularda güzel gelişmelere açık yapacak. İyi haberler almanız veya para kazanabileceğiniz güzel bir kapı açılması söz konusu. Yine aracılık yaptığınız bir işten de parasal kazanç elde edebilirsiniz. Cuma gününde ve haftasonunda Akrep burcunda ilerleyecek Ay sizin biraz daha içe çekilmenize sebep olacak, bu arada hisleriniz de son derece kuvvetli olacak. Bugünlerde iletişim konuları ön planda olacak, hislerinize odaklanırsanız kimin ne demek istediğini ya da ne yapmak istediğini konuşmadan da anlayabilirsiniz. Özellikle cumartesi günü güzel gelişmelere açık ne dilediğinize ve istediğinize dikkat edin!

Terazi Burcu: Terazi burçları için bu hafta biraz içe dönük başlayacak, arkalarından çevrilen işler ve bilmedikleri bazı konular gündemlerine gelebilir. Haftanın ilk 2 gününü daha çok planlamalara ayırmakta fayda olacak. Çarşamba ve Perşembe gününde burcunuzda ilerleyecek ay kendinize odaklanmanız ve istekleriniz doğrultusunda adımlar atmanız için size fırsatlar veriyor olacak. Hem görünüşünüz ile ilgili değişiklikler hem de ilerlemek istediğiniz konularda girişimler yapmak için güzel günlerdesiniz. Hatta alışveriş ve kendinize bakım için bugünler son derece güzel olacak. Cuma gününden sonra Akrep burcunda ilerleyecek Ay sizin parasal konularınızı aktif yapacak ve hem kazancınız ile ilgili konulara odaklanacaksınız hem de bu konularda şanslı gelişmelere açık olacaksınız. Haftasonunda sezgileriniz kuvvetli olacak ve hisleriniz ile ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu: Akrepler için bu hafta hayalleri olan konular ön planda başlayacak. Pazartesi ve Salı günleri detaylara hakim olmak isteyeceğiniz ve planlamalar yapacağınız günler olacak. Yine arkadaşlarınız ile ilgili bazı konular ve sosyal çevrenize yardım etmeniz durumları söz konusu olabilir. Salı ve Çarşamba günlerinde Terazi burcunda ilerleyecek olan Ay kapalı kapılar ardında konuşulacak önemli konulara işaret ediyor bu konuların haberleri Cuma gününde size gelebilir. Yine bu 2 gün sağlık problemlerinin de gündeminizde olabileceğini gösteriyor. Cuma günü ve haftasonunda ise sizin zamanınız başlıyor, birçok konuda haberler alabileceğiniz ve şanslı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir haftasonu olacak. Kendiniz için birşeyler yapmak ve kendinize zaman ayırmak bugünlerde önemli olacak.

Yay burcu: Yay burçları için bu hafta kariyer konuları ön planda başlıyor olacak yine evlilik ve ilişkiler konuları da gündemde olacak pazartesi ve Salı günlerinde. Pazartesi günü Yaylar kariyerleri ile ilgili güzel bir gelişme yakalayabilir veya bir haber alabilir. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise Terazi burcunda ilerleyecek ay hem sosyal çevrenizi hareketlendirecek hem de hayal ettiğiniz şeylerle ilgili adımlar atmanızı veya güzel gelişmeler yakalamanızı sağlayacak. Bugünlerde güzellik, sosyalleşme ve uyum hayatınızda olacak. Cuma günü ve sonrasında ise sizin için biraz daha içe çekilme vakti oluyor, Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay sizi içe çekilmeye, bazı konular üzerinde düşünmeye itiyor olacak. Sizden gizlenen bazı şeyleri bugünlerde hissedebilirsiniz veya önünüze gelebilir. Pazar öğleden sonra Ayın burcunuza geçmesi ile neşeniz ve enerjiniz tekrar yerine gelecek sevgili yaylar güzel bir hafta dilerim.

Oğlak burcu: Oğlaklar için bu hafta eğitimle ilgili konular, yabancılar ile ilgili işler ön planda başlayacak. Detaylara hakim olmak isteyeceğiniz ve güzel haberler alabileceğiniz 2 günlük bir süreç olacak. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise Terazi burcuna geçecek ay sizi kariyeriniz ile ilgili konulara odaklayacak ve güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Önemli görüşmeler ve kararlar bugünlerde söz konusu olabilir. Eğer evlilik ile ilgili bazı konular varsa onlarda bu 2 günde aktif olabilir. Cuma gününde ve sonrasında Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay sezgilerinizi kuvvetli hale getirecek bugünlerde iyi şeyler düşündüğünüze ve güzel dualar ettiğinize emin olun, gerçek olabilir. Hayalleriniz ve yapmak istediklerinizin ön planda olacağı bir haftasonu olacak.

Kova Burcu: Kova burçları için bu hafta finansal konular ön planda başlayacak, bankalar, krediler, ortak yapılan işler ve başkasının parası konuları gündeminizde olacak. Pazartesi ve Salı günlerinde yoğun olarak hesap – kitap yapıyor ve birşeyleri detaylı inceliyor olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günlerine geldiğimizde Terazi burcunda ilerleyecek ay size uzaklardan haberler getirebilir. Yine bir dava ile ilgili konularda gündeminizde olabilir. Eğitim konular ve okuyacağınız bazı şeylerle bakış açınızı genişletmeniz bugünlerde mümkün. Cuma gününden itibaren Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay hem kariyeriniz ile ilgili konuları hem de ilişkiniz – evliliğiniz ile ilgili konuları gündeme getirecek. Bu konularda güzel gelişmeler yaşamanız söz konusu. Özellikle cumartesi günü hem dileklerinize hem de dualarınıza dikkat edin, gökyüzünde dilek kapıları açık olacak.

Balık Burcu: Balıklar için haftanın ilk gününde ikili ilişkiler ön planda olacak, Başak burcunda ilerleyen Ay Venüs ile de kavuşum yapacak yani aşk ve ikili ilişkiler konularında alınacak güzel haberler ve gelişmelerle başlayacak bu hafta. Bu gelişmeler illa özel ilişkilerde değil iş ile ilgili olacak birebir görüşmelerle ilgili de olabilir. Salı ve Çarşamba günlerinde Terazi burcuna geçecek olan Ay odağınızı parasal konulara getiriyor bu konuları dengelemeye çalışmak ve bankalar ile ilgili konuların aktif olması bugün mümkün. Eğer kaynak yaratmanız gerekiyor ise bir tanıdığınız veya akrabanız size destek olabilir. Cuma gününden itibaren Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay sizin hayatta bazı konulara bakış açınızı genişletmeniz için fırsatlar veriyor olacak. Alacağınız bir haber veya eğitim bakış açınızı son derece açabilir. Yine bir seyahate çıkmanız veya planlamasını yapmanız da söz konusu olabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir