Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

21

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Haftanın Astrolojik Yorumu! 22 Haziran

Yazar , Kategori Astroloji

venus night sky

Astrolojik olarak bu hafta nasıl etkiler var?

Yeni haftaya Merhaba! Tutulma etkisinde, özel ve güzel etkilerle başlıyoruz haftaya! Hafta genelinde nasıl astrolojik etkiler var bir bakalım?

Pazartesi gününde tutulmanın yoğun etkilerini hissediyoruz, Yengeç burcundaki Güneş tutulmasının etkisindeyiz, duygusal konular, ailemizle ve geçmişimizle ilgili konular haftabaşında gündemde detaylarını buradan okuyabilirsiniz. #astroloji

Yine pazartesi gününde çok özel etkilerde mevcut, gökyüzündeki özel bir kavuşum bugün ne düşündüğümüze ve dilediğimize dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor onun detaylarını da önceden yayınlamıştım bu yazıdan okuyabilirsiniz.

Salı gününün de çoğunluğunda Yengeç burcu etkisi devam edecek, öğleden sonra ise Aslan burcu etkisi devreye girecek ve harekete geçmeye hazır olacağız, tabii geri giden Merkür etkisini unutmamak lazım. Yani acele kararlar almadan yavaş ve düşünerek ilerlemek şart.

Haftanın iyi haberi ise düze dönmeye başlayacak #Venüs olacak, duraklaması çarşamba günü olacak sonra yavaş yavaş düz hareketinde hızlanmaya başlayacak Venüs, hem para hem de ilişkiler konularında işler biraz daha düzelecek bu hareketten sonra. Hangi alanınızı etkilediğini ve hangi konularda daha rahat ilerleyeceğinizi okumak isterseniz yazım burada!

Bu hareketin en olumlu yansıyacağı kişiler başta Terazi ve Boğa olmak üzere tüm burçlar olacak. Çarşamba ve perşembe gününde #Aslan burcu etkisi ile hareketliyiz, kendimize güvenliyiz, önemli görüşmeler, konuşmalar için bugünü kullanabiliriz sadece dikkat etmek gereken kişilere fazla egolu, burnu büyük görünmemek ve iletişim hataları olacak.

Cuma ve cumartesi gününde Başak burcu etkisi devreye giriyor ve hesap – kitap yapmaya başlıyoruz. Ne yapayım, nasıl yapayım, hangi işi önce halledeyim, neleri düzenlemem, toparlamam lazım gibi sorular gündemde olacak. Daha titiz, eleştirel ve eski konuların tekrar ısıtılıp masaya gelebileceği günlerde olacağız.

Biraz gergin etkilerde mevcut bugünlerde dikkat edin. Pazar gününde ise yepyeni etkiler devreye giriyor öncelikle Terazi burcu etkisi ile ilişkiler, uyum, denge ve güzellikler ön plana çıkarken, uzun zamandır Balık burcunda ağır aksak ilerleyen ve bizi ilerlemekten alıkoyan Mars sonunda çok sevdiği #Koç burcuna geçiyor, tabiiki Mars’ı bu geçişi son derece iyi bir etki olurken dikkat etmek gereken ise aceleci olmamak ve ani kararlar almamak. Mars bu alanda oldukça uzun kalacak 7 Ocak 2021’e kadar bir ileri bir geri devam edecek bu etkiyi ayrıca yazıp yayınlayacağım. Detaylı yazımı hem genel hem de burcunuza göre okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Haftayı güzel etkilerle #Terazi burcu etkisinde bitiriyoruz, güzellik, denge ve uyumun hakim olduğu bir hafta olması dileği ile, sevgiyle kalın…

Haftanın ön planda olacak burçları: Yengeç, Aslan, Başak

Hafta ortasında keyfi yerine gelecek burçlar: Terazi ve Boğa

İlerlemekte zorlanabilecek burçlar: Başak ve İkizler olacak…

Temmuz ayında neler var derseniz bu videoyu izleyebilirsiniz! https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir